ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο άρθρο του Μιχάλη Λαδόπουλου...

...Αυτός είναι Πανιώνιος. Κρατήστε τον. Διαβάστε...

ΚΑΙ... "ΦΡΕΣΚΟΣ" ΠΛΑΤΕΙΑΚΟΣ....

24 σχόλια:

  1. Καλα Κυριε Πατσουράκο που βρίσκεστε?
    Ειλικρινά γελάω με όσα γράφετε.
    Μόνο για τα εισητήρια έχετε δίκιο αλλά και αυτό είχε ξεκαθαριστεί απο την αρχή (μάλλον δεν θα διαβάσατε το έντυπο)
    Κατ αρχάς, βιάζεστε να βγάλετε χολή για τον Πανιώνιο.
    Διαψευστήκατε.
    Κατα δεύτερον, αμφιβάλλω αν έχετε πάει ποτέ στο Κορωπί. Διότι αν είχατε πάει θα είχατε δεί πόσα παιδιά προπονούνται καθημερινά εκεί.
    Θα είχατε δεί την ομάδα των νέων που κάρδισε 3-0 χαλαραα τον αρη.
    Θα γνωρίζατε οτι το προπονητικό δεν έχει ρεύμα με αποτέλεσμα να λειτουργεί απο την έναρξη του με γεννήτριες και οτι τα 500 δεν φτάνουν ούτε για ζήτω για να λειτουργήσει αυτή ή εγκατάσταση.
    Έχετε μείνει στον Εστογιάνοφ και μας γράφετε συνέχεια για αυτόν. Την δήλωση του που έκανε στην Ουρουγουάη οτι ήθελε να φύγει ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ???? Η μήπως σας έλειψε η υπέροχη περσινή χρονιά του, οπου η ομάδα χτίστικε πάνω του και αυτός μας κατέστρεψε την χρονιά με τις απερισκεψίες του?
    Μην σας αναφέρω για τον παιχταρά ΤΣΕΖΑΡΕΚ που μας λέγατε διαρκώς και τον οποίο ΕΣΒΗΣΕ ο ΑΜΠΑΛΟΣ Λατκα.
    Λυπάμαι ειλικρινά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει είπε ο άνθρωπος θα φάει τα πλήκτρα. Άσ'τον κι εσύ στην ησυχία του. Είπαμε φάνηκε αυτή τη φορά να έχουν άδικο οι γκρινιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Νόμιζα ότι μιλάς για το άρθρο του κου. Λαδόπουλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάζαρος Πατσουράκος20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:30 μ.μ.

    Δεν συνηθίζω να μιλάω και να διαπληκτίζομαι με Ανώνυμους. Εσύ, όμως, επειδή λοιδορείς και εκπέμπει υστεροβουλία θέλεις μια αοπάντηση φιλική. Διάβασε καλά τα όσα έγραψα και γράφω και μετά έλα να κάνουμε ανοικτή συζήτηση οι δυό μας. Κι αν με πείσεις θα σου ζητήσω συγγνώμη, αλλά αμφιβάλω αν θα έχεις το θάρρος να κάνεις κι εσύ το ίδιο αν σε πείσω για όσα γράφω εγώ.
    Μιλάς για περίεργες τοποθετήσεις, με ρωτάς αν πήγα στο Κορωπί ( γιατί όσες φορές πήγα έπρεπε να στο πω, σου είπα απλά πως δεν είδα παίκτη να υπάρχει στην ομάδα απ΄ εκείνη τη δουλειά...)και διαφαίνεται πως κάτι σε πείραξε,. Μήπως η αλήθεια. Όσο για τον ΔΕστογιαννόφ λες ψέματα. Ποτέ δεν δήλωσε κάτι τέτοιο. Αλ΄΄ηθεια για τους άλλους παίκτες μούγκα;
    Τέλος πάντων πες μου ποιος είσαι και θα σου δώσω ποιο εκτενή απάντηση για τις συνηγορίες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα είδα πως αναφέρεσαι και σε κάποιον Τσεζαρε. Εδώ είσαι μυθομανής, αφού ποτέ δεν αναφέρθηκα σε τέτοιο όνομα. Μάλλον ανώνυμε βρίσκεσαι σε σύγχιση που σου προκάλεσαν άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος και κακώς δεν το έγραψα απο την αρχή. Βέβαια μην ξεχνάτε οτι εσείς είστε ο δημοσιογράφος και όχι εγω. Περιμένω λοιπον την εκτενέστερη απάντηση σας, γιατι διόλου δεν με έπεισαν τα λεγόμενα σας.
    Εσείς έχετε την πέννα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι μπορείτε να γράφετε και ότι θέλετε..
    Υ.Γ. Νομίζω οτι μίλησα ευγενέστατα, και σεβάστηκα κυρίως την διαφορά ηλικίας μας. τα σχόλια σας περι ανωνύμους δεν θέλω να τα σχολιάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς τον τον μεταλαχθέντα σε επώνμυμο. Χαίρομαι που το έκανες αυτό γιατί τώρα ξέρω και που επυθύνομαι. Θα ξεπράσω τη διαφορά ηλικίας, γιατί ή σέβεσαι κάποιον άνθρωπο για τις ιδέες του και την ιστορία ή όχι. Εγώ σέβομαι όσους με σέβονται κι εκτιμώ όσους επώνυμα απευθύνουν το λόγο.
    Να περάσω πρώτα στα σημεία εκείνα που τονίζεις ότι μίλησες ευγενικά. 'Οταν έγραφες
    Καλά κ. Πατσουράκο πού βρίσκεστε; Ειλικρινά γελάω με όσα διαβάζω. Φαντάζομαι πως είχες ξεχάσει τους κανόνες καλής συμπεριφοράς. Ας το ξεπεράσω κι αυτό κι ας έλθω στα εισιτήρια, όπου είσαι ήξεις αφίξεις. Από τη μια έχω δίκιο, αλλά από τη ν άλλη έχει ξεκαθαριστεί από την ΠΑΕ. Τι δηλαδή ξεκαθαρίστηκε ο ωμός εκβιασμός, ότι αν δεν πάρετε τώρα διαρκείας θα σας τσούξουμε στα εισιτήρια. Αν σου αρέσουν τέτοιοι τρόποι συμπεριοφράς με γειά σου με χαρά σου. Υπάρχουν άλλοι που αγριεύουν και τους ξέρεις πως είναι πάμπολλοι.
    Έρχομαι στη χολή. Πες μου που την είδες. Κι εγώ να σου δώσω απάντηση. Πετάς μια κατηγορία σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν άφησε τον Πανιώνιο να εκτεθεί και τύχει απρεπούς μεταχείρισης, χωρίς να την στοιχειοθετείς.
    Αλήθεια είσαι ευχαριστημένος από την εικόνα που είδες με τον Ολυμπακό Βόλου. ΄Μήπως έμεινες ικανοποιημένος από το πέρα τσιφλίκι του κάθε παίκτη στην Ξάνθη; Ε, όχι πάει πολύ να είσαι φίλος του Πανιωνίου και λες καλά κάνατε βρε παιδιά και χάσατε ή καλά κάνατε και πήγατε στην εξέδρα.
    Ήλθε το ματς με τον Άρη και όλα άλλαξαν; Όχι φίλε εξακολουθώ να έχω τις απόψεις μου. Ναι, μπορεί να γίνει ο Πανιώνιος καλός, αλλά με προϋποθέσεις. Αυτές που εσύ δεν θέλεις τώρα να δεις
    Μιλάς για το Αθλητικό Κέντρο λες και είσαι ο Τσακίρης. Μα καλά γνωρίζεις ότι ο Πανιώνιος πληρώνει 500.000 το χρόνοα για τη χρήση του; Αν το ξέρεις πες μου ποιον παίκτη έχεις δει απ΄ όσους μικρούς μου λες να είναι για την α΄ομάδα. Γιατί αυτοί που αναφερα εγώ έπαιξαν από ηλικίες 16-18 ετών.
    Για τον Εστογιαννόφ λες ανακρίβειες. Ποτέ και σε κανέναν δεν είπε ότι θέλει να φύγει. Κι έτσι αν είναι, όπως λες. Πες μου τον δίνεις δωράκι ή παίρνεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό;
    Δεν κάνεις μιλιά για Τζαβέλα και Νικολάου, διεθνείς και οι δύο. Για να δούμε πότε θα φέρουν καλύτερους κατά την άποψη του Κιντή παίκτες αυτών. Θα ματαιοπονήσουν, δυστυχώς, γιατί τέτοιοι παικταράδες δεν βρίσκονται εύκολα στην αγορά. Κι αν βρεθούν θα στοιχίσουν πολλά λεφτά.
    Με μια και με δύο καλές εμφανίσεις ενός παίκτη ποτέ δεν θα έχεις σχηματοποιήσει άποψη ότι πρόκειται για...παικταρά. Κάνε υπομονή. Κανένας δεν θέλει να δει τον Πανιώνιο να σέρνεται, αλλά και κανένας, όπως εγώ, δεν επιθυμεί να τον δει έρμαιο του καθενός.
    Περιττό να σου υπενθυμίσω ότι δεν έχεις διαβάσει σε εμένα περί Τσέζαρε. Ακόμη ποτέ δεν διάβασες από εμένα πως ο άλφα ή ο βήτα παίκτης είναι...άμπαλος.
    Τέλος πάντων εφεξής να διαβάζεις πολύ προσεχτικά τα κείμενα μου για να βγάζεις προσωπικά συμπεράσαματα. Κι όχι να ακούς απόψεις που δεν με αφορούν και δεν μου κολλάνε.
    Και ξέρεις κάτι. Εμένα φίλε μου χτυπάει άσχημα να έχει ο Πανιωνιος επικεφαλής του ένα ξένο κομμάτι και να υπηρετείτε από έμμισθους παράγοντες. Αν εσένα σου αρέσει αυτό. Τότε διαφωνούμε ριζικά. Και θα διαφωνούμε εσαεί, όπως διαφώνησα και με τον Γιδόπουλο.
    Αυτά για να μπορέσεις να καταλάβεις ότι αλλού θα πρέπει να ψάξεις για χολές κι άλλα παρόμοια. Γιατί ένας άνθρωπος που έχει κλάψει, που έχει πονέσει για τον Πανιώνιο μόνο πόνο και πίκρα β γάζει κι όχι όλα τα άλλα που αναφέρεις.
    Αντε γεια τώρα. Και μην απαντήσεις. Στείλε μου τηλέφωνο να μιλήσουμε. Φτάνει κουράσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και αφού λοιπόν συστηθήκαμε και έχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε θα γίνω πιο συγκεκριμένος:
    1) Τι προσέφερε ο lolo την περσινή χρονιά και άξιζε τόσο να παραμείνει στον Πανιώνιο?
    2) Γιατί δεν μπορείτε να δεχθείτε ένα πρόεδρο σαν τον Κιντή? Τι τόσο λάθος έχει κάνει και βιάζεστε να τον αποδεσμεύσετε?
    3) Σας ενδιαφέρει πραγματικά η προκοπή του σωματείου? Αν ναι, γιατί δεν μπορείτε να δεχθήτε τον οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας? Θέλετε να είστε εξαρτημένος από κάθε τσακίρη, η μήπως προτιμάτε μία μικρογραφία της αεκ?
    4) Για το προπονητικό: φαντάζομαι δεν γνωρίζετε τα έξοδα της λειτουργίας του. Όπως επίσης φαντάζομαι δεν γνωρίζετε την δουλειά που γίνεται στις υποδομές. Περιμένετε μήπως από την δεύτερη χρονιά λειτουργίας του να σας φέρει αποτελέσματα? Μην ξεχνάτε οτι τα περισσότερα παιδιά προέρχονται απο τις κοντινές με το κορωπί περιοχές.
    5) Για τον Τσέζαρεκ θα ψάξω και θα βρω δημοσίευμα σας, άλλως θα σας ζητήσω και συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι δεν δημοσιεύετε την συνέχεια του post μου? την έχω περάσει 3 φορές. μήπως την διαγράφετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το βάζω, το βλέπω, το βγάζουν...
    Φοβάστε κάτι?
    Μήπως επειδή βρίκα την δήλωση του lolo?
    To έχω, θα το βάζω συνέχεια μέχρι να το απαντήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6) για τον Εστογιάνοφ, σας παραπέμπω στις δηλώσεις του
    http://sport24.gr/football/Kosmos/estogianof_xaroumenos_poy_epestrepsa.418616.html?service=print
    αλλά να διαβάζω το σχόλιο σας «ο κράχτης του διεθνούς ποδοσφαίρου» μόνο γέλιο μου προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7) Το γεγονός ότι δεν ανέφερα τον Τζαβέλλα και τον Μάριο, είναι γιατι καταρχάς αφιερώσατε μόνο μια αράδα για αυτούς (ενώ για τον lolo 3 παραγράφους) και κατά δεύτερον, τουλάχιστον για τον Τζαβέλλα δεν πιστεύω ότι και εσείς θα θέλατε να του κόψετε τον δρόμο. Για τον Μάριο, η γνώμη μου είναι ότι είναι ένα πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής αλλά ότι είχε να προσφέρει το προσέφερε στον Πανιώνιο
    8) Για την γιορτή, έχετε απόλυτο δίκιο. Η ερώτηση μου είναι, γιατί φταίει η ΠΑΕ και ο κιντής (που είναι ένας απλός υπάλληλος) για την μη διεξαγωγή κάποιας εκδήλωσης και δεν φταίει ο ερασιτέχνης και ο κύριος Βεντούρης (120 χρόνια γιορτάζει όλος ο Πανιώνιος, όχι το ποδόσφαιρο)
    9) Για τα εισιτήρια: έχετε απόλυτο δίκιο όπως σας είπα και πριν, αλλά όταν έχεις διαρκείας με 150€ (135€ για ανανέωση) ή 100€ στην θύρα 3 ή 50€ αναπηρικό, φοιτητικό, μεταναστευτικό που αντιστοιχεί σε περίπου 8€ ανά αγώνα (χωρίς το κύπελλο) και το οποίο μπορείς να το πάρεις και με δόσεις, θα είσαι χαζός να μην πάς να το πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν νομίζεις ανώνυμε ότι με τα όσα γράφεις θα αλλάξεις μια εικόνα που δεν αποτελεί εγγύηση για την εξέλιξη που επιθυμείς και αναφέρεις είσαι γελασμένος. Έχεις απόψεις που φανερώνουν σπουδαίο υπερασπιστή του Κιντή, λες και είναι στενός σου φίλος και τον ήξερες από πολλά χρόνια.
    Για το Λόλο θα γράφω και θα ξαναγράφω κι άσε τη διδασκαλία. Ή απαντάς σε ό,τι σε ρώτησα ή πάψε να αναμασάς μυθεύματα που ποτέ δεν είπε. Τσάμπα τέτοιος παικταράς δεν δίνεται ούτε ως δανεικός, ούτε σαν ελεύθερος. Έσύ σώνει και καλά θέλεις να με πείσεις για το αντίθετο. Μα καλά δεν το καταλαβαίνεις, οτι αδικείς τον εαυτό σου. Με το πείσμα φίλε δεν κερδίζεις τίποτα. Απλά εκτίθεσαι. Κατάλαβετο.
    Βρε για κοίτα που σου αρέσει ο εκβιασμός της ΠΑΕ για τα εισιτήρια. Ή παίρνετε διαρκείας ή σας αλλάζω τα φώτα στις τιμές των εισιτηρίων.. Με γεια΄σου με χαρά τέτοιες ιταμές εκφράσεις. Μόνο που κανένας δεν μπορούσε να δώσει μετρητά τόσα.
    Ποιος σου είπε ότι καταφέρθηκα εναντίον Κιντή για τη γιροτή των 120 χρόνων. Μα δεν περίμενα από ένα ξένο σώμα του Πανιωνίου να εκτιμήσει σωστά το γεγονός των 120 χρόνων. Από τον Γ.Σ είχα τις αξιώσεις. Γι΄αυτό σου λέω δεν διαβάζεις καλά τα κείμενα. Διαστρεβλώνεις κάθε λέξη και την τοποθετείς όπως σου καπνίσει. Έτσι έχεις συνηθίσει να κάνεις για να επιπλέει η αλήθεια; Μαζί μου θα είσαι ακριβής και ξεκάθαρος. Ήξεις αφίξεις αλλού όχι σε εμένα. Όπως κάνεις και για το προπονητικό κέντρο. Ναι μεν, αλλά έχει κι έξοδα. Κρατάς λογιστικά ή έχεις άλλες πηγές και τα μαθαίνεις αυτά. Και γιατί δεν λες αυτό που διαλαλούν και διαφημίζουν χρόνια τώρα. Ότι ο Πανιώνιος έχει αθλητικό κέντρο. Ναι αλλά του στοιχίζει γερά χρήματα.
    Φαίνεται πως σώνει και καλά ψάχνεις να αποδείξεις ότι είσαι μυθομανής, αναφερόμενος στον Τσέζαρε. Μα καλά αντί να ζητήσεις ευθέως συγγνώμη για τη μυθοπλαστική σου διάθεση συνεχίζεις. Βρε ούτε τον ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει ο παίκτης αυτός. Κατάλαβε το και ψάχτο όσο θέλεις. Σημείωσε πως ειναι η τελευταία φορά που απαντώ. Κουράζουμε ένα σωρό άτομα. Στείλε μου τηλέφωνο να ξεκαθαρίσω μαζί σου ό,τι σε ενδιαφέρει. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Όπως και την τοποθέτηση μου για την προεδρία από τον Κιντή. Που μπορεί να μου χτυπάει άσχημα, αλλά δεν τον πολέμησα, ούτε και εναντίωθηκα για την τοποθέτηση του. Απλά έκρινα αποφάσεις του με το πρίσμα της κλυανέρυθρης ιδεολογίας. Εσύ είσαι φίλαθλος ξκαι καλά κάνεις και τα βλέπεις όλα ρόδινα. Εγώ είμαι και δημοσιογράφος με εμπειρίες που ξεπερνούν και τις δικές σου και του προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αντε πάλι με το ανώνυμε. Κατάντησε κουραστικό. Είπα ποιος είμαι!
    Και εγώ κουράστηκα να απαντάω. Για την ταμπακιέρα δεν είπες τίποτα..
    Κε. Λάζαρε, ο κόσμος δεν κουράζεται να διαβάζει, ο κόσμος μάτια έχει και βλέπει.
    Και απο την απάντηση σας εγω βλέπω ξεκάθαρα οτι δεν απαντήσατε σε τίποτα απολύτως!!!!
    Έκανα 9 ερωτήσεις και απο απαντήσεις..
    .. κολοκύθια..
    Αν σας πειράζει τόσο πολύ η διαφορετική άποψη τότε να μην διαβάζετε ΕΣΕΙΣ ή ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ...

    Κωνσταντίνος Μίχαλος
    (κολλήτος προεδρου-χαχαχαχα-γελάει ο κόσμος..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γελάω με τη λογική σου. Θέλεις απαντήσεις, αλλά η μυθομανία σου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ζητάς να σου απολογηθω; Είσαι μικρούλης να μου ζητάς κάτι τέτοιο, γιατί στηρίζεις και πάλι τις απόψεις σου σε ψεύδη. Τέλος αφού σου αρέσουν τόσο πολύ τα κολοκύθια, φάτα φίλε νερόβραστα. Εγώ μαζί σου τελείωσα, γιατί προσέκρουσα σε στημένη υπόθεση, , που σε εκθέτει ανεπανόρθωτα.
    Άμα θέλεις απαντήσεις, όπως εσεί τις γουστάρεις πάρτες από εκεί που ξέρεις. Κατάλαβες...Γιατί φοβάμαι πως δεν έχεις καταλάβει. Μπας και δεν διαβάζεις καλά; Μπας κι όσα διαβάζεις τα διαστρεεβλώνεις κατά το δοκούν; Γιατί αλλιώς πως να εξηγήσω τις πατατιές σου. Άντε γεια και να είσαι καλά, 'όπως κι ανσκέπτεσαι για μένα. Αλοίμονο αν ήθελα επιβεβαιωση της αποστολής μου από εσένα το μυθομανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ δεν είσαι που δεν θα ξανααπαντούσες???
    Εγώ να δείς πως γελάω.. όπως και πολλοί άλλοι, είμαι σίγουρος..

    Ψεύδη έχεις δίκιο. Ευτυχώς που με τις άριστες απόψεις σου μου τις αντίκρουσες! χαχα
    Πάω για τα κολοκύθια, και οι πατατούλες καλές είναι..
    Εσύ εξακολουθείς να έχεις βγεί εκτεθιμένος..
    Η αλήθεια πονάει και τα blog αυτό το καλό έχουν. Ο κόσμος μπορεί να απαντάει.
    Ενώ στην εφημερίδα οχι..
    ..Αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kotas taxiatis...k patsourako apo oti fenete de boreite na peisete kanenan pleon...eiste megalos ilikiaka kai prepei na aposirtheite....kanete kako sto swmateio pou poname k agapame...o kostas mixalos ta leei poli swsta kai ektitheste,poiaste ti pena kai ksekiniste ta stayroleksa kalitera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κανένας που αναφέρεις, ότι δεν πείθω είστε εσείς οι δύο; Γιατί τα μέιλ που έχω λάβει για το συγκέκριμένο άτομο που υπερασπίζεσαι , άστα να μείνουν καταχωνιασμένα.
    Κάπου έχεις δίκιο πάντως. Δεν μπορώ να έχω τη δική σου και δεν τη θέλω βρε αδελφέ, κρίση, ούτε να είμαι κατευθυνόμενος. Γι΄ αυτό αποφάσισα, αφού η δική μου παρουσία σε ενοχλεί κι ε΄σενα να ασχοληθώ με 'άλλα πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα.
    Και σε εσένα να τονίσω πως θα φας πολλά καρβέλια για να αποκτήσεις υγιή και ξεκάθαρη άποψη για τον Πανιώνιο που για μένα έιναι αγάπη από το παιδικά μου χρόνια, αφού συγγενής μου έπαιζε στην ομάδα.
    Τέλος έτσι σαν επίλογο. Ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος δεν έχει και δεν του παραχωρώ το δικαίοωμα να ειρωνεύεται και να αρλουμπολογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι είναι αυτά που γράφετε για το μοναδικό δημοσιογράφο που στήριξε σε άσχημες εποχές τον Πανιώνιο;Ντροπή σας. Με τον άθλιο τρόπο σας τον διώξατε. Είστε εσείς φίλοι του Πανιωνίου;
    Του γράφετε:
    -Γελάω με όσα γράφετε
    -Βιάζεσαι να βγάλεις χολή για τον Πανιώνιο
    -Εκφράζετε ανόητες κρίσεις για το Αθ. Κέντρο
    -Του παραθέτετε ψεύτικες δηλώσεις του Εστογιαννόφ
    -Μιλάτε για τον Τσέζαρε ενώ ο άνθιρωπος σας λέει πως δεν έχει ασχοληθεί μαζί του.
    -Λυπάμαι για σένα
    -Πας να του επιβάλεις την άποψη ότι έχεις δίκιο για τον Κιντή
    -Για την ταμπακέρα μιλιά ( αλήθεια δεν σου έφταναν όσα σου αράδιασε)
    -Απαντήσεις κολοκύθια
    -Εκετεθήκατε...
    -Πρέπει να αποσυρθείτε
    -Ξεκινήστε με σταυρόλεξα.
    Αυτά όλα είναι ορθή συμπεριφορά σε έναν άν θρωπο που πονάει και πασχίζει για τον Πανιώνιο; Αντί να του ζητήσετε συγγμωνη συνεχίζετε, τώρα που έφυγε να μιλάτε γι΄ αυτόν. Ντροπή σας και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μένω εμβρόντητος με όσα διαβάζω. Αντιπαράθεση που εξελίσσεται σε μένος και φτάνει στα άκρα μεταξύ ανθρώπων που απ τα γραφόμενα τους αλλά και την ιστορία τους (όσο αφορά τον κ. Πατσουράκο) είναι εμφανές ότι αγαπούν την ομάδα μας, της αφιερώνουν το χρόνο τους και αγωνιούν για το μέλλον της;
    Ας μείνουμε ψύχραιμοι ρε παιδιά, μην τσακωνόμαστε χωρίς ουσιαστικό λόγο κι ας βοηθήσει την ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, αυτή πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.
    Δε μας φτάνει ο πόλεμος που μας γίνεται από διάφορους απέξω, θα το ρίξουμε σε διαξιφισμούς μεταξύ μας;
    Θεμιστοκλής Μακρυδάκης,
    Μυτιλήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. kostaspgss apo ag.marina spiro kathese kai les pragmata xwris na exeis apopsi k eikona ....o patsourakos grafei oti na nai... diabase tis erwtisis tou aderfou kostas mixalos pou ton rwtise kai an deis apantisi ...emena sfouramou!!!xoli bgazoun....ektethikan patagodos kai twra ade na ta mazepsoun,oso gia ton maki laspologia sto kinti,xwris na xei dei akoma to ergo tou,mono otan itan na tou paraxwrisei synenteuksi olo agalies k filia mou itan,opws katalabeneis blepeis to ithos kai krine to me to diko sou to myalo...telos an den boroun k den antexoun tin kritiki as pane sto bolo exei wraia parea ekei, kai kala tsipouradika...xeretismous ston axxilea!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. giannis apo n.smirni!antiparathetw tis dilwseis tou lolo!!(Αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε πέρυσι, είπε:"Τραυματίστηκα στην προετοιμασία στον αστράγαλο και ήθελα τρεις μήνες για να επιστρέψω. Μετά ήρθα για διακοπές και επέστρεψα σε δύο ή τρία παιχνίδια. Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Τραυματισμοί, η αποχώρηση του Αλβάρο και η επιθυμία μου να επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους με έκαναν να αποφασίσω. Πάντα στο μυαλό μου υπήρχε η επιθυμία να επιστρέψω". wraies dilwseis apo ena paixti pou perisi xtistike olokliri omada panw tou!!!!ston agyristo lolo!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εξακολουθώ να σας λέω τι είναι αυτά που λέτε και κατηγορείτε ανθρώπους που πονάνε τον Πανιώνιο. Αντί να το βυολώνετε και να ζητάτε συγγνώμη βγαίνετε και μιλάτε για λασπολογία του Μάκη. Μα αυτά που γράψατε- ακόμη και σήμερα αποκαλείται έναν κύριο, απλά Πατσουράκο- θα έπρεπε να ντρέπεστε. Και δεν φτανουν όλα αυτά,. Βγαίνετε και γράφετε δηλώσεις του Λόλο που τις έχει διαψεύσει άπειρες φορές και δεν ντρέπεστε που επιμένετε. Και έρχεστε να μου πείτε πως δεν έχω 'άποψη εγώ. Κι εσείς ποιοι είστε που μπορείτε να έχετε κι εγώ όχι;
    Τις διάβασα όλες τις ερωτήσεις, αυτού που δεν έχει ακόμη ζητήσει συγγνώμη για τον Τσέζαρε και διαπίστωσα ότι έχει λεπτομερώς απαντήσει. Αν εσύ και οι όμοιοι σου δεν τις κατάλαβαν ας ξαναπάτε στο σχολείο να μάθετε γράμματα.
    Εμείς και δεν είμαι μόνο εγώ εκτιμούμε το έργο των δημοσιογράφων και δεν είδαμε ποτέ χολή από τη δική τους πλευρά. Μάλλον από τη δική σας εκχύνετε και είναι σε ποσότητα. Σταματήστε λοιπόν και σκεφτείτε ποιοι έγραψαν και καυτηρίασαν τη διαιτησία όταν μας κατέτρεχε. Ποιοι έβαλαν χέρι στην ΕΠΟ και φτιάχτηκε αμέσως το θέμα των Αλβανών. Ποιοι έγραψαν άρθρα που πρόβαλαν τον Πανιώνιο για το γιορτασμό των 12ο χρόνων.
    Αντε, λοιπόν πολύξεροι σταματήστε το χλέυασμό. Δεν σας παίρνει άλλο. Κι αν στο τέλος τελος της γραφής θέλετε τον Κιντή κοιμηθείτε και μαζί του. Μας είναι αδιάφορος αυτός που θα πάρει σε 'ένα χρόνο 150.000 ευρώ αμοιβή για να κάνει τον πρόεδρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμοι και μη, μπορεί να διαφωνείτε και σε κάποια πράγματα το κάθε μέρος της συζήτησης να έχει τα δίκια του. Αλλά όταν γράφετε με τη σιγουριά πως είστε οι μόνοι κάτοχοι της πλήρους αλήθειας, λυπάμαι αλλά δεν πείθετε.
    Και προφανώς πιστεύω πως καταλαβαίνετε ΟΛΟΙ ότι δεν είναι επιχειρήματα αυτά που εκφράζονται με εκφράσεις του στυλ "Που βρίσκεστε;" και "Γελάω με αυτά που γράφετε".

    Έστω και ετεροχρονισμένα πάντως και επειδή μέρος της συζήτησης αφορούσε τα περί Εστογιανόφ, αν θέλετε δείτε παλαιότερο σχετικά άρθρα μου στο http://iwn1998.blogspot.com/2010/07/blog-post_925.html και http://iwn1998.blogspot.com/2010/06/blog-post_09.html.
    Να έχετε υπ' όψη σας ότι η ΠΑΕ ξεκίνησε από το Μάιο την προσπάθεια ν' απαλλαγεί με κάποιο τρόπο από τον Εστογιανόφ με προτάσεις στους φίλιους κύκλους της στην Κύπρο. Τ' άλλα διαβάστε τα. Παράλληλα γινόταν προσπάθεια ξεφορτώματος και του Μπάλαμπαν αλλά αυτές δεν ευδοκίμησαν και δεν υπήρχε και η αναγκαία αμοιβαιότητα από μέρους του ποδοσφαιριστή, που φαίνεται να υπήρξε πιθανόν για οικογενειακούς του λόγους από πλευράς Λόλο.
    Συνεπώς η αλήθεια είναι ότι εδώ δεν τον ήθελαν τον Εστογιανόφ γιατί αν τον ήθελαν θα τον κράταγαν, άσχετα με τα οικογενειακά του. Και το ότι τραυματίστηκε όπως τραυματίστηκε δυο φορές και δεν πρόσφερε, με λογικές επιπτώσεις και στην απόδοση του στο μεσοδιάστημα, προφανώς δεν ήταν κάτι που εσκεμμένα το προκάλεσε ο ίδιος για να υπονομεύσει μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που είχε για Ευρωπαϊκή καριέρα ... γιατί η οικονομική αθλιότητα στην Ουρουγουάη είναι πολλαπλάσια της εδώ και είναι σαφές ότι ο Εστογιανόφ εκεί σε καμμιά περίπτωση δεν παίρνει 600, 650 χιλ το χρόνο.

    Για τον κο Κιντή και τα καλά και τα κακά του, ευτυχώς υπάρχουν πια πολλά blogs που τα γράφουν όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά, οπότε οι όποιες απορείες ανωνύμων και μη μπορούν να συζητηθούν ανέτως αν έχουν τη διάθεση, εκεί που παρουσιάζονται τα σχετικά επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή