ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Λιανός: Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Πανιωνίου στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Το παρών έδωσαν περίπου διακόσιοι οπαδοί της ομάδας που παρακολούθησαν στη συνέχεια όλη την προπόνηση. Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού ακολούθησε συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου, Ηλία Λιανού, ο οποίος είχε δίπλα του τους εκπροσώπους των ακαδημιών που βοηθήσουν και την ΚΑΕ φέτος.

«Παρά τις οικονομικές δυσκολίες είμαστε εδώ να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Υπάρχουν μέλη από το Δ. Σ. που είχε πέρσι την ευθύνη, αλλά και εκπρόσωποι από τις ακαδημίες που θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Όλοι θα συνεισφέρουν και θέλω να το υπογραμμίσω αυτό» τόνισε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Λιανός και πρόσθεσε:

«Φιλοσοφία μας είναι να φτιάξουμε μια ελληνική ομάδα με στόχο να δημιουργήσουμε έναν κορμό για τα επόμενα χρόνια. Όλοι έχουν πολυετή συμβόλαιο, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν μόνο δύο ξένοι. Προς το παρόν τουλάχιστον δεν θα πάρουμε άλλον. Συμφωνήσαμε επίσης να έχουμε μια άμεση συνεργασία με τις ακαδημίες κάτι που το λέγαμε χρόνια τώρα. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται πράξη. Τέλος μακάρι ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται. Χωρίς επεισόδια, γιατί πραγματικά δεν αντέχουμε τις τιμωρίες. Ελπίζω κάποιες ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες όπως π.χ. με την ΑΕΚ να μην μεταφερθούν στο μπάσκετ».

Όταν ρωτήθηκε γενικά για το ελληνικό μπάσκετ και τις προοπτικές ο Λιανός απάντησε με νόημα: «Πρέπει οι δύο ομάδες να μονιάσουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήρθε στην κλήρωση και γιατί από την άλλη πλευρά μέσω εντύπων υπήρξαν κάποιες εμπρηστικές δηλώσεις. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί η ΕΕΑ καθυστερεί με τα πιστοποιητικά. Καλύτερα να γίνει πρωτάθλημα με οκτώ υγιείς ομάδες».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Δημητρίου είπε: «Είναι χαρά μας που ο Λιανός βρίσκεται πίσω στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε που μας βοήθησε ώστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα». Ο εκπρόσωπος των ακαδημιών Πολύδωρος Συρίγος τόνισε: «Ο Λιανός είναι ο εγγυητής της όλης προσπάθειας. Η πρωτοβουλία για τη συνεργασία είναι σημαντική και η σχέση αμφίδρομη. Πρέπει όλοι να σταθούμε κοντά στα νέα παιδιά». Δ. Σ.

1 σχόλιο: