ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Η ήττα στο Αργοστόλι και η αλητεία της ομοσπονδίας

Την ήττα με 11-7 γνώρισε η ομάδα πόλο του Ιστορικού στο Αργοστόλι από την τοπική ομάδα. Πάντως απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιώνιου μέχρι να φτάσει στην Κεφαλονιά για το παιχνίδι με το Αργοστόλι για το πρωτάθλημα της Α1 που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) στις 6.30 το απόγευμα. Ούτε λίγο ούτε λίγο πολύ οι «κυανέρυθροι» χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 12 ώρες για να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό και χρησιμοποίησαν ό,τι μέσα απαιτήθηκαν. Αρχικά η αποστολή ήταν να πετάξει αεροπορικώς για το νησί του Ιονίου στις 5.30 το πρωί του Σαββάτου (15/10).

Όπως και έγινε, αλλά φθάνοντας πάνω από την Πάτρα το αεροσκάφος υποχρεώθηκε να γυρίσει στην Αθήνα, καθώς από την κακοκαιρία που έπληξε την Κεφαλονιά όλη τη νύχτα προκάλεσε διακοπή ρεύματος στο αεροδρόμιο και στα φώτα του διαδρόμου προσγείωσης. Στον Πανιώνιο επιστρέφοντας στον «Ελ Βενιζέλος» στις 7.15 το πρωί προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με παράγοντας της Ομοσπονδίας για να ενημερώσουν για το πρόβλημα μετάβασης στην Κεφαλονιά. Απλά από την Ομοσπονδία τους είπαν ότι εάν στο κολυμβητήριο βρίσκονταν οι διαιτητές και όχι η ομάδα κι άνοιγε το φύλλο αγώνα, θα υπήρχε κίνδυνος τιμωρίας. (ο Διαθεσόπουλος ακόμα και σήμερα μόνο εμάς φοβάται...). Ετσι μη έχοντας κάτι άλλο να κάνουν κι εφόσον εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν να βρουν πούλμαν τεχνική ηγεσία και παίκτες μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και πρόλαβαν το πλοίο της γραμμής στις 12.30 το μεσημέρι από την Πάτρα για τη Σάμη.

Η ομάδα έφτασε δύο ώρες πριν από τη διεξαγωγή του, παρατάχθηκε με 12 παίκτες (δεν αγωνίστηκε ο Λεοντής Κουκής), ενώ σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα (8-7 το Αργοστόλι) έχασε με αντικατάσταση τον φουνταριστό του, Στέλιο Μιμίδη.

Πάντως η ταλαιπωρία για την αθηναϊκή ομάδα δεν τελείωσε. Η αποστολή της θα διανυκτερεύσει στην Κεφαλονιά, θα ταξιδέψει την Κυριακή (16/10) αρχικά με το πλοίο της γραμμής για την Πάτρα κι έπειτα οδικώς για την Αθήνα. Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-0, 3-1, 4-3

Πανιώνιος (Σελετόπουλος): Μιτελούδης 2, Καπότσης 2, Μιμίδης 1, Παπαδόγκωνας 1, Κότεριλ 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου