ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Υπέγραψε ο ΜακΛάουντ!

Η βόμβα τελικά έσκασε στον Πανιώνιο! Ο Κιθ ΜακΛάουντ έστειλε τα ξημερώματα υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του είχε προτείνει ο Πανιώνιος και θεωρείται ήδη παίκτης των Νεοσμυρνιωτών. Ο 31χρονος πλέι μέικερ ενισχύει σημαντικά τον "Ιστορικό" που αναμφίβολα ολοκλήρωσε μια από τις σημαντικότερες κινήσεις της μεταγραφικής περιόδου.
Ο ΜακΛάουντ, ο οποίος μένει στο Κάντον του Οχάιο ξεκίνησε ήδη τις ενέργειες για την έκδοση της αθλητικής βίζας. Λογικά θα βρίσκεται στην Αθήνα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

6 σχόλια:

  1. Σπουδαίος παίκτης που θα βοηθήσει σημαντικά. Μπράβο στον Λιανό που έκανε και πάλι την υπέρβαση σε μια δύσκολη στιγμή. Και λέγεται ότι ακολουθεί κι άλλη έκπληξη. Όλοι κοντά στο μπάσκετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικα ολοι κοντα στο μπασκετ μου αρεσει ο νεος σχεδιασμος..Μπράβο στον Λιανό παμε γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mono mpasket kairos na asxolithoume mono me to mpasket o anthropos tosa lefta exei valei kai den exei vgalei fragko apo ton panionio kai oi alloi sto podosfairo me tosa lefta mas xeftilizoun!!!!MONO MPASKET OLOI KONTA STON LIANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στο λιανο,θα το στηριξουμε οπως τον στηριζαμε και τα προηγουμενα χρονια στο ελληνικο ,απλα θελει μαζικοτερη στηριξη ο Λιανος,και θα εχουμε τον χρονο αφου δεν θα πηγαινουμε στο χαλι του τσακιρη εφετος.Θα παρουμε και διαρκειας στο μπασκετ και οχι στο ποδοσφαιρο ,εφετος θα δουμε μεγαλα πραγνατο στοο μπασκετ και εξαιρετικους ξενους και ελληνοπουλα.Ο Λιανος ειναι τεχνοκρατης (και καποιοι αλλοι ανυπαρκτοι ειναι..κιντης;)alla o Λιανος ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και τον αγαπα ..και για αυτο επεστρεξε...ολοι αρτακης και διπλα στη ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ τον λιανο οσοι δεν πηραν διαρκειας στο ποδοσφαιρο επιβαλεται να παρουμε στο μπασκετ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε συμφωνώ με κάποιους που λένε ότι φέτος θα στηρίξουμε μόνο το μπάσκετ και όχι το ποδόσφαιρο. Όταν είσαι Πανιώνιος στηρίζεις το σύλλογο γενικά και όχι κάποιο τμήμα του μόνο! Κι εγώ είμαι δυσταρεστημένος με τις επιλογές των υπευθύνων της ΠΑΕ και ευχαριστημένος με τις κινήσεις Λιανού, που του δίνω τα εύσημα. Όμως πρέπει να μην ενθουσιαζόμαστε, ούτε να απογοητευόμαστε τόσο γρήγορα και να περιμένουμε να κρίνουμε σε βάθος χρόνου. Χρειάζεται βεβαίως να κάνουμε καλόπιστη κριτική αλλά και προτάσεις προς όλους και για όλα, κυρίως όμως χρειάζεται να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάθε τμήμα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, όπου κι αν αγωνίζεται.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φέτος πρέπει με τις πράξεις μας να ζητήσουμε συγνώμη απο το Λιανό για την όχι δυναμική μας στήριξη τα προηγούμενα χρόνια.
    Οι διοίκηση των υπερπανιώνιων μας έφτασε κοντά στο τέρμα!περιμένω όχι μόνο απο το κόσμο αλλά απο όλους τους πανιώνιους παράγοντες παίκτες προπονητές κτλ να στηρίξουν με ένα διαρκείας .. εγώ πάντως θα το πάρω για το λιανό
    πρέπει να δούμε στο γήπεδο το τσακ , το δενδρινό, το δρελιώζη, το μίσσα , το φάνη το χρήστο χριστοδούλου και άλλους
    ΟΛΟΙ δίπλα στην ομαδα...
    εννοείτε και στο ποδόσφαιρο και στον ερασιτέχνη και παντού, αυτά τα "όλοι μπάσκετ,κανείς μπάλα" είναι γραφικά
    Ο Τσακ και ο Λιανός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κεφάλαια για το σύλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή