ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Χωρίς Εστογιανόφ στα Γιάννενα

Δεν θα ταξιδέψει τελικά στα Ιωάννινα, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, ο οποίος ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα και ο Τάκης Λεμονής δεν θα έχει στη διάθεση του, τον πολυτιμότερο παίκτη του μέχρι στιγμής.

Σε αντίθεση με τον Ουρουγουανό, κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Σάμαρης και Γιόνσον, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν ενώ και ο Σκέμπρι θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, αφού επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μάλτας.

Οι «κυανέρυθροι» θα ταξιδέψουν το μεσημέρι του Σαββάτου για την πρωτεύουσα της Ηπείρου και η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση στο Πανηπειρωτικό.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Ελευθερόπουλο, Σιδεράκη, Παναγόπουλο, Γιόνσον, Σιόβα, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Όμο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκη, Σάμαρη, Ριέρα, Κούτσι, Κολοβό, Πετκάκη, Ρόκα, Αυλωνίτη, Σκέμπρι, Αναστασόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου