ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Μπορούμε να μπούμε στην πεντάδα»

Την είσοδο στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας έθεσε ως στόχο του Πανιωνίου για φέτος ο αμυντικός των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Σιόβας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι και εκτιμώ πως μπορούμε να μπούμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο 22χρονος στόπερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου έφερε… μουρμούρα στη Νέα Σμύρνη, αλλά η χθεσινή νίκη επί του Άρη έδειξε πως ο Πανιώνιος άρχισε να μπαίνει στον ίσιο δρόμο. «Θεωρώ πως και φέτος έχουμε αξιόλογη ομάδα και αρχίζουμε σιγά-σιγά να ανακάμπτουμε και να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας» τόνισε ο 22χρονος στόπερ και συμπλήρωσε αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας για φέτος πως «πιστεύω πως μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι και εκτιμώ πως μπορούμε να μπούμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα είναι πιο έτοιμη από πέρσι. Έχει διατηρηθεί ο ίδιος κορμός και έχουν γίνει καλές προσθήκες».

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι από τους στυλοβάτες της μικρής Εθνικής, αλλά ο ίδιος έχει μεγάλες φιλοδοξίες και έχει ως στόχο να κληθεί και στην Εθνική Ανδρών. «Θέλω μια μέρα να παίξω και στην Εθνική Ανδρών. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το τι εμφανίσεις θα κάνω και πόσο θα προσπαθήσω. Και το θέλω πολύ».

2 σχόλια:

  1. Μακη ειδες τι βγηκε κ ειπε ο Κοντης του Αρη?Μιλανε για το Gοal που βάλαμε(για οφσαιτ).Αντι να κανουν το σταυρό τους που δεν φαγανε 5 εχουν το θράσος κ μιλάνε! Τα 2 πέναλτι που δεν έδωσαν σε μας δεν άκουσα κανεναν να λεεί κατι...Αδικήθηκαν κιόλας!Παμε γερά στην συνέχεια ,χωρις πολλα λογια κ αδικαιολόγητα νευρά,ολη για την ομάδα!Στο τέλος θα κανουμε ταμειο κ ελπίζω να πανηγυρίζουμε ! ! !
    Νικος Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι πολλα λογια , εργα - δημητρακη
    καλες προπονησεις,σοβαροτητα και πειθαρχεια

    σεμνοι και ταπεινοι...

    ρομαντικος(0)

    ΑπάντησηΔιαγραφή