ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

«Πρώτη» για Ρίσγκαρντ

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Πανιώνιου έκανε τη Δευτέρα (6/9) ο νεοαποκτηθείς Κάσπερ Ρίσγκαρντ, που ήρθε στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει την Κυριακή (5/9) ο Μίκαελ Στόρε και ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια, το Σάββατο στις 16:00.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μανιάτης, Σκούρτης, Χίκα, Μάχο, Πούπο και Κουμορτζί, ενώ ο Σιόβας επέστρεψε στις προπονήσεις. Απών, επίσης, ήταν και ο Μάρτιν Λάτκα, ο οποίος πήρε άδεια εχθές και σήμερα για να επισκεφθεί τη σύζυγο του και το νεογέννητο μωράκι τους.

Οι «κυανέρυθροι» συγκεντρώθηκαν στο «Απήλιον» στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ νέο πρόσωπο στην προπόνηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης -πλην του Ρίσγκαρντ- ήταν ο τερματοφύλακας Γιάννης Ανέστης από την ομάδα Κ-20.

15 σχόλια:

  1. an kerdisoume stin ksanthi kai paiksoume kalo podosfairo,ti 8a grafete meta gia tin omada?mono dusareskeia uparxei.ti leksi upomoni tin kserei kaneis?afiste isixi tin omada...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na thn afhsoun hsyxh thn omada oloi aytoi oi proedroi pou thn theloun na einai mia zoh mikrh kai na konomane sthn plath ths file apo polhseis paixton,sthsimata paixnidion ktl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ανώνυμος
    Έχεις δίκιο. Οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να έχουν υπομονή. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι θα υπάρχουν ενδείξεις σοβαρής δουλειάς και οργάνωσης.
    Αυτή τη στιγμή στον Πανιώνιο έχουμε το εξής πρόβλημα: Περιμένουμε την επίτευξη στόχων, υπό την προϋπόθεσή πραγματοποίησης πολλών αστάθμητων παραγόντων.Μέτρα:
    Αν δέσει η νέα ομάδα.
    Αν γίνουν κοινοτικοί οι Αφρικανοί και οι Αλβανοί.
    Αν ο Στόρε μπει γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα.
    Αν ο Μπόσκο θυμηθεί την τέχνη του και αρχίσει να σκοράρει συστηματικά.
    Αν μας βγει ο Βαζ Τε και δεν έχει τραυματισμούς.
    Αν υπάρξει άνθρωπος να δώσει τις μισές ασίστ του Τζαβέλα.
    Αν θα βρούμε επιτέλους κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
    Αν οι πλάγιοι μπακ θα μπορέσουν να ανταποκριθούν.
    Αν τα μέτωπα που έχουμε ανοίξει δεν θα μας επηρεάσουν στο παρασκήνιο.
    Αν οι άμεσοι ανταγωνιστές μας βρεθούν σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση από εμάς.
    Αν μέχρι και την 8η αγωνιστική που έχουμε απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα κάνουμε ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών.
    Θα μπορούσα να σου αναφέρω και πολλούς άλλους.
    Πότε θα ήμουν περισσότερο υπομονετικός; Αν ο κορμός της περσινής ομάδας (που ήταν καλός) είχε εμπλουτιστεί από 3-4 ποιοτικούς παίκτες.Αν δεν με είχαν φουσκώσει όλο το καλοκαίρι με στόχους 2ης και 3ης θέσης (οι οποίοι τώρα αναιρούνται), τη στιγμή που έτσι όπως είμαστε τώρα δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον Βόλο στην έδρα μας.
    Στην πραγματικότητα λοιπόν δεν ζητάς υπομονή, αλλά εγκαρτέρηση.
    Προσωπικά, θα γράφω τόσο αυτά που θεωρώ στραβά όσο και τα καλά. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να επαινέσω τις καλές κινήσεις.Είναι γεγονός όμως ότι για την ώρα είμαι πολύ απογοητευμένος, όπως άλλωστε πολλοί φίλοι της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝΞΑΝΘΗ ,ΑΝ ΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 9ΗΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ
    ΕΔΩ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΟΠΕΡ ΕΔΩ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΚΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ (!!!!!!) ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ,
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Αγαπητέ Ανώνυμε, αν νικήσουμε στη Ξάνθη (που το θέλω πάρα πολύ...) και παίξουμε καλό ποδόσφαιρο (επίσης το θελω...) θα χαρούμε, θα αποθεώσουμε τους παίκτες και τον προπονητή και θα γράψουμε μπράβο και προχωράμε.
    Γιατί Ανώνυμε εμείς είμαστε Πανιώνιοι. Θέλουμε η ομάδα να πηγαίνει μπροστά. Αν διάβαζες τον ΠΚ πάντα έγραφα ότι ο Πανιώνιος είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Το έλεγα και επί Μπέου. Τότε κάποιοι έλεγαν ότι τα έπαιρνα από τον Αχιλλέα, ξεχνώντας ότι το πρώτο μπλογκ που βγήκε στον αέρα ήταν το δικό μου επί διοίκησης Μπέου.
    Τα ίδια έγραφα επί Τσακίρη. Ελεγαν ότι τα παίρνω. Τα ίδια γράφω και τώρα. Λένε ότι τα γραφω γιατί ΔΕΝ τα παίρνω. Πλάκα έχει...
    Ξέρεις ανώνυμε η πλάκα είναι ότι αυτά λενε κάτι τύποι που (συνήθως...) έμισσθοι στον Πανιώνιο ή στην χειρότερη έχουν κερδος από τον Πανιώνιο (οικονομικό, κοινωνικό, προσωπικό...).
    Λοιπόν ανώνυμε μακάρι να νικήσουμε στη Ξάνθη. θα χαρεί και ο γιός μου που από τα 3,5 του τσακώνεται για τον Πανιώνιο.
    Αλήθεια ανώνυμε τα δικά σου τα παιδιά (αν εχεις βέβαια...) τι ομάδα υποστηρίζουν;

    Mάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Min oneireveste palikaria..!!! Isopalia me thavma alla Mallon htta filarakia. Gia ton arh den to sizitao. Triara me tessara Kai vlepoume. Min paramithiazeste h omada einai Gia b ethniki eite to theloume eite oxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή τη στιγμή έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε, χωρίς να προδικάζουμε πτώση στην β' ή να πιστεύουμε σενάρια για 2-3 θέση.

    Εξακολουθούμε να έχουμε κάποιους ποιοτικούς παίκτες, όπως εξακολουθούμε να έχουμε κάποια κενά. Από πέρσι κάποιες τρύπες έκλεισαν και κάποιες άλλες άνοιξαν. Ταμείο δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή.

    Τα μηνύματα είναι άσχημα. Κρατάω ότι έχουμε έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή, στον οποίο έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες. Και το ξαναλέω. Αν η εικόνα της ομάδας φέτος θα είναι καλή θα το οφείλουμε 1.000% στον Στόρε γιατί θα έχει καταφέρει να κάνει ομάδα τόσο ετερόκλητους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι λάθος να μιλάμε για Β' εθνική. Μπορεί να εχουν γίνει μεγάλα λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά η ομάδα δεν είναι για πέταμα. Είμαστε ο Πανιώνιος. Μην το ξεχνάμε αυτό. Ευτυχώς έχουμε ακόμα έναν καλό κορμό από τους Μάχο, Μανιάτη, Κούμο, Λατκα, Τσότσα, Σίτο, Μπόσκο, Αναστασόπουλο, Γιόνσο, Βαρό, Ρίσγκαρντ, Γουνδουλάκης, Κοντοές, Κούκετς, Μπέλιτς, Παναγόπουλος που μπορούν να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Αρκεί ρπέπει να ανάψουμε κανένα κεράκι να είναι υγιής...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενω υπάρχουν και οι πιτσιρικάδες Κολοβός, Κούρντι, Σάμαρης, Σιόβας, Κοντοχρήστος που μπορούν να βοηθήσουν.

    Φυσικά ελπίζω ότι και ο Ρικάρντο Βαζ Τε θα είναι καλά γιατί πρόκειται για έναν ποιοτικό παικτή που μπορεί να αμς βοηθήσει...

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο στον BR ,με καλυψε και να επισημανουμε οτι η φετινη γκρινια ειναι συνεχεια της περσινης κακης χρονιας,φετος θα δυσκολευτουμε - επισης να θυμησω οτι περυσι για 2μηνες δεν πηραμε ποντο-φετος αν γινει κατι αναλογο δεν θα εχουμε τυχη και επισης οταν λεγονται αληθειες δεν σημαινει οτι θελουμε το κακο της ομαδας μας...

    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω αν είναι συνέχεια ή όχι. Θα σας πω κάτι που δεν το έχετε σκεφτεί. Αν ο πραλίνας είχε την φετινή ομάδα, θα μας είχε ρίξει από τον πρώτο γύρο.Ο Παράσχος πάλι, που είχε σε μεγάλο βαθμό τη φετινή ομάδα, έκανε αξιοπρεπή πορεία και για διαστήματα είδαμε και μπαλίτσα. Άρα κάπου έχουμε να ελπίσουμε.
    Υπάρχουν παίκτες που μπορούν φέτος να αποδειχθούν χρήσιμοι. Πρώτος και καλύτερος ο Βαζ Τε. Αν είναι υγιής και πάψει να το παίζει πριμαντόνα (ας του πει κάποιος ότι μέχρι πέρσι είχαμε τον Ρεκόμπα...), μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχω καλή διαίσθηση και για τον Βαρό. Ο Σκούρης, έχει δείξει καλά στοιχεία. Μακάρι να βγει. Ο Κολοβός, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο παίκτη και ο Στόρε δείχνει να τον σπρώχνει.
    Από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχουν παίκτες σε θέσεις κλειδιά που είναι σκέτα ερωτηματικά.
    Σίγουρα τα πράγματα δείχνουν πολύ άσχημα, όμως εξακολουθούμε να έχουμε κάποιους παίκτες με προσωπικότητα, που μπορούν έστω και μόνοι τους να κερδίσουν κάποιους βαθμούς. Πόσους;;; Θα δούμε.
    Το θέμα είναι τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ για την ομάδα. Η απάντηση είναι μία. Κάνουμε την κριτική μας, αλλά στηρίζουμε παίκτες και προπονητή. Δεν πιστεύω ούτε στα λαϊκά δικαστήρια, ούτε στους βανδαλισμούς, ούτε στην γκρίνια.
    Η δύναμή μας είναι το εισιτήριό μας. Κι αν είναι διαρκείας ένας λόγος παραπάνω. Αυτό να μην το ξεχνάτε και να μην απέχετε από το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και να θυμάστε και κάτι άλλο. Το ίντερνετ είναι πανίσχυρο αλλά ύπουλο μέσο, όταν δεν συνοδεύεται από προσωπική γνωριμία. Ευνοεί τις παρεξηγήσεις. Και είναι λογικό να μην μπορεί ο ένας να καταλάβει το νεύμα του άλλου, ιδίως όταν δεν τον γνωρίζει. Αν έχετε παρακολουθήσει το μπλογκ μου, θα ξέρετε ότι εδώ και ένα χρόνο κανονίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τραπέζια. Τρώμε, πίνουμε και μιλάμε για τον Πανιώνιο.Τις πιο πολλές φορές, όταν ο χώρος το ευνοεί, κάνουμε δημόσια πρόσκληση. Ο καθένας μπορεί να έρθει και να πει τη γνώμη του. Δεν συμφωνούμε πάντα. Δεν παρεξηγούμαστε όμως κιόλας. Γιατί καταλαβαίνουμε πλέον πως λέει ο κάθε άνθρωπος το κάθε πράγμα και τι εννοεί.
    Πολλές φορές η Α.Ε.Κ μας λέει ομάδα γειτονιάς. Εμένα αυτό είναι το καλύτερό μου. Θέλω να ξέρω τον γείτονά μου. Να είναι φίλος μου. Να χαιρετάω πέντε ανθρώπους στο γήπεδο. Να στεναχωριόμαστε και να χαιρόμαστε παρέα. Μακάρι να κρατήσουμε αυτή την αγνότητα. Μακάρι να γίνουμε μια μεγάλη παρέα. Γιατί όπως λέει και το τραγούδι, την ιστορία την γράφουν οι παρέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα γράφουν ότι θέλουν νομίζοντας ότι δεν θυμόμαστε.

    Ο Φερέρα λοιπόν είχε πολύ χειρότερη ομάδα από φέτος. Ο Εστογιάνοφ ερχόταν από τραυματισμό, πέρσι δεν έπαιξε καθόλου. Τον Ρεκόμπα δεν τον πίστευε και τον έβαζε να τρέχει. Αναπληρωματικό τερματοφύλακα αποδείχτηκε ότι δεν είχαμε ενω τώρα έχουμε κανονικό με αναπληρωματικό τον βασικό περσινό. Τσότσαλιτς δεν είχαμε. Από τους βασικούς χάσαμε μόνο τον Τζαβέλα. Στη θέση του Σκούφαλη έχουμε τον Βαζ Τε. Ο Φερερα δεν ήθελε ούτε τους Λάτκα και Κούκετς , ο Λάτκα έπαιξε μετά από 9ωρο ΔΣ. Ο Στόρε δείχνει να τους υπολογίζει. Πίσω από τον Μανιάτη πέρσι ήταν μόνο ο Κοντοές, φέτος υπάρχει και ο Γιόνσον και ο Βαρό.

    Ο Φερερα ήθελε σεντερ μπακ τον Ομο, έναν Ομο που σε λίγο δεν θα είναι ούτε στον πάγκο.

    Συμπέρασμα: Η ομάδα είναι πιο πλήρης από την αρχική περσινή. Κενά έχει με πιο χαρακτηριστικά αυτά του αριστερού μπακ και του επιτελικού μέσου. Ομως ποιος μπορεί να μας πει πότε ο Πανιωνιος ήταν πλήρης σε όλες τις θέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγνώμη, ξέχασα την αδυναμία πολλών. Στη θέση του πανμέγιστου Ουέλλιγκτον Μπαρόνι έχεις τον Χίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Simfono apolita me ton fanatic oti se kamia periptosi den xreiazontai Laila dikasthria Kai alles tetoies geliotites. Sthrizoume sta duskola 100%.makari na vgo lathos. Makari. Alla ta kena stin omada yparxoun Kai ta balomata einai panta balomata. Toulaxiston as deixnoun ta paidia oti to palevoun.....ayta. Kyriaki konti giorti

    ΑπάντησηΔιαγραφή