ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

«Επηρεαστήκαμε από ό,τι έγινε στην ΑΕΚ»

Την άποψη πως οι παίκτες του Πανιωνίου επηρεάστηκαν από το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Φανούρης Γουνδουλάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Νομίζω ότι μας έκανε κακό το όλο κλίμα που υπήρχε στην ΑΕΚ, ότι δεν είναι καλή ομάδα, ο προπονητής φεύγει…», τόνισε ο μεσοεπιθετικός των Νεοσμυρνιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γουνδουλάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την ήττα του Πανιωνίου από την ΑΕΚ

«Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Όσον αφορά την ομάδα μου, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Περιμέναμε να πιάσουμε καλύτερη απόδοση. Ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο το γεγονός πως η ΑΕΚ έπαιξε πολύ σφιχτά. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Από μία στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Δεν πειράζει και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Για τις επιλογές του κ. Λεμονή στο χθεσινό ματς

«Δεν θέλω να κρίνω τις επιλογές του προπονητή μου. Νομίζω ότι μας έκανε κακό το όλο κλίμα που υπήρχε στην ΑΕΚ, ότι δεν είναι καλή ομάδα, ο προπονητής φεύγει… Ίσως αυτό να επηρέασε εμάς τους ποδοσφαιριστές. Ίσως να πιστέψαμε πως έχοντας παίξει καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, θα πάρουμε μία εύκολη νίκη. Πρέπει να μοχθήσεις για να πάρεις μία εύκολη νίκη στο γήπεδο και εμείς δεν τα καταφέραμε. Δεν πιάσαμε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα ματς και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τα όσα έγιναν μεσοβδόμαδα στην ΑΕΚ

«Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια έχθρα ανάμεσα στις δύο ομάδες για διάφορους λόγους. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό, όμως και εμείς θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Όπως είπα και πριν, ίσως να επηρεαστήκαμε και εμείς από αυτά που έγιναν στην ΑΕΚ τις προηγούμενες μέρες».

Για την εικόνα της «Ένωσης»

«Δεν θέλω να μιλήσω για την ΑΕΚ. Αν, όμως, πιάναμε την απόδοση που έπρεπε θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Πάντως, η ΑΕΚ δεν ήταν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες».

Για τα γκολ που δέχεται η ομάδα στα τελευταία λεπτά στη Νέα Σμύρνη

«Σε αυτό πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική εμείς οι παίκτες, κάτι που πρέπει να κάνουν και οι οπαδοί μας. Τα προηγούμενα χρόνια χάναμε πολύ δύσκολα. Περιμένουμε περισσότερη υποστήριξη από τον κόσμο. Η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και θέλουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας».

Για τα εκτός έδρας αποτελέσματα

«Είναι τα χαρακτηριστικά μας σαν ομάδα είναι να παίζουμε στην κόντρα επίθεση, αλλά ο κόσμος θα μπορούσε να μας δώσει ένα έξτρα κίνητρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου