ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ΠΑΕ για πρωταθλήματα Υποδομών

Με αφορμή την σημερινή συνεδρίαση της Super League, στην ημερήσια διάταξης της οποίας υπάρχει πρόταση της προηγούμενης διοίκησης της Πανιώνιος ΠΑΕ για κατάργηση των πρωταθλημάτων των ομάδων U17 και U20, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη των αγωνιστικών υποδομών και πιστεύει ότι μόνο η αναβάθμιση -θεσμικά και αγωνιστικά- των πρωταθληματων των Νέων μπορεί να δώσει μια ελπίδα στις ζοφερές συνθήκες του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον εκτιμά ότι οι νέοι κανόνες Αδειοδότησης της UEFA κινούνται στη σωστή κατεύθυνση για την 'επανεκκίνηση' του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και η ανάπτυξη των Υποδομών θα είναι εκ των ουκ άνευ. Η επόμενη μέρα για τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες εταιρίες θα είναι απαιτητική, για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και επιθυμούν να εργαστούν για την βελτίωση του.

Για τους λόγους αυτούς αποστείλαμε επιστολή στη Super League με την οποία ζητάμε να αποσυρθεί η πρόταση αυτή και ανοίγουμε τη συζήτηση για την αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων U17 και U20, πιστεύοντας ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει υγιείς δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον.

2 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν διοίκηση του Πανιώνιου - του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ρε - να θέλει να καταργήσει τις υποδομές; Πόσο πια θα μας πικράνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν έμεναν λίγο ακόμα ένας θεός ξέρει τι άλλο θα έκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή