ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Με απουσίες στο Περιστέρι...

Τέτοιο… πονοκέφαλο, δεν είχε ποτέ ο Τάκης Λεμονής, αφού ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» θα στερηθεί στο αυριανό (29/10) παιχνίδι με τον Ατρόμητο τις υπηρεσίες των Εστογιανόφ, Γιόνσον και Όμο, ενώ φόβοι υπάρχουν και για τη συμμετοχή του Σίτο Ριέρα!

Ο Ουρουγουανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο, ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έχει ο Σκανδιναβός, ενώ ο Αφρικανός μέσος θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσο για τον Ισπανό επιθετικό, συνεχίζει να έχει πόνους στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, ο Κούτσι είναι πανέτοιμος για το σπουδαίο ματς στα δυτικά προάστια!

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό πως οι επιλογές του 51χρονου κόουτς είναι… μετρημένα κουκιά.

Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Ελευθερόπουλος. Στην άμυνα, δεξιά, στη θέση του Γιόνσον, θα είναι -και πάλι- ο Πετκάκης, αριστερά ο Κβιρκβέλια και δίδυμο στο κέντρο της οι Σιόβας και Τσότσαλιτς. Στα χαφ θα παίξουν ο Ρόκας (κατ' ανάγκη) στη θέση του Όμο και ο Κουμορτζί και από εκεί και πέρα… βλέπουμε. Πιθανότατα, βασικός -στο πλάι τους- θα ξεκινήσει ο Σκέμπρι, προκειμένου ο Σάμαρης να καλύψει ενδεχόμενο κενό του Ριέρα αριστερά, δεξιά θα πάει ο Γουνδουλάκης και στην επίθεση, μόνος του, ο Κούκι. Βέβαια, αν ο Ριέρα καταφέρει ν' αγωνιστεί, τελικά, εννοείται πως αυτός θα καλύψει την αριστερή πτέρυγα και ο Σκέμπρι -λογικά- θα κάτσει στον πάγκο, για να πάει στη φυσική του θέση ο Σάμαρης.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Ελευθερόπουλος, Σάμαρης, Μιλοβάνοβιτς, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κούρντι, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Αυλωνίτης, Ριέρα, Πετκάκης, Κολοβός, Κουμορτζί, Σιδεράκης, Σκέμπρι, Ρόκας, Μπούζας, Κούκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου