ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Προπονητικά νέα της ομάδας

Η προπόνηση του Πανιωνίου τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό να κάνουν χαλάρωμα και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Ουσιαστικά ξεκίνησε και η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Περιστέρι.
Τη Δευτέρα δεν προπονήθηκαν οι Εστογιανόφ, Κούτσι, Κουμορτζί. Οι δύο πρώτοι έχουν δεχτεί χτυπήματα στο γόνατο στο ματς με τον Ολυμπιακό και η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη, όταν και θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Κουμορτζί, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο ματς της Κυριακής, ακολουθεί ήδη θεραπεία και πιστεύεται πως θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον τετρακέφαλο τις επόμενες ημέρες.
Οσον αφορά στον Μάρκους Γιόνσον, ο Σουηδός αμυντικός προπονήθηκε εντατικά τη Δευτέρα και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο Περιστέρι. Επίσης ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς αναμένεται την Τρίτη να είναι στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.
Ο Τάκης Λεμονής, θα αναλύσει την Τετάρτη στους παίκτες του σε βίντεο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ το Δευτέρα πριν από την προπόνηση φρόντισε να τους τονώσει το ηθικό, τονίζοντας: "Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Θεωρώ πως μέχρι το πρώτο γκολ πήγαμε πολύ καλά και πως πληρώσαμε κάποια λάθη μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου