ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

να γιατί πρέπει να τους βάζεις πέντε γκολ...

... ζητάνε και τα ρέστα! Ποιοι; Αυτοί που πρέπει ο Κιντής να τους κάνει μήνυση που θα δώσει πριμ στον Μάχο που δεν έκανε ούτε ντους μετά το ματς!

9 σχόλια:

  1. Ναι ... και ένα 100% πέναλτι που δεν έδωσε και ένα σχεδόν 100% πέναλτι και κάτι κάρτες που δεν έπαιρναν για 60 λεπτά καθόλου από την κιτρινόμαυρη πλευρά ... Τέλος πάντων. Ο καθένας μπορεί να το δει από το πρίσμα του ... Μόνο που αν αυτοί που παίζουν μαζί μας διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και μεις δεν διαμαρτυρόμαστε για τίποτα και ποτέ για τις αντίσοιχιες διαιτητικές αμαρτίες εναντίον μας(κατά τη δήλωση του Προέδρου) τότε κάποια στιγμή θα αρχίζουμε να γινόμαστε το εύκολο θύμα των περιστάσεων του διαιτητικού ζητήματος, που άνοιξε "ο γραφικός" παχουλός κύριος του Πειραιά. Σίγουρα δεν πρέπει να κάνουμε την τρίχα, τριχιά, αλλά αν την κάνουν οι άλλοι και δέσουν τον κόμπο της τριχιάς στο λαιμό μας, δεν θα νοιώθουμε και ιδιαίτερα άνετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα κι αν θεωρηθεί ότι υπάρχει οφσάϊντ στη σέντρα που προηγήθηκε, η μπάλα στη συνέχεια στρώνεται στον Μπάλαμπαν από ΑΝΤΙΠΑΛΟ! Συνεπώς γιατί είναι αντικανονικό το γκολ κύριε Βασιλάκη?

    Σ.Ροδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που να δειτε κ τις "αντικειμενικες" εφημεριδες..δημοσιγραφοι σου λεει μετα..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΩ,ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΟΣΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΝ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΥ.ΟΛΕΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΗΡΑΚΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΥΛΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω, για να μη λέμε ανακρίβειες ότι δεν υπάρχει ο κανονισμός που αναιρεί τ οφσάιντ εφόσον η μπάλα έρχεται από αντίπαλο. Το οφσάιντ κρίνεται τη στιγμή που η μπάλα μεταβιβάζεται από συμπαίκτη.

    Προφανώς αυτό που έγινε με Τριτσώνη επόπτη είναι ότι στη σέντρα που γίνονται, θεωρούν τον οφσάιντ Μπάλαμπαν σαν μη συμμετέχοντα στη φάση. Στη συνέχεια μάλλον εξαπατήθηκαν γιατί πήδηξαν πολλοί και θεώρησαν ότι ο Βαζ Τε απέσπασε την μπάλλα από τον τερματοφύλακα του Άρη ή έστω ότι υπήρξε επαφή. Σε αυτή τη νέα λοιπόν φάση, ο Μπάλαμπαν δεν είναι πια οφσάιντ υπό τη συνθήκη ότι του ήρθε η μπάλα μετά από επαφή και στο Βα Τε, πράγμα που δεν επαληθεύει το βίντεο.

    Πάντως δεν παύει αν μη τι άλλο το πέναλτι του χεριού του Λαζαρίδη σε σουτ Χίκα με κατεύθυνση προς την εστία να είναι ο ορισμός του πέναλτι και υπάρχει και η ισχυρή υπόνοια ανατροπής του Σαλαλί στο Α μέρος. Ότι η ποιότητα της ελληνικής διαιτησίας είναι ιδιαίτερα χαμηλή είναι γνωστό αλλά οι προσπάθειες ΄Μαρινάκη, Αδαμίδηκλπ είναι προς εκφοβισμό όσων παίξουν αυστηρά τις ομάδες τους. Αυτούς θα τους φάει το μαύρο φίδι. Αν αδικήσουν πχ τη Λάρισα, άντε να γραφτεί κανένα μονόστηλο, να αποκλειστεί κανένας για 1-2 αγωνιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μπάλα ακουμπάει σε 2 αντιπάλους πριν την πάρει ο Μπάλαμπαν. Είναι δηλαδή σαν να την έχουν "αλλάξει" μεταξύ τους. Τέλος πάντων, δεν επιμένω. Σημασία έχει ότι μέτρησε το τεμάχιο και κερδίσαμε το ματς. Θα ήταν τελείως άδικο να μην πέρναμε πια και αυτό το 3ποντο.

    Σ.Ροδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συν Πανιώνιοι δεν υπάρχει κανένα οφσαιντ στο γκολ του Μπόσκο. Ο παίκτης μας δεν συμμετεχει στη φάση απόμ τη σέντρα και όταν ΑΛΛΑΖΕΙ η φάση με την λανθασμένη απόκρουση του Μπαρέρο τότε συμμετεχει. Είδατε εσείς από τη διαιτησία καμία διάθεση να μας βοηθήσει; Εγω πάντως δεν είδα. Και η αποβολή είναι μαρς. Αλλα είπαμε. βάλτους 5 γκολ να μην μιλάνε...

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακη νομιζω οτι εχεις λαθος. Για να αλλαξει η φαση θα επρεπε ο τερματοφυλακας να μπλοκαρει τη μπαλα ή ο αμυντικος να κανει κατοχη. Απο τη στιγμη που τιποτα απο αυτα δεν εγινε, το λαθος του τερματοφυλακα μετραει σαν αποκρουση αρα ο Μποσκο εχει πλεονεκτημα απο τη θεση-οφσαιντ στην οποια βρισκοταν οταν εγινε η σεντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω η σωστή ερμηνεία είναι του Μπρέσκα. Πάντως αποδόθηκε δικαιοσύνη έστω και από λάθος.
    Το ζήτημα είναι ότι παραμένει το πρόβλημά μας της μη μετουσίωσης των ευκαιριών σε γκολ και για να μη πούμε ότι στη μόνη φάσγη του Άρη στο 90' κοντέψαμε να ισοφαριστούμε.
    Χρειαζόμαστε δουλειά παρά την εμφανή βελτίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή