ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Μιτελούδης: «Θέλουμε την πρόκριση»

Η ομάδα πόλο του Πανιωνίου θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και οι πολίστες ευελπιστούν ότι ο κόσμος θα δώσει το παρών στη Νέα Σμύρνη για να τους βοηθήσει να τα καταφέρουν στα ματς για τον 2ο όμιλο της Β’ φάσης (7-9 Οκτωβρίου). Αυτό ανέφερε ο Δημήτρης Μιτελούδης ενόψει των αναμετρήσεων με Κότορ Πρίμορατς, Δυναμό Μόσχας και Εμπελιάδα Κωνσταντινούπολης, ενώ ευχήθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να δώσουν χαρά στον κόσμο παίρνοντας το εισιτήριο στους «16».

«Με μια πρώτη εικόνα που έχουμε για τις ομάδες, όλα δείχνουν ότι εμείς, οι Μαυροβούνιοι και οι Ρώσοι, θα διεκδικήσουμε τα δύο εισιτήρια. Εμείς οι τρεις θα παλέψουμε στα ίσα για την πρόκριση. Έχουμε δουλέψει πολύ και θέλουμε την πρόκριση», είπε ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» και πρόσθεσε: «Πιστεύω η έδρα να παίξει το ρόλο της, να έρθει ο κόσμος στο κολυμβητήριο και να μας συμπαρασταθεί και να καταφέρουμε να του δώσουμε χαρά, παίρνοντας το εισιτήριο για τους ‘16’ της διοργάνωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου