ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Κακή εμφάνιση, πικρή ήττα...

Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος για 93 λεπτά, ο Πανιώνιος, κατάφερε και έχασε από μια... χειρότερη όπως ήταν η Αεκ. Δυστυχώς τα "πανηγύρια" όλη την εβδομάδα φαίνεται επηρέασαν παίκτες και προπονητή, οι οποίοι πίστεψαν ότι θα νικούσαν... περπατώντας. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι σ' όλοκληρο το ματς δεν κάναμε ούτε μια αξιόλογη φάση. Ας μας γίνει ένα καλό μάθημα γιατί τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο και προσπάθεια.

Πανιώνιος (Λεμονής):
Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Γιόνσον (Πετκάκης 46'), Όμο, Κουμορτζί, Σάμαρης (Ριέρα 46'), Εστογιανόφ, Κούκι, Γουνδουλάκης (Μιλοβάνοβιτς 70').

Δηλώσεις

ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ: «Είναι αρνητική έκπληξη το αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά δεν αξίζαμε και να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ νευρικό το παιχνίδι. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αρκετά, αλλά μας έλειψαν οι τελικές πάσες. Στη φάση του γκολ δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά στη γωνία της μικρής περιοχής και αυτό μας στοίχισε», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «κυανέρυθρων».

ΜΠΕΡΝΑΝ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ:«Είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς μετά από ένα τέτοιο ματς. Θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, είναι πολύ άσχημα για εμάς. Το να παίρναμε από έναν βαθμό θα ήταν το δικαιότερο», τόνισε και όσον αφορά το τι φταίει, πρόσθεσε: «Όπως και τώρα, όπως και με τον ΠΑΟΚ, δεχθήκαμε εύκολα γκολ, μας λείπει η αυτοσυγκέντρωση», ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το ματς που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΣ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΚΑΚΗΣ: «Δεν πιάσαμε καλή απόδοση, όμως σε σχέση με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι, είναι λυπηρό για εμάς έτσι όπως ήρθε το σκορ στο τέλος. Ευτυχώς τώρα έχουμε τη διακοπή και θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες» είπε ο Ελληνας άσος του Πανιωνίου, ο οποίος σε ερώτηση για το τι έφταιξε για την ήττα απάντησε: «Δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο, ίσως το υπερβολικό πάθος». Για τον επόμενο αγώνα που είναι κόντρα στα Γιάννινα, κατέληξε: «θα έρθουν οι επιτυχίες, στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί».
Αναγκαστικές αλλαγές

Πέρα από την ήττα -που συνοδεύτηκε ΚΑΙ από πολύ μέτρια εμφάνιση, για πρώτη φορά φέτος…- τους ανθρώπους του Πανιωνίου και περισσότερο τον Τάκη Λεμονή, προβληματίζουν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές που έκανε. Ο Γιόνσον αποχώρησε στο ημίχρονο με πρόβλημα στους προσαγωγούς (στη θέση του πέρασε ο Πετκάκης), ενώ ο Σάμαρης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, στο οποίο είχε πρόβλημα και απείχε από τις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα… Οσο για τον Σουηδό αμυντικό, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

1 σχόλιο:

  1. ειλικρινα μετα απο τετοια εμφανιση απεναντι σε μια τετοια αθλια ομαδα σαν την αεκ αρχιζουν να με ζωνουν τα φιδια για την συνεχεια του πρωταθληματος..!

    δηλαδη με γαυρο πρεπει να παρουμε σακουλα σκουπιδιων για να βαλουμε τα γκολ..?

    υγ. δεν περιμενα ποτε ριερα και εστογιανοφ αλλα και κουμουρτζη να μην μπορουν να κανουν μια τελικη πασα.. ημαρτον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή