ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Πεντάρα" επί της ΑΕΚ και κορυφή για την Κ-17

Η ομάδα Κ-17 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ κάνοντας επίδειξη δύναμης συνέτριψε την ΑΕΚ με 5-1 στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον". Οι παίκτες του Δημήτρη Δημακόπουλου, από το ξεκίνημα της αναμέτρησης υποχρέωσαν τους αντιπάλους τους σε ρόλους κομπάρσων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μπεγλετζής άνοιξε το σκορ στο 50' και πριν καλά καλά προλάβει η Ενωση να συνέλθει από το σοκ, ήρθε το δεύτερο γκολ από τον ίδιο παίκτη στο 52'. Η ΑΕΚ μείωσε προσωρινά σε 2-1 όμως και πάλι ο Μπεγλετζής στο 70' έκανε το 3-1 και ουσιαστικά "κλείδωσε" την "κυανέρυθρη" νίκη.

Από κει και πέρα, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και τα γκολ του Γκίνη στο 73' και του Γκούμα στο 85' διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 που δείχνει και την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έφτασε τις δύο στο πρωτάθλημα σε δύο αγωνιστικές, μετά από αυτή της πρεμιέρας επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και φυσικά είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Δημακόπουλος): Αθανασόπουλος, Μέξης, Καλατάτζε (75’ Κουουιρικίδης), Ρουσσάκης, Κοτσαλάς, Καρβούνης (60’ Μπαστάνης), Μπρέντι (60’ Λουλάι), Σακαρέλος (75’ Μιχαλόπουλος), Μπεγλετζής (80’ Γιαννόπουλος), Γκούμας, Γκίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου