ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δηλωση Βασίλη Τσάβαλου

Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του Πανιωνίου δεσμευτήκαμε ότι θα βρούμε βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ. Στην κατεύθυνση αυτή τηρήσαμε στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις μας. Ολοκληρώσαμε τον οικονομικό έλεγχο, στελεχώσαμε την ΠΑΕ για να ανταπεξέλθει στις καθημερινές απαιτήσεις, ανοίξαμε την επικοινωνία με όλους όσους έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Πανιώνιος, ξεκλειδώσαμε τις κλειστές πόρτες που βρήκαμε και είχαν ψευδώνυμα ονομαστεί 'διαπραγματεύσεις'.

Η προϋπόθεση που βάλαμε ήταν, πριν απ’ όλα, να υπάρξει ανοιχτός, ειλικρινής και αξιόπιστος διάλογος με κάθε ενδιαφερόμενο ΑΛΛΑ και απτές αποδείξεις για το ενδιαφέρον αυτό. Αποδείξεις που να έχουν όνομα και επώνυμο. Εμείς θα στηρίξουμε όποια λύση επιλεγεί με όλες μας τις δυνάμεις, με βάση το όραμα και τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει. Η λύση που θα δώσουμε για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ θα είναι αξιόπιστη, θα έχει διάρκεια, όραμα και διαφάνεια. Και τη λύση αυτή θα την νομιμοποιήσει η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου, εφόσον πειστεί για την αξιοπιστία της.

Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω σε αυτούς που έφτασαν την ομάδα ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή να αποφεύγουν τις δηλώσεις και να συστρατευτούν στην κατεύθυνση της λύσης.

Αλλιώς ας σωπάσουν. Γιατί όπως λέει ο σοφός λαός: «λαγός την φτέρη έσειε...»

1 σχόλιο:

  1. Οι Άραβες δεν έχουν ονοματεπώνυμο, αλλά οι Κύπριοι οι οποίοι λέγατε προεκλογικά ότι δεν ξέρετε ποιοι είναι, τώρα έχουν; Δε μας τα λέτε καλά κι εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή