ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

"Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε..."


"Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι. Είναι εύκολο όταν κερδίζεις αλλά πρέπει να γίνεται και όταν χάνεις. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε". Ο Μίκαελ Στόρε στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τη Καβάλα. Ο Πανιώνιος βρίσκεται στο σωστό δρόμο όπως εκτίμησε ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Μίκαελ Στόρε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη.

Ο Σουηδός προπονητής θεώρησε ότι η εμφάνιση των Νεοσμυρνιωτών στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλή ενώ για την αναμέτρηση με την Καβάλα το Σάββατο στο "Ανθή Καραγιάννη", τόνισε ότι ο στόχος είναι η νίκη. "Γενικά πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά όχι για να τελειώσουμε τις φάσεις. Στις περιπτώσεις των δύο γκολ κάναμε λάθη. Αμυντικά ήμασταν καλοί σε γενικές γραμμές. Στο ευαίσθητο σημείο του ματς όμως δεν ήμασταν καλοί. Αν δεν δεχόμασταν το πρώτο γκολ στο 44', θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό. Κάναμε πάλι λάθος στο δεύτερο ημίχρονο με το δεύτερο γκολ", είπε αρχικά αναλύοντας την αναμέτρηση με τους "πράσινους" το περασμένο Σάββατο και πρόσθεσε:"Διατηρήσαμε μετά το δεύτερο γκολ το ίδιο πνεύμα. Αυτό ήταν ένα καλό σημάδι. Προσπαθήσαμε σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε καλή συμπεριφορά και το κρατάμε αυτό. Είχαμε μία καλή συζήτηση μετά το τέλος του αγώνα. Πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο".

Αναφορικά εξάλλου με το αν άργησε να κάνει τις αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Μίκαελ Στόρε, είπε:"Πάντα κάνω κριτική στον εαυτό μου. Μετά το παιχνίδι λέω ότι ίσως ναι. Πήρα την απόφαση τότε γιατί εκείνη τη στιγμή θεωρούσα ότι παίζαμε καλά. Αισθανόμουν αυτοπεποίθηση".

Για το παιχνίδι με την Καβάλα, ο Σουηδός προπονητής, τόνισε:"Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να υπολογίσουμε τον αντίπαλο αλλά το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να είμαστε ακριβείς σε όλο τον αγώνα. Θα πάμε με την ίδια φιλοσοφία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να είμαστε δημιουργικοί".

Επίσης ο "κυανέρυθρος" τεχνικός παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Κουμορτζί ο οποίος υπέστη τράβηγμα στη μέση στην προπόνηση της Τετάρτης. "Ο Κουμορτζί είχε ένα πρόβλημα στη μέση. Τον προστατέψαμε χθες αλλά όμως θα εκπλαγώ αν δεν παίξει το Σάββατο".

Ο Μίκαελ Στόρε μίλησε και για το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας. "Κάνουμε κάθε εβδομάδα ένα φιλικό για τους νέους παίκτες. Η αποστολή μου είναι να υποστηρίζω τους νέους παίκτες. Τα φιλικά αυτά έχουν σκοπό να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση οι παίκτες αλλά και να δείξουν στον προπονητή ότι μπορούν να αγωνιστούν.Έχουμε πάνω από 30 παίκτες και είναι λογικό εκείνοι που μένουν έξω να είναι απογοητευμένοι", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:"Εγώ πρέπει να τους δείξω ότι τους έχω ζωντανούς. Νομίζω ότι είναι καλό για ένα προπονητή να έχει επιλογές".

1 σχόλιο:

  1. Εκτιμώ πολύ την αυτοκριτική που έκανε ο προπονητή μας για το προηγούμενο παιχνίδι

    Αρχίζει και ανεβαίνει πολύ στην εκτίμηση μου. Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα να πάρει τη νίκη στην Καβάλα.

    Καλή επιτυχία στην ομάδα, καλό ταξίδι στους οπαδούς μας που θα αφιερώσουν το σαββατοκύριακο τους για την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ και καλή επιστροφή σε όλους.

    Κώστας Στακιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή