ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μπαρτζώκας: «Είμαι θυμωμένος»

Έντονα ήταν τα παράπονα του Γιώργου Μπαρτζώκα από τους παίκτες του, στην πρεμιέρα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» παραδέχθηκε πως η νίκη των γηπεδούχων ήταν δίκαιη, καθώς η ομάδα του είχε πολύ κακή αντίδραση στην άμυνα.

«Είμαι πολύ θυμωμένος με τον τρόπο που παίξαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου δράση και απλώς είχαμε αντίδραση στο δεύτερο. Με τον τρόπο που αμυνθήκαμε, έφυγε το άγχος του Κολοσσού στο πρώτο μέρος. Ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια. Εμείς πήγαμε να παίξουμε με την επίθεση, με λάθος τρόπο για να κερδίσουμε. Γενικά ήμασταν σε μία κακή πολύ κακή μέρα. Είχαμε πολύ χαμηλά ποσοστά σε βολές και τρίποντα, αν και διαθέτουμε ικανούς παίκτες. Το ποσοστό μας στα τρίποντα ήταν πλασματικό, αφού στο τέλος μόνο πετύχαμε ορισμένα. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και αξίζουν συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα παραμένει πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει να κάνουμε κατάθεση συγκέντρωση και μυαλού», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο και ο Κολοσσός πήρε μία σημαντική διαφορά, την οποία ήταν δύσκολο να καλύψουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλό μπάσκετ, έτσι όπως έπρεπε να παίξουμε και στο πρώτο. Προσπαθήσαμε στο τέλος αλλά χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου