ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Λάζαρος Πατσουράκος αποχωρεί....

Αγαπητέ μου Μάκη
Σου γνωρίζω, πως δεν πρόκειται να ξαναγράψω εφεξής στο μπλογκ «Όλα τα βλέπουμε κόκκινα και μπλε», γιατί δυστυχώς υπάρχουν και άτομα που δεν τα βλέπουν έτσι και τους δίνετε βήμα να ειρωνεύονται και να εκθέτουν άτομα που ποτέ δεν τα γνώρισαν ή πολύ περισσότερο δεν τα ξέρουν.
Έχει ο καθένας το δικαίωμα να γράφει στα μπλογκ τις απόψεις του, αλλά όταν ξεπερνά κάποια όρια οφείλετε να τον συμμαζεύεται. Κρίνω, λοιπόν, οφέλιμο να σταματήσω εντελώς και να αφήσω τα εντεταλμένα αυτά άτομα να συνεχίσουν το... όμορφο τους έργο. Που δεν είναι άλλο από το να βλέπουν τα πάντα ρόδινα και όμορφα.
Όσους για τους πατρώνους τους. Ας μην κοιμούνται ήσυχοι. Θα πληρώσουν πολύ σύντομα γιατί υπάρχει κόσμος που βλέπει και ξέρει να εκτιμά.
Ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας
Λάζαρος

Ο Λάζαρος Πατσουράκος για όλους εμάς τους ρεπόρτερ του Πανιωνίου είναι δάσκαλος. Ανθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια δεν άντεξε την αλητεία και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Βλέπεις ορισμένοι την ελευθερία του λόγου την εκλαμβάνου ως ευκαιρία να βγάλουν κόμπλεξ και εμπάθεια. Ο Λάζαρος Πατσουράκος δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά από μερικούς δήθεν Πανιώνιους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την αποχώρηση του από τον Πανιώνιο Κόσμο online. θα μας λείψει η μοναδική του γραφή. Ομως τίποτα δεν χάνεται. Είναι πολύ πιθανό σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε πάλι από ένα γνώριμο μετερίζι... Λάζαρε σ' ευχαριστούμε για όλα!

Μάκης Διόγος

10 σχόλια:

  1. Kyrie Lazare prepei na skefteite kai emas pou sas diavazoume kai vriskoumai ta ar8ra sas poly endiaferonta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανα ένα σχόλιο στο τελευταίο άρθρο του κου Πατσουράκου, με το οποίο απλά εξέφραζα την άποψή μου, σχετικά με τη φάση του γκολ του Μπάλαμπαν με τον Άρη.
    Πραγαμτικά ότι έγραψα για την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφω στον κύριο Πατσουράκο ήταν η προφανής αλήθεια και ευελπίστω να μην παρεξηγήθηκε κάτι απ' όσα έγραψα και έγινα άθελά μου αιτία αυτής της αποχώρησης.
    Ο κος Πατσουράκος για μας τους πιο παλιούς αποτελούσε όαση μέσα στον ΠΟΚικό αθλητικό τύπο και μαζί του διαβήκαμε τα πολυ πέτρινα χρόνια.
    Θλίβομαι πραγματικά αν δεν ξαναδώ τη συμβολή του στον Πανιώνιο Κόσμο.

    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΑΖΑΡΕ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ.

    Ακόμα και αν διαφωνούμε, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Σε μια οικογένεια υπάρχουν και οι διαφωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την λέξη αλητεία δεν την δέχομαι κε. μάκη. Οπως και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Και εγώ είχα έναν διάλογο με τον κο. Πατσουράκο στο άρθρο του κου. Λαδόπουλου προ ημερών, εκφράζοντας διαφορετικές απόψεις, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια.
    Νομίζω οτι αυτός είναι και ο σκοπός των blog να ακούγονται όλες οι απόψεις.
    Αλλά αλήτης δεν είμαι επειδή έχω μια άλλη άποψη.
    Ευχαριστω
    Κωνσταντίνος Μιχαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν Λάζαρος Πατσουράκος θέλω να ευχαριστήσω όσους μου ζητούν να ξαναγράψω. Μα δεν πρόκειται να ποδοπατήσω 40 χρόνων ζωή στο μεγάλο σύλλογο. Απλά δεν ανέχομαι από δύο τρεις- που ποτέ δεν θα τους χαρακτηρίσω αλήτες, αλλά άμυαλους- να μιλούν απαξιωτικά, ειρωνικά και να διαστρεβλώνουν την αλήθεια.
    Θα είμαι πάντα κοντά στον Πανιώνιο και θα πολεμάω απ΄ όποια θέση κατέχω για το μεγαλείο του. Συγγνώμη αν πίκρανα τους πολλούς φ΄ιλους. Τους παρακαλώ να μείνει εδώ το όλο θέμα. Σύντομα θα τα ξαναπούμε από άλλη γωνιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αναφέρθηκα σε εσάς κε Πατσουράκο.
    Σέβομαι την άποψη σας, εσείς γιατι δεν σέβεστε την δικιά μου?
    Τέλοσπάντων.. Δεν θέλω να μπώ σε αντιπαράθεση με εσας.
    Η απάντηση μου αφορούσε αποκλειστικά το σχόλιο του κου Μάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kostas apo ag.marina na pareis pisw ayto pou aneferes maki gia aliteia kai na zitiseis sygnwmi...to oti exoume apopsi pou de simfwneis de ifistatai logos gia tetoioys xaraktirismous...pisteyw na diorthwseis to latos sou,anamenoume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη ζηταω από τους Πανιώνιους που εχουν άποψη. Δεν με ενδιαφέρει αν συμφωνούν μαζί μου ή όχι. Από τους εμπαθείς που αναζητούν φρασεις και λέξεις για να γράψουν απαξιωτικά, ειρωνικά σχόλια και να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, οχι από αυτούς δεν ζητάω συγγνώμη. Ας αναλογιστεί ο καθένας σε ποια κατηγορία ανήκει.

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. peri laspologias tou lolo ,patsourakou kai loipwn PANIONIWN: (Αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε πέρυσι, είπε:"Τραυματίστηκα στην προετοιμασία στον αστράγαλο και ήθελα τρεις μήνες για να επιστρέψω. Μετά ήρθα για διακοπές και επέστρεψα σε δύο ή τρία παιχνίδια. Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Τραυματισμοί, η αποχώρηση του Αλβάρο και η επιθυμία μου να επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους με έκαναν να αποφασίσω. Πάντα στο μυαλό μου υπήρχε η επιθυμία να επιστρέψω". wraies dilwseis apo ena paixti pou perisi xtistike olokliri omada panw tou!!!!ston agyristo lolo!!!!!!!!
    25 Σεπτεμβρίου 2010 1:35 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματι,για μας τους λιγο παλιοτερους ο Κος Πατσουρακος αποτελει ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ κομματι της ιστοριας του Πανιωνιου.
    Εχω κλαψει παρα πολλες φορες με τα κειμενα του στα πετρινα χρονια του Ιστορικου, και ελπιζω οτι θα το ξανασκεφτει.

    ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε το καταλάβαμε...Δεν χρειάζεται να το ανεβάσεις παντού! Κατά τ' αλλά σας πείραζε η χολή του Λ.Μ.Π....
    Αλλά αφού το ανεβάζεις και δω, θα γράψω και εγώ εδω τις σχετικές απόψεις μου.

    Περί Εστογιανόφ λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι η ΠΑΕ ξεκίνησε την προσπάθεια ν' απαλλαγεί απ΄' αυτόν από το Μάιο με επαφές στην Κύπρο. Πρώτη της δουλειά δηλαδή. Τι να κοίταζε τώρα, χορηγούς και διαρκείας; Παράλληλα ξεκίνησε προσπάθειες μήπως απαλλαγεί από τον Μπάλαμπαν. Με το Λόλο, αφού πέρασαν από χίλια κύματα (ακόμα και στην ΑΕΚ τον πρότεινε ο κος Κιντής...με δόσεις Κοτσόβολου) βρέθηκε εν τέλει και με προσπάθεια πιθανόν και του ίδιου η λύση Πενιαρόλ, ενώ για το Μπάλαμπαν δεν βρέθηκε γιατί δεν υπήρξε από μέρους του η θέληση. Νομίζει κανείς ότι ο Εστογιανόφ εκεί που πήγε παίρνει τα 600, 650 χιλιάρικα του συμβολάιου του; Έχετε υπ' όψη την πολλαπλάσια οικονομική αθλιότητα που έχει η Ουρουγουάη ακόμα και σε σύγκριση με την Ελλάδα με την κρίση;
    Τώρα αν θέλουμε ντε και καλά να τον κατηγορήσουμε, επειδή έπαθε δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και στο μεσοδιάστημα επηρεάστηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά από τον πρώτο, απλά φανερώνουμε το επίπεδο της λογικής μας και τίποτε άλλο.

    @Ανώνυμος. Αν θέλεις έχω και άλλες δηλώσεις Εστογιανόφ. http://bluerednews.blogspot.com/2010/06/blog-post_6512.html.
    Να πούμε τέλος ότι η ΠΑΕ μίλαγε για διαπραγmaτεύσεις με Πενιαρόλ για Εστογιανόφ ενώ ο Εστογιανόφ είχε ήδη φύγει και η Πενιαρόλ είχε αναρτήσει στη σελίδα της τα σχετικά περί της απόκτησής του.

    Για το μέρος της συζήτησης περί του κου Κιντή, μπορεί ο καθένας να διαβάσει τις συνεντεύξεις του και να κρίνει μόνος του.

    Επειδή αλλό ο Πανιώνιος και άλλο ο Κιντής και ο Λόλο θα έλεγα εγώ και επειδή ο Λ.Μ.Π. στάθηκε στο πλευρό του συλλόγου πριν άρκετοί από τους σχολιάζοντες γίνουν Πανιώνιοι, σε πολύ πέτρινα χρόνια που η Πανιώνια γενιά Τσακίρη δεν γνώρισε και εύχομαι να μην γνωρίσει, ακόμα και να κάνει λάθη και να γράφει πράγματa που θεωρούμε εσφαλμένα, ο συναισθηματικός μας κόσμος απαιτεί να κρατήσουμε κάποια προσχήματα και να μη φθάσουμε στα άκρα την αντιπαράθεση.

    Δεν είχα διαβάσει τα σχόλια της αντιπαράθεσης. Σήμερα που τα διάβασα πιστεύω ότι αν οι αντιρρήσεις εκφράζονταν με πιο ήπιο τρόπο, ιδίως στην αρχή, τότε δεν θα εκτραχύνονταν τα πράγματα.

    Με όλο το σεβασμό, θεωρώ λάθος την αποχώρηση του κυρίου Λάζαρου. Εγώ ο ταπεινός και ο άσημος έχω παρόμοια βρεθεί στο blog μου σε παρόμοιες καταστάσεις και είχα πάρει παρόμοια απόφαση. Με δεύτερες σκέψεις την ανεκάλεσα γιατί αρχή μας πρέπει να είναι όταν διαφωνούμε να σεβόμαστε τα επιχειρήματα μεν των άλλων αλλά να συνεχίσουμε ν' αγωνιζόμαστε για ότι πιστεύουμε σωστό, όσο πιστεύουμε σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή