ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μπάλαμπαν τίμησε τον Φώτη Στρακόσια

Πετυχαίνοντας τρια πολύ όμορφα γκολ ο Μπόσκο Μπάλαμπαν τίμησε τον Φώτη Στρακόσια, στο φιλικό ματς με τη Δυναμό Τιράνων (3-1) προς τιμήν του δικού μας Φώταρου. Ο Κροάτης επιθετικός, ένας από τους ελάχιστους πλέον ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η όμάδα έδειξε ότι όσοι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την αξία του καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν. Γενικά η εικόνα της ομάδας κινήθηκε σε καλά επίπεδα, αν και βέβαια ο αντίπαλος δεν ήταν κανένα ποδοσφαρικό θηρίο.

Φώτης: "Ο Πανιώνιος η ομάδα της καρδιάς"

Στο ημίχρονο του αγώνα οι δυο ομάδες τίμησαν τον Φώτη Στρακόσια ο οποίος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε:"Μπορεί να έχω αγωνιστείν σε σπουδαίες ομάδες, όμως η αγάπη που μου έδειξαν στον Πανιώνιο δεν την συνάντησα πουθενά...".

Ντροπή για τον κόσμο του Πανιωνίου οι άδειες κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Ντροπή...

18 σχόλια:

  1. Ντροπή και τα 10-15 Ευρώ για φιλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή και για τον Α-ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ που ξέρει να σκοράρει μόνο με κάτι υποανάπτυκτες ομάδες.Με τον Βόλο γέλαγε και ο κάθε πικραμένος μαζί του.Να τον δώ με την Ξάνθη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφνωνω με το πρωτο φιλο.Ντροπη για τα 10-15 ευρω και οχι για τις αδειες εξεδρες.Οσο για τον Μποσκο ειναι πολυ ευκολο να κανουμε ολοι τους προπονητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΦΙΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για να υπαρχει κοσμος στο γηπεδο
    πρεπει να υπαρχει και διαθεση απο τους κυριους τις παε,αν ειχαν κανει αυτα που επρεπε θα ηταν και ο κοσμος..
    επισης τα 15ευρω ειναι ενα θεματακι
    και κοιταχτε να σοβαρευτειτε γιατι αναλογο θεαμα με το καιρο θα αντικρυσουμε στις κερκιδες και σε κανονικα ματς.....
    ας μην υποτιμουν την νοημοσυνη του κοσμου,θα μεινουν μονοι τους...δυστηχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω και αλλοι φιλοι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ απο το 1960)ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ στο φιλικο και δεν ντρεπομαστε ΚΑΘΟΛΟΥ γι αυτο.
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ με αυτα που κανει η ΠΑΕ τα τελευταια χρονια και θα κινδυνεψουμε ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπη για τις τιμες των εισητηριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτιμώ αυτά τα 10-15 ευρώ να τα δίνω σε ένα φτωχό παρά να συνεισφέρω στο μισθό του κ.Κιντή,εξάλλου θα χρειαστούν για του χρόνου στη Β',όταν θα την έχει κάνει ο κ.Κιντής αλλά εμείς θα είμαστε εκεί να στηρίζουμε την ομάδα...ξυπνήστε όσο είναι ακόμα νωρίς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ακριβό εισιτήριο όντως. Ρε παιδιά αυτό το παραμυθάκι με την Β εθνική μήπως είναι καιρός να σταματήσει?
    Λέω εγώ τώρα, λέω ρε παιδί μου, αν η ομάδα αρχίσει και 'στρίβει', όλοι εσείς που έχετε αρχίσει τη γκρίνια από την πρώτη αγωνιστική, θα μπείτε σε κανένα λαγούμι ή θα είσαστε μέσα στη χαρά και ότι είπατε θα είναι απλά λόγια? Κατανοώ τον προβληματισμό, με εξοργίζουν οι πρόωρες κραυγές. Και μη μου πείτε ότι έχετε μεγαλύτερη αγάπη και παπαριές τέτοιες, και πονάτε την ομάδα κλπ κλπ. Τελειώνω, ψυχραιμία και ηρεμία και την πανιώνια βαρβατίλα σας με ρέγουλα..
    ο 'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανένας δεν μπορεί να προβλέπει πορείες από τώρα και σίγουρα τα περί Β' Εθνικής είναι μάλλον βαρίδια στο ηθικό οπαδών και ομάδας. Αλλά και η υπεραισιοδοξία μετά από ένα φιλικό δεν θα πρέπει να μας καταλαμβάνει. Και αυτή σίγουρα ανύπαρκτες προσδοκίες δημιουργεί, που καλό δεν κάνουν.
    Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν λύσεις στο ρόστερ, θα μπορούσε και ελαφρά να βελτιωθεί αν βρισκόντουσαν στους ελεύθερους, ένα-δυο αξιόπιστοι παίκτες σε γνωστά προβληματικά σημεία της σύνθεσής μας.
    Το σημείο που πρέπει να θιχτεί είναι ότι η διοίκηση ενώ ήξερε αυτά τα κενά, που λίγο πολύ θα παίξουν τον κρίσιμο ρόλο του αν θα κοιτάμε προς τα πάνω ή προς τα κάτω αυτή τη χρονιά, τα άφησε να φθάσουν μέχρι την περίοδο που είναι δύσκολο να βρεις αξιόλογους ελεύθερους παίκτες για να τα καλύψεις.
    Βέβαια σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν το ρόστερ πλήρες και ζητάνε υπομονή στις γκρίνιες. Αυτοί βρίσκουν εύκολο πάτημα να κατηγορήσουν τους γκρινιάρηδες στις υπερβολές για Β' Εθνική κλπ. Απλά ας σκεφτούν και εκείνοι από μέρους τους μήπως υπερβάλλουν από την αντίθετη πλευρά. Ο χρόνος θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μερικοί Πανιώνιοι βρίσκονται σύγχυση. Ο χθεσινός αγώνας ήταν προς τιμή ενός ανθρώπου που έχει δεθεί όσο κανείς άλλος παίκτης (που δεν εχει βγει από τα σπλάχνα μας...), του Φώτη Στρακόσια. Γι' αυτό και μόνο είναι ντροπή οι άδειες κερκίδες. Ολα τα άλλα που γράφονται έρχοντραι μετά. και οι τιμες των εισιτηρίων, και η αγωνιστική κατασταση της ομάδας. Εχουμε χάσει το μετρο φίλοι συνΠανιώνιοι.

    Για την συντακτική ομάδα του ΠΚ Online
    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η απόδοση τιμής στο Στρακόσια, που δεν αποδόθηκε όπως έπρεπε ελέω τιμής εισιτηρίου και όχι μόνον, δεν θεωρώ ότι αποκλείει την κριτική για την ομάδα που έπαιζε. Προφανώς πρέπει να υπάρχουν προτεραιότητες σε κάποια πράγματα και αυτές επιβάλλονται από τη συνείδησή μας.

    Να μην ξεχνάμε πάντως ότι και στη πρεμιέρα με το Βόλο, δεν είδαμε και τίποτα γεμάτες κερκίδες. Μήπως διάφορα που γίνονται μας έχουν λιγοστέψει πολύ; Και οι οργανωτές του αγώνα δεν είχαν σίγουρα εύκολο ρόλο, αλλά έτυχε να συμπέσει ο αγώνας σε όχι καλή συγκυρία, στο τελευταίο Σαββατο με κλειστά τα σχολεία, που κόσμος αρκετός το θεωρεί σαν τελευταία καλοκαιρινή ευκαιρία απόδρασης, αλλά και τσίμα-τσίμα με τον αγώνα μπάσκετ της Εθνικής. Όσο να 'ναι όλα παίζουν το ρόλο τους και λίγο-πολύ η ντροπή των άδειων κερκίδων δεν πρέπει να ήταν έκπληξη στους ¨οργανωτές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συμφωνω απολυτα με ιων1998
    και ... αν ηταν και η ομαδα οπως επρεπε
    θα υπηρχε και καποιος κοσμος....


    ρομαντικος(ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Oταν επί Λίνεν υπήρχε μια σχετική σοβαρότητα,αλλά και κάποιοι αξιόλογοι παίκτες, ο Κόσμος στήριξε την ομάδα ειδικά στα παιχνίδια της Ευρώπης.Μετά ο Τσακίρης και οι εκάστοτε αχυράνθρωποι που τον πλαισιώνουν φρόντισαν να απαξιώσουν τον σύλλογο με τις ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΑΡΠΑΧΤΕΣ παικτών.Τα αποτελέσματα γνωστά,και είναι απολύτως φυσιολογικό ένα μέρος του κόσμου να αρνήται να παρακολουθήσει τον θίασο του ΤΣΑΚΙΡΗ.

    Υ.Γ Ο Στρακόσια ήταν όντως ένας πολύ καλός Τερματοφύλακας που συνέδεσε και το όνομα του με την κατάκτηση του Κύπελλου.Εως εδώ όμως,γιατί έκατσε 2 χρόνια στο σύλλογο και όποτε είχε καλή επαγγελματική πρόταση την έκανε,χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή.Δεν θυμάμε να έχουμε τιμήσει ανάλογα τον Μαυρίκη και τον Εμβολιάδη αλλά και άλλους(Λίμα, Μανίκα )με πολλά χρόνια παρουσίας στήν ομάδα.Ειδικά ο Εμβολιάδης έχει συνδέσει το όνομα του και με τις 2 κατακήσεις των κυπέλλων.(Παίχτης-Προπονητής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βασικά στα πλαίσια των 120 χρόνων πρέπει να γίνει ένα φιλικό ή κάποια εκδήλωσει στην Εστία ή στο γήπεδο καλήτερα που να τιμάμε παλαίμαχους όπως μαυρίκης Εμβολιάδης κτλ
    είναι χρέος της ομάδας
    καλή κίνηση με στρακόσια που είναι όντως πολύ αγαπητός και μπράβο στη ΠΑΕ
    αλλά νομίζω χρειάζεται ένα χειροκρότημα και στους θρύλους του πανιωνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Filoi Paniwnioi, tosa sxolia me "NTROPES" den diabasa oute otan to rimaksane kapoioi to gipedo... To eisitiro itan pantws - gia ta elinika dedomena - akribo, kai auto to theorw san tekmirio gia tin elleipsi kosmou. Sto katw-katw den paixame me kammia Barcelona, kai oute kai alloi podosfairistes timithikan me paromoio tropo (me olo ton sebasmo gia ton Fwti). Exw tin entypwsi oti i dioikisi prospathei na mazepsei lefta me kathe tropo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά μη λέτε ότι θέλετε, τιμήθηκαν και μάλιστα μπροστά σε πολύ κόσμο πέρισυ στον αγώνα παλαιμάχων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή