ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Παρέμβαση του Ηλία Λιανού

Τους λόγους που αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ εξήγησε ο Ηλίας Λιανός μέσω του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, μάλιστα, κάλεσε τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να μην υπογράψουν εάν δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα και την ΕΡΤ να παρουσιάσει σύντομα μια πρόταση προκειμένου να λυθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

«Μπάσκετ θα έχουμε. Αποφασίστηκε για αυτό το ΣΚ να έχουμε. Αυτό το κάναμε γιατί η αναβολή δεν βοηθάει αλλά και για να σκεφθούν όλοι ασχολούνται με το άθλημα την κατάσταση. Ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη σαν ΕΣΑΚΕ ισχύει. Μια επιτροπή που είχε συσταθεί δεν λειτούργησε καθόλου. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να φαίνεται ότι κάνουν τα πάντα. Αυτή την στιγμή έχει γίνει κάτι τουλάχιστον περίεργο. Χρειάζεται διερεύνηση και να αναλογιστούμε τη συμβαίνει», τόνισε ο κ.Λιανός και συνέχισε:

«Ο κύριος λόγος που λήφθηκε η απόφαση είναι ότι είπαμε με μια φωνή ότι εάν είναι η ΕΡΤ να μας δώσει τα χρήματα μέσω διαφημιστών τότε… Ξαφνικά βρισκόμαστε στη γωνία. Εκλιπαρώ του ΠΑΟ και Ολυμπιακό ένα δεν έχουνε υπογράψει να μην το κάνουν. Η δυνατότητα να βρεθούν χρήματα είναι δύσκολο . Θα παρακαλούσα η ΕΡΤ να αναλογιστεί τι ακριβώς γίνεται και να έχουμε μια σοβαρή πρόταση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου