ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ορθιος στη Ξάνθη

Ιδανικός αυτόχειρας ο Πανιώνιος έφυγε με έναν βαθμό από τα Πηγάδια της Ξάνθης. Ο Ιστορικός αν και άρχισε το ματς ιδανικά, καθώς σκόραρε στο 9ο λεπτό με τον Σίτο Ριέρα, η συνέχεια ήταν διαφορετική. Με παίκτες εκνευρισμένους (τόσο κλωτσίδι χρόνια είχα να δω από την ομάδα του Πανιωνίου) και απείθαρχους και έναν προπονητή "απόντα" η Ξάνθη πήρε τον έλεγχο και κατάφερε να φτάσει στην ισοπαλία. Βέβαια αν ο Κουμορτζί και ο Ριέρα είχαν σκοράρει σε μοναδικά τετ α τετ ίσως να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αρχικά η ηλίθια αποβολή του Τσότσαλιτς, ο οποίος έκανε σκληρό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου κα στη συνέχεια το επίσης ηλίθιο πέναλτι του Βαρό, έδωσαν το δικαίωμα στη Ξάνθη να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά με την ηρωϊκή προσπάθεια των παικτών (καθώς ο Στόρε δεν έδειξε καμία διάθεση βοήθειας στην ομάδα καθώς έκανε τη δευτερη αλλαγή στο 83' αν και παίζαμε με 10 παίκτες από το 37') ο Πανιώνιος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε):
Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (46' Κοντοές), Βαζ Τε (83' Σαλαλί), Μπάλαμπαν (94' Όμο), Ριέρα


ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΚΤΩΝ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Μάχο: Εξαιρετικός. Μόνο από το πέναλτι νικήθηκε.

Μανιάτης: Πολύ καλός ο αρχηγός. Είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως αμυντικό χαφ.

Λάτκα: Σταθερός, έκανε αλλαγή τον Μπούνγκα

Σιόβας: Με σωστές τοποθετήσεις, καθάρισε αρκετές φάσεις.

Βαρό: Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιο πέναλτι;

Τσότσαλιτς: Απαράδεκτος. Δεν επιτρέπεται από έναν παίκτη σαν τον Εντιν να κάνει δυο σκληρά φάουλ σε 10 λεπτά.

Κουμορτζί: Γιατί έπαιξε;

Γουνδουλάκης: Φιλότιμος. Εγινε αλλαγή γιατί ο Στάρε δεν τολμά να βγάλει τον Βαζ Τε.

(46’ Κοντοές): Εξαιρετικός. Ψυχάρα. Αλάνθαστος.

Βαζ Τε: Θέλει, αλλά δεν μπορεί ακόμα. Παίζει μόνο με την ανοχή (;) του Στάρε.

(85' Σαλαλί): Οσο έπαιξε προσπάθησε.

Μπάλαμπαν: Υαλοκαθαριστήρας. Ετρεχε δεξιά, αριστερά. Πάλαιψε, κράτησε μπάλα.

(95' Ομο): Αλλαγή σκοπιμότητας

Ριέρα: θα ήταν ο ήρωας του αγώνα. Σκόραρε, αλλά έχασε ένα "άχαστο" γκολ και στο τέλος έφαγε κόκκινη και δεν παίζει με τον Αρη.

Μίκαελ Στόρε: Καλέ μου άνθρωπε δεν είσαι στο ματς; Νομίζεις ότι ακόμα είναι φιλικά ματς προετοιμασίας; Δεύτερο συνεχόμενο ματς λανθασμένη ενδεκάδα, «κακό» κοουτσάρισμα, καμία βοήθεια από το πάγκο. Μπορεί να βελτιωθεί;

Υ.Γ.: Συμβαίνει κάτι με τον Κούκετς; Ούτε αλλαγή ένας παίκτης που στον περσινό Β΄γύρο ήταν από τους καλύτερους της ομάδας.

57 σχόλια:

  1. Τόσο πολύ ενόχλησε η καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου; Μην ξεχνάτε ότι το ματς το έδειχνε η δημόσια τηλεόραση που σημαίνει ότι το είδαμε όλοι μας.

    Η λανθασμένη αρχική ενδεκάδα στα πρώτα 37 λεπτά πέταγε.Είχε κάνει ένα γκολ και 3 εξαιρετικές φάσεις για ένα δεύτερο χωρίς πρακτικά να απειληθεί από την Ξάνθη. Τόσο λανθασμένη ήταν.

    Η πρώτη αλλαγή θυμίζω δεν έγινε στο 83 αλλά στο 46 για να διορθωθεί η ομάδα μετά την βλακεία του Τσότσαλιτς.

    Οσο για την κλωτσοπατινάδα να θυμίσω ότι άρχισε με το κλάδεμα πάνω στον Ριέρα για το οποίο αν και σήκωνε μέχρι και κόκκινη (όπως και το επόμενο του Ριέρα) ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε κάρτα.

    Για τον Κούκετς αν και συμφωνώ περιμένω. Ο λόγος είναι ότι όπως είχε πάει το Β ημίχρονο ήταν ένα παιγνίδι που δεν του πήγαινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καραβολα επειδή είστε εμπαθής θα ήθελα να μην σχολιάζετε αν δεν διαβάζετε το κείμενο. Καταλάβατε ότι με ενόχλησε η ολύ καλή εμφάνιση για 36 λεπτά; Βέβαια ξέχασα εκτός από Ηλιούπολη είστε και Πανιώνιος,ενώ εγώ είμαι... Αιόλικος... Μα τόσο κομπλεξικός είστε επιτέλους; Πρώτη αλλαγή εννοώ σε μια ομάδα που έπαιζε με 10 παίκτες μετά την είσοδο του Κοντοέ που ήταν αναγκαστική.
    Διαβάστε το κείμενο πρωτα..

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρέπει να τιμωρηθεί με ένα χρηματικό πρόστιμο ο ριέρα για τη κόκκινη που ήταν και σε νεκρό χρόνο και απείθαρχη και όχι σαν του τσότσα που ήταν απο μαρκάρισμα, γιατί αυτά θα στοιχήσουν αγωνιστικά στην ομάδα.
    η ομάδα στο 11vs11 ήταν πολύ καλή και μπορούσε να κλειδώσει το ματς . Μετά ήταν δύσκολα και είναι επιτυχία ο βαθμός έτσι όπως πήγε μετά απο δικά μας λάθη (κόκκινες,πέναλντι)
    πρέπει να μην κράζετε όλοι την ώρα! θέλουμε να έχουμε το ΠΚ σαν ενημερωτικό μέσο και να είναι και αυτστηρό στη κριτική του αλλά όχι και απέναντι...
    πρέπει να είμαστε δίπλα στο σύλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστευω πως ειναι λαθος η τοσο μεγαλη κριτηκη στο Στορε. Το συστημα που ξεκινησε το ματς δουλεψε πολυ καλα . 1 με 2 λαθος προσωπα , ναι υπηρχαν. Οσο για τις αλλαγες τι επρεπε να κανει? να κλειστει πισω απο το ημιχρονο οπως θα εκανε ο αξιοτιμος και πολυ συμπαθεις Παρασχος ? ή να βαλει τον Ομο για να εχουμε σιγουρα χασει απο τις γκελες του ? Η καλη εικονα της αρχης του παιχνιδιου δε πιστωνετε στο προπονητη ? Γιατι αν θυμαμαι καλα τους ιδιους παιχταραδες και ηρωες ειχαμε και περσι. Η στηριξη στον προπονητη θα φερει και την πειθαρχεια στους παικτες να καταλαβουν οτι δεν κανουν αυτη κουμαντο. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Toυς 2 βαθμούς τους χάσαμε απο τον Τσότσαλιτς και τον Βαρό(χαζό πέναλτι).Όταν δεν υπάρχει σοβαρή διοίκηση, και Προπονητής που να τον σέβονται οι παίκτες,έχουμε αυτά τα φαινόμενα των κίτρινων και κόκκινων Καρτών.Απο τότε που έφυγε ο Λίνεν έχουμε αυτό το Καραγκιοζιλίκι με τις κίτρινες και κόκκινες.Σήμερα φορτωθήκαμε με κάρτες στο Α ημίχρονο χωρίς να έχουμε πίεση απο την Ξάνθη.
    Για τον προπονητή έχω τις αμφιβολίες μου, αλλά ας τον κρίνουμε καλύτερα αφού περάσουν 5-6 αγωνιστικές.
    Οσο αφορά τον Κούκετς,μπορεί να έχει συμπάθειες στο κόσμο, να έχει καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά απο ΨΥΧΗ,ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ,ΤΣΑΓΑΝΟ είναι μάπα το ΚΑΡΠΟΥΖΙ.Δεν είναι σίγουρα τυχαίο που έχουμε αλλάξει τόσους προπονητές και δεν τον εμπιστεύετε κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί φίλοι κανένας δεν είναι απέναντι στην ομάδα. Η κριτική αφορά το ματς. Ετσι το είδαμε, έτσι γράφουμε. Θέλουμε να νικήσει η ομάδα όπως όλοι οι Πανιώνιοι. και μακάρι να είχαμε νικήσει...
    Φυσικά τα πρώτα 36 λεπτά είμασταν καλοι. Αν αυτό πιστώνετε στον προπονητή, δεν πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή η "κακή" εικόνα στο υπόλοιπο ματς.

    Αγαπητέ Παντελή δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη κριτική. Μακάρι να κάνουμε εμείς λάθος και να δικαιωθεί ο προπονητής. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι προπονητής, αρκεί να κάνει σωστά τη δουλειά του. Το ίδιο ισχύει κα για τους παίκτες μας...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΡΕ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΑΠΩΝ? ΑΜΑΝ ΠΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΝ ΜΕΝΑΜΕ ΜΕ 11 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ Η ΞΑΝΘΗ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. Ο ΒΑΖ ΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΟΥΚΕΤΣ; ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΟΡΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΡΙΕΡΑ; Ο ΤΣΟΤΣΑΛΙΤΣ; Ο ΚΟΥΜΟ; ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Μάκη:
    Σωστά λες, έτσι το είδες, έτσι το έγραψες. Αλλά, μιά αστοχία στα γραφόμενα σου ("πρώτη αλλαγή στο 83'"), και διάφορα γραφόμενα πρίν το ματς (Γάτα, Sport24) ότι παίζεται το κεφάλι το Στόρε στη Ξάνθη (αν είναι δυνατόν), κάνουν πολλούς να βλέπουν με υποψία μερικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανωνυμε φυσικά και φταίνε ο Ριέρα, ο κούμο, ο Τσοτσα. Φυσικά. Πες μου ομως ποιος τους επιλέγει; Για τον Βαζ Τε ναι είναι παικταρας. εσύ βλεέπςι κανένα παικταρα στο γήπεδο; Γι' αυτό γραψαμε "θέλει, αλλά δεν μπορεί ακόμα".
    Ηταν κακό το πέρασμα του παράσχου από τον πανιώνιο;

    @cdu Πρώτη αλλαγή, μετά την αναγκαστική του Κοντοέ. Δεν με ενδιαφέρει τι γραφουν οι άλλοι. Εγω δεν θεωρώ ότι αλλαγή προπονητη είναι λύση.

    Και κάτι εν κατακλείδι. Θα παρακαλέσω να σχολιάζετε το ματς, να γράφετε ότι είδατε και όχι να σχολιάζετε αυτά που γράφουμε εμείς. στο κάτω κάτω της γραφής εχουμε δικαιωμα να γραφουμε την απόψη μας. Ετσι δεν είναι;

    Ευχαριστούμε πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ελληνικά είναι ελληνικά. Πρώτη αλλαγή σημαίνει πρώτη αλλαγή όχι δεύτερη.

    Λανθασμένη ενδεκάδα σημαίνει ότι από την αρχή η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Απλά ελληνικά. Εγω είδα ένα εξαιρετικό πρώτο 37λεπτο άρα η αρχική ενδεκάδα ήταν καλή.

    Εγω εχω να πω ότι αν αυτό το ματς γινόταν πέρσι εσείς οι μη εμπαθείς θα γράφατε για τον διαιτητή που δεν έδειξε κάρτα για το μαρκάρισμα του μαύρου στον Ριέρα και εκνεύρισε το παλληκάρι μας κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διορθώσαμε την "πρώτη" αλλαγή σε δεύτερη. Ενδεκάδα είναι αυτή που παίζει μέρι το 95. Εκτός και αν εσείς μετράτε το ματς μέχρι το 36.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι είδαμε λοιπόν; Μια εξαιρετικά καλά στημένη ομάδα που για 37 λεπτά είχε πάρει την ταυτότητα της Ξάνθης και που απειλούσε για ένα δευτερο γκολ χωρίς να κινδυνεύει.

    Τι άλλο είδα; Μια εξαιρετικά εκνευρισμένη ομάδα. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν όλοι αυτοί οι ψίθυροι, όλη αυτή η κριτική όλη αυτή η συνεχής μουρμούρα αν έχει επηρεάσει την ομάδα; Τι ποσοστό αυτού του εκνευρισμού είναι απόρροια όλης αυτής της ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ομάδα;

    Τι άλλο είδα; Μια ομάδα που με νύχια και δόντια κράτησε και πήρε ένα βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ομάδα μου άρεσε, οι συμπεριφορές ορισμένων παικτών που χρεώνονται κίτρινες κάρτες για πλάκα όχι.Σήμερα παρολίγο ο Ριέρα (που από πέρσι τρώει κλωτσιές χωρίς να παίρνει φάουλ) να αποβληθεί αρκετά νωρίτερα, για ένα φάουλ που δεν του σφυρίχθηκε, και το ανταπέδωσε με κτύπημα που σήκωνε και κόκκινη. Μας κρέμασε όμως ο Τσότσαλιτς, ενώ έχει κίτρινη κάνει το αδικαιολόγητο μαρκάρισμα.Και πάλι το είχαμε το παιχνίδι... αλλά φροντίσαμε να κάνουμε από τα πλέον ηλίθια πέναλντυ και δυστυχώς το έκανε η νέα μας μεταγραφή.Τα λάθη των συμπεριφορών απέναντι στους διαιτητές δεν έχουν διορθωθεί, τρώμε ηλίθιες κάρτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλε μου φιλε Μακη παντα περιμενω με ανυπομονησια τα σχολια σου αλλα το τελευταιο καιρο(σε διαβαζω χρονια και παντα χαιρομουνα που δεν ησουν των ακρων και η κριτικη σου ηταν καλοπιστη και ενωτικη) εχεις γινει πολυ καυστικος και πιστευω εχεις εξαντλησει την αυστηροτητα σου πανω στο θεμα του προπονητη.Εχουν περασει απο τον Πανιωνιο δεκαδες προπονητες(Μονο επι Τσακιρη 7) και δεν θυμαμαι ποτε ,ισως και να κανω,λαθος, να ησουν τοσο επικριτικος και τοσο νωρις με κανεναν.Δεν υπερασπιζομαι κανενα προπονητη,παικτη,διοικητικο παραγοντα δωτο η μη, γιατι ολοι αυτοι ειναι περστικοι,ο Ιστορικος και οι φιλαθλοιτου ειναι παντοτινοι.Για αυτο λοιπον επειδη τα γραπτα σου διαμορφωνουν γνωμες και επηρεαζουν συνειδησεις και επειδη πανω απολα μετραει η ομαδα ,θα προτεινα να κανουμε λιγο υπομονη και να δουμε.
    Επειδη εχω την διαθεση να σε "πειραξω" λιγο στο χθεσινο παιχνιδι ΑΡΗ - ΠΑΟ η αδυναμια σου στο καλοκαιρινο μεταγραφικο παζαρι ΤΣΕΖΑΡΕΚ μπηκε στο 78 αλλαγη και ουτε που φανηκε τυχαιο δε νομιζω!!!!
    Ελπιζω να μη μας βαλει κανεναν γκολ την αλλη Κυριακη γιατι δεν θα βρω τρυπα να κρυφτω.
    Ελπιζω να τα πουμε στο Νικο την αλλη Κυριακη
    Με αγωνιστικους χαιρετισμους
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΤΟΥΣΗΣ
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έχουμε και λέμε,... κλάψα..τσινιγμα οκλαδόν..και η Ξάνθη να κάνει αντεπίθεση...μετα γιομα1 αουτ....γιομα2...παλι αουτ...γιομα 3 απο την άμυνα στον υπερηχητικό Μπαλαμπαν... κοντρόλ..Δεν ξέρω που να δώσω.. κανένας παίκτης κοντά για πάσα μόνο παρακολούθηση από μακριά με τα μάτια.. οπότε πάλι κλάψα τσιτατα οκλαδόν κατω!Μετα πασα στο Βαζτε και μετά Βαζτε μαζι με τη μπαλα αγκαλια αουτ.. ωραία.. πάμε παρακάτω... μετά 2-3 ΒΟΛΕ κατευθείαν άουτ (έτσι για δωράκι στη ξανθή) ξύλο.. κλωτσά.. ξύλο.. εκνευρισμός ξύλο κλωτσά..οκ super.. Πάντως γενικά για να μη σας κουράζω..ΚΛΑΨΑ-ΞΥΛΟ-ΚΛΩΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΖΟΥΝΕ ΜΕ 4ΣΑΡΕς ΜΕΣΑ ΈΞΩ... αυτά είναι τα αποτελέσματα 3 μηνών οργάνωσης-πλάνου-και υπεύθυνης στάσης απέναντι στον πολύπαθο κόσμο του Π.Γ.Σ.Σ που ετοιμάζετε να γιορτάσει με δάκρυα..(χαρας???)τα 120 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντι να τρωγομαστε ας δουμε τι πηγε καλα και τι οχι κανοντας παντα καλοπροαιρετη κριτικη.Οι γκρινιες δεν βοηθουν σε τιποτα.Ολοι διπλα στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O Σταρε χρεωνεται σιγουρα την αθλια πειθαρχικη εικονα που εκτος των αλλων μας εκθετει..Θυμιζω και τις προχτεσινες δηλωσεις του περι του να φυγουν οσοι δεν αντεχουν τις εντασεις,φαινεται υπαρχει θεμα.
    Πιστωνεται ομως παραλληλα την πολυ καλη εικονα μεχρι την αποβολη.Χωρις Ριερα τωρα βεβαια...
    Ο Βαζτε με το εγκληματικο εντος περιοχης μας τακουνακι δειχνει που εχει γραμμενη ολη την ομαδα.
    Γενικοτερα,για μενα,το προβλημα δεν ειναι(κυριως)αγωνιστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στέλιο μου σε ευχαριστω για την προσοχή σου. Δεν είμαι επικριτικός για τον Στόρε. Είμαι κριτικός. Αν είχε παει καλά θα το έγραφα. Πιστευω ότι μπορεί να παει καλύτερα. Πάντως γενικά είμαι "αυστηρός" με τους προπονητές. Ρίξε μια ματιά σε παλαιότερα μου ποστ στα Κυανέρθρα Νέα.
    Φυσικά και θελω να πετύχει ο Στόρε.

    Υπομονή εχω και μάλιστα πολύ.

    Οσο για τον τσεζαρεκ από τη στιγμή που παίζει σε άλλη ομάδα μου δεν με ενδιαφέρει πλέον. Ναι ήεθλα να τον πάρυμε αλλα με΄χρι εκεί. Τώρα θέλω ο Λάτκα να τον καταπιεί

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ Β ΕΠΕΣΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΟΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφήστε τον Σουηδό να δουλέψει. Σταματήστε την γκρίνια. Ριέρα εσύ σούπερ σταρ σταμάτα να διαμαρτύρεσαι(μέτρησα τουλάχιστον 10 puta να λέει) και να κάνεις δολοφονικά τάκλιν κωλόπαιδο γιατί θα είσαι ο πρώτος που θα φάει τις κλωτσιές. Στόρε τράβα κανά αυτί και εσυ Μανιάτη τι αρχηγός είσαι, δείξτους να καταλάβουν που βρίσκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδιά, ας ηρεμήσουμε όλοι. Εμένα στο πρώτο ημίχρονο μου άρεσε η ομάδα. Το μόνο που με εκνεύρισε σήμερα είναι οι χαζές και ηλίθιες κάρτες που πήραν (δικαιολογημένα) οι παίκτες μας. Όπως είπε κ ο Στόρε αυτό δείχνει απειθαρχία την οποία πιστεύω οτι θα βρει τρόπο ο Σουηδός να την αντιμετωπίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο κάτσαμε, ίσως γιατί παίζαμε με 10 πόση ώρα και μετά με 9... + τα έφτυσε ο Ριέρα που κατά τα άλλα έκανε καλή δουλειά (αν εξαιρέσουμε τις ανόητες ενέργειες - φάουλ του και τον εκνευρισμό του). Ο Στόρε δεν θεωρώ οτι δεν το προσπάθησε το θέμα. Φάνηκε οτι η ομάδα πήγαινε για το τρίποντο κ αν δεν έκανε το χαζό πέναλτι ο Βαρό ίσως και να το είχε πάρει. Τεσπα, πάμε παρακάτω... Εχουμε δυσκολη συνέχεια και με τιμωρημένους παίκτες. Όλη κοντά στην ομάδα! Παμε μωρή Πανιωνάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η ομαδα ηταν πολυ καλη μεχρι το 36
    και καλα στημενη απο τον προπονητη

    τα κλωτσιδια κι εγω πιστευω οτι προερχονται απο την αρρωστημενη ατμοσφαιρα που επικρατει στην ομαδα εδω και δυο χρονια. σ αυτο, εκτος απο αλλους ευθυνες εχουμε και εμεις.

    κατα τ αλλα τα προστιμα πρεπει να πεσουν βροχη για τις αχρειαστες κλωτσιες και τα θεατρα. αλλα ποιος θα ριξει προστιμο? ο κιντερ?

    παντως εμενα μ αρεσε ο προπονητης και για το στησιμο (ειναι προφανες οτι εγινε πολυ καλο σκαουτινγκ αφου για 36 λεπτα οι δυο ομαδες ειχαν πολυ μεγαλη διαφορα) αλλα και γιατι στο δευτερο δεν εκλεισε την ομαδα στα καρε πραγμα που θα ηταν καταστροφικο. στα συν του οι αντρικιες δηλωσεις που εκανε μετα το ματς.
    οσον αφορα δε στις αλλαγες, ειδατε εσεις κανενα παικτη στον παγκο που αν εμπαινε θα εκανε τη διαφορά? αυτους εχει αυτους βαζει.



    υγ. ρε κιντη ελεος, τρεις γαμ.... μεταγραφες ηθελε η ομαδα (μια σε καθε γραμμη) και θα πεταγε. τωρα να δω ποιος θα παιξει με αρη οταν κρεμομαστε απο τη μαλακια του καθε σιτο και του καθε τσοτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έξαλλοι με τον Ριέρα

    Σε απολογία θα κληθεί από την ΠΑΕ Πανιώνιος ο Σίτο Ριέρα για το αντιαθλητικό μαρκάρισμά του στον Κωστούλα, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τη μισή σεζόν.
    Ο τρόπος με τον οποίο τραυμάτισε ο Ισπανός τον αμυντικό της Ξάνθης, προκαλώντας του -πιθανότατα- ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, έχει κάνει έξαλλο και τον Μίκαελ Στόρε, ο οποίος -προς τιμήν του- παραδέχτηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως έπρεπε ο παίκτης του να είχε αποβληθεί. "Ποτέ δεν είπα στους παίκτες μου να παίξουν σκληρά" τόνισε ο Σουηδός τεχνικός και συνέχισε: "Ο Ριέρα έπρεπε να αποβληθεί στη φάση που έκανε το φάουλ στον Κωστούλα. Δεν είμαστε χαρούμενοι από τις κόκκινες και τις κίτρινες κάρτες" ήταν το μήνυμα του Σουηδού τεχνικού.

    ΠΗΓΗ:www.dokari.gr

    ΣΧΟΛΙΟ: O Στόρε είναι πολύ αυστηρός με τους παίκτες και πολύ σοβαρός με την δουλεία του.Αφήστε τον να δουλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο καθένας κάνει ότι θέλει γιατί δεν φοβάται κανέναν!Τοσο σκληρό παιχνίδι χωρίς λόγο κ αφου ήμασταν κ μπροστά στο σκορ!Ειναι δυνατόν να δεχόμαστε τοσες κίτρινες καρτες κ οι περισσότερες χωρίς λόγο!Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει οτι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μεγάλη ομάδα κ όποιος δεν μπορεί ή όποιος δεν θέλει να παει απο κει που ήρθε!!!
    Νίκος Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΣΤΟΡΕ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μάκη, χαλάρωσε, θα κάνει σοβαρά λάθη ο Στορε στο μέλλον... Μην προτρέχεις, διότι εκτιθεσαι..
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ωραίο επιχείρημα έχεις. Αφου γέλαγε στον πάγκο δεν κάνει σοβαρή δουλειά. Να τον διώξουμε και να βάλουμε τον Μάντζιο που δεν γελούσε τότε. Όλα τα ρεπορτάζ λένε οτι είναι αυστηρός και εργατικός. Σου θυμίζω κιόλας οτι την ώρα που γελούσε είμασταν μπροστά στο σκορ και όλα έδειχναν οτι θα είχαμε ένα εύκολο απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ομάδα είχε στηθεί καλά. Ο Σουηδός είχε βάλει τους καλύτερους διαθέσιμους παίκτες στη σωστή θέση. Ξεκίνησε φουλ επιθετικά, που σημαίνει ότι είχε διαβάσει καλά την Ξάνθη και ευτύχισε να προηγηθεί αμέσως. Είναι δύσκολο όμως στο ίδιο παιχνίδι να αντικαταστήσεις ουσιαστικά και τον Τσότσα και τον Ριέρα. Στην πραγματικότητα η αποβολή του Τσότσα του ανατρέπει όλα τα σχέδια γιατί δεν έχει παίκτη με τα δικά του ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ακόμη κι έτσι όμως δεν θα χάναμε αν δεν είχε κάνει ο Βαρό αυτό το απίστευτο πέναλτι.
    Σίγουρα παίξαμε υπερβολικά δυνατά, σίγουρα πολλές από τις κάρτες που πήραμε τις αξίζαμε (ίσως και μερικές κόκκινες), είναοι γεγονός όμως ότι ο διαιτητής ανέχθηκε το σκληρο παίχνίδι από τους παίκτες της Ξάνθης, σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι σ' εμάς.
    Προσωπικά νομίζω ότι ο προπονητής είναι από τα καλά στοιχεία της σεζόν. Να μην ξεχνάμε ότι αν και νέος και υποτίθεται άπειρος, δεν έχει παρουσιάσει ομάδα που να είναι τόσο κατώτερη απ' αυτές που παρουσίαζε για παράδειγμα ο μετρ Φερέρα.Πιο πολύ τον βλέπω να συνεχίζει την καλή δουλειά του Παράσχου, έχοντας όμως περισσότερα προβλήματα, καθώς στην ενδεκάδα του δεν υπάρχει ο Τζαβέλλας.
    Προσωπικά θα στηρίξω τον προπονητή. Μου αρέσει η δουλειά του, πιστεύω ότι θα δείξει πράγματα αν τον αφήσουμε και τον εμπιστευτούμε, θεωρώ όμως εξαιρετικά επικίνδυνη την αντικατάστασή του τη δεδομένη χρονική στιγμή.Από τους άνεργους προπονητές που δήθεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, προτιμώ 1000 φορές τον Σουηδό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να μην ξεχάσουμε επίσης ότι ένα από τα βαρόμετρα του Πανιωνίου (Κούμο) είναι εκτός τόπου και χρόνου εδώ και περίπου ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ανωνυμες βλακείες θα σβήνονται... Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. BR ολοι θέλουμε ο προπονητής να κάνει σωστή δουλειά. Φυσικά και είμαστε μαζί του. Επειδή επισημεινουμε λανθασμενες επιλογές, κατά την άποψη μας, δεν σημαίνει όιτ θέλουμε την αντικατασταση του. Νιασάφι πια. Δεν είναι δυνατόν να αποδεικνύουμε καθε φορά ότι δεν είμστε ελέφαντες. Οταν π.χ. γραφουμε ότι ο Τσοτσαλιτς έκανε λάθος, θέλουμε να φύγει; Αν είναι δυνατόν!

    οσο για τον κούμο θα σου θυμίσω ότι εδώ 1,5 χρόνο τα γραφω. Και διαφωνούσαμε σ' αυτό τι θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΒR ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. NOMIZO OTI EXETE APAITHSEIS APO MIA OMADA POY DEN BOREI.DEN BOREI RE PAIDIA TI NA KANOYME?KAI 100% APODOSH NA PIASEI EINAI MIA MEGALH METRIOTHTA.MHN VLEPETE FANTASMATA.NA SOTHEI H KATHGORIA, ENA KERAKI STON AGIO ANTREA KAI OLA KALA.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Μάκης
    Πιστεύεις ότι ο Στόρε ήταν κακός και πιστεύω το αντίθετο.σου έγραψα ότι θέλεις να φύγει ο στόρε;
    Αν πρόσεξες σου έγραψα ότι ο κούμο δεν είναι στα καλά του εδώ και περίπου ένα χρόνο.συνεπώς είχαμε κάθε λόγο να διαφωνούμε πριν από 1,5.
    @ΝΙΚΟΣ
    Θα ήθελα πολύ να μάθω τι ρόλο παίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. εμένα οι επιλογές του προπονητή μου άρεσαν και στο στήσιμο και στις αλλαγές. συμφωνώ απόλυτα για τον κουμο. με το θέμα τις πειθαρχίας από πέρυσι έχουμε σοβαρό πρόβλημά που δεν ξέρω αν ο στορε μπορεί να το λύσει. πάμε γερά με τον αρη τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Στόρε λοιπόν φταίει για όλα...κωμικές απόψεις που δεν έχουν σχέση με τον αγώνα. Αφήστε την ομάδα να βρει το δρόμο της παντογνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οπως ειναι λογικο σημερα ειδαμε 2 παιχνιδια. Ενα πριν την κλωτσια που εφαγε ο ριερα και ενα μετα.
    Ξεκινωντας λοιπον ειδαμε την ομαδα καλα στημενη να προσπαθει να βγει γρηγορα μπροστα, εναν Φανουρη που ηταν καταπληκτικος με ασιστ και με 3-4 καθετες μπαλιες τρυπες στην αμυνα της Ξανθης, εναν πολυ κινητικο Ριερα, εναν φιλοτιμο Μποσκο που ομως μας δειχνει καθε φορα οτι δεν προκειται για 9αρι, εναν Βαζ Τε 30-40 λεπτων καλο. Οσον αφορα την ανασταλτικη λειτουργια ο Τσοτσαλιτς ηταν μαχητικος (μεχρι την ΒΛΑΚΕΙΑ του που ηταν απ ευθειας κοκκινη), εναν Κουμο που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκανε κλεψιμο πανω στα ποδια αντιπαλου(!!!!!!), αλλα κατα τα αλλα ηταν ως συνηθιζει λιγος για την θεση, και μια αμυντικη τετραδα που μετα το πρωτο 10λεπτο εδειξε να ξεπερνα την αρχικη τρικυμια (ειδικα ο Μανιατης), και αυτο οφειλεται κυριως στο οτι φετος εχουμε τερμα(ας ειναι υγειης).

    Μετα ομως ακολουθησε η κλωτσια που δεχθηκε ο Ριερα. Κ εκει που το ματς φαινοταν οτι θα μας φερει ενα δευτερο γκολ και θα κλειδωσει, ειδαμε τον Ριερα να φερεται σαν παιδακι 10 χρονων που εφαγε κλωτσια και επεσε στα τσιμεντα και το μονο που τον ενοιαζε ηταν να παρει το αιμα του πισω. Εγκληματιας και ο διαιτητης που αφηνει τετοια μαρκαρισματα σαν αυτο που δεχθηκε ατοιμωρητα, εγκληματιας και ο Ριερα που συμπαρεσυρε ολη την ομαδα στο να χασει την ψυχραιμια και τον ελεγχο ενος αγωνα κομμενου και ραμμενου στα μετρα μας. Κ βεβαια επρεπε να αποβληθει αυ ευθειας, ομως ο αστειος διαιτητης ενοιωσε ενοχες για το προηγουμενο μαρκαρισμα και του χαριστηκε κανοντας το ματς μπαχαλο. Ακολουθησε κ ο Τσοτσα με την ιδια βλακωδη συμπεριφορα. Εδω καποιος πρεπει να παρει μετρα. Χασαμε ενα παιχνιδι απο καθαρη απειθαρχεια. Κ το ειχαμε ΟΛΟΙ απολυτη αναγκη. Πρεπει να επιβληθει παραδειγματικη τιμωρια. Κ αν οχι στην περιπτωση του Τσοτσα λογω πρωτερου εντιμου βιου, στην περιπτωση Ριερα επιβααλλεται και ας ειναι το πρτο βιολι μας εδω που φτασαμε.
    Αστοχη η κινηση του Στορε να αλλαξει τον Φανουρη με τον Κοντοε, καθως στο δευτερο ημιχρονο οι καθετες μπαλιες του ελειψαν στην ομαδα που δεν ειχε τροπο γρηγορης αντεπιθεσης. Ο Βαζ Τε επρεπε να γινει αλλαγη πριν το 60.

    MVP ΜΑΧΟ-ΦΑΝΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΤΟΡΕ.
    ΧΩΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1.opoios proponitis menei gia kairo se mia omada mono tote borei na krithei swsta. afiste ton 2-3 agwnistikes akoma kai meta kraxte.

    2.prepei na stamatisoume na dwrizoume vathmous kai sinolikes eikones paixnidiwn pou einai dika mas opws to xtesino , opws to persino sto alkazar kai tosa alla.

    3.o Riera einai tromeros paixtis. pio olokliromenos apo ton aderfo tou , alla apo mialo tipota. de borei na thewreis ton eafto sou toso anwtero apo tous ypoloipous 21 wste na kaneis tetoio sousouro. xtes, parakolouthwndas den iksera telika pws na niwsw, na kavlwsw me tin paixtoura , i na stravwsw me to epeistiko kwlopaido??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θα συμφωνήσω σε όλα με τον panionix με μοναδική διαφωνία την αλλαγή του Φανούρη.Άλλωστε από μία λάθος πάσα του Φανούρη στο τέλος του ημιχρόνου,λίγο μετά την στιγμή που πήγε στο κέντρο στη θέση του Τσότσα,κινδυνέψαμε με ισοφάριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ολη η συντακτική ομάδα του ΠΚ Online παρακαλεί θερμά τους φίλους αναγνωστες να γραφουν την άποψη τους. Δεν εχει νόημα (και μάλιστα ανώνυμα) να γράφονται βλακείες του τύπου: "ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΤΟΡΕ.
    ΧΩΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ...". Την εφημερίδα την έκλεισε για οικονομικούς λόγους ο Κων. Τσακίρης και δεν εχουμε ανάγκη να τα "χώσουμε" πουθενά.
    Κάνουμε τη κριτική μας για το συγκεκριμένο ματς. Αν τη Κυριακή ο Στόρε κοουτσάρει σωστά θα τον αποθεώσουμε. Εμείς θέλουμε ο Πανιώνιος να βρει το δρόμο του, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φέρει το κόσμο του πίσω στο γήπεδο. Τόσο απλά...

    Αφήστε λοιπον τα γελοία υπονοούμενα.... Μας υποτιμούν και δεν είναι σωστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ηρεμήστε αδέλφια.Ας κάνουμε λίγο υπομονή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. adelfia
    prepei na thumoste kai apo persi kai apo ta proigoumena xronia oti o panionios einai para polu apitharxos panta trome kartes vlakiodos kai mas exoun stoixisei se kathe agona. apo to milame gia proponites ktl kapios prepei mesa apo tin doihkish na travixei kanena auti giati ta korakia xerete polu kala oti theloun to kako mas kai oxi mono. den epitrepete apo epagelmaties paixtes na paizoun toso xulo oute sto topiko den einai etsi. xthes eprepe na exoume faei toulaxiston allh mia kokini apo diamartiria. prepei na to voulosoune oi paixtes mas ligo kai na prospathisoun na paixoun mpala. epidei tunxanei kai gnorizo kapious diaitites na xerete oti mas lene tin pio gruniariki omada apo pleura paixton kai auto den to goustaroun katholou kai auto ton logo tha mas @@@@@@ opou mas vriskoun.

    stamatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ομαδα επαιξε καλα 37 λεπτα και μπορουσε και δευτερο γκολ .Τωρα μετα μαλακιστικανε νευρα ,καρτες ,ξαπλες στο χορτο λκαι θεατρα .Αυτο ειναι οντως ενα θεμα που πρεπει να απασχολησει ,διοτι ο Πανιωνιος εχει ιστορια δεν ειναι γαι τετοια .Ο προπονητης ειναι πολυ καλος και ειχε στεισει καλα την ομαδα τα λοιπα καραγκιοζιλικια εφθυνοντε για την απωλεια των 3 βαθμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ασχετο.... συμφωνει κανεις με τη γνωμη οτι ο οκπακο η οπωσ λεγεται το παλικαρι την 1η αγωνιστικη ηταν καλυτερος απο βαρο? λειπει και ο γιονσον.... ερχεται και ο αρης...λειπει και ο τσοτσα..λειπει και ο ριερα.... πρεπει να γεμισουμε το γηπεδο αδελφια γιατ ειναι νωρις για να αγχωθουμε.
    @ μακης δεν ειναι παντα πρωτευον το τι λεει ενας ανθρωπος. πολλες φορες εχει την ιδια σημασια και πως το λεει. ηρεμια χρειαζεται.δεν συμφωνω με την κριτικη σου, υπερασπιζομαι το δικαιωμα σου να την ασκεις ομως. Απλα ειναι νωρις ακομα και πρεπει να μεινουμε ηρεμοι και ενωμενοι. αλλιωσ δεν διαφερουμε σε τιποτα με τον αετο που δεν πεταει που λεει και ενας φιλος ΄)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πολύ χαίρομαι που ήταν αρκετά 37 αγωνιστικά λεπτά της ομάδας μας για να καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει γύρω από τον Πανιώνιο.Ειλικρινά με ευχαριστεί να διαβάζω τα παραπάνω σχόλια που επί το πλείστον είναι θετικά για την ομάδα μας και επιτέλους επικριτικά και αρνητικά για όλο εκείνο το "παιχνιδάκι" που κάνετε εσείς οι αρθρογράφοι του μπλογκ. Επιτέλους ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει το παράλογο και το πρώιμο της κριτικής σας και το από που πηγάζει όλο αυτό. Η εφημερίδα του Πανιωνίου που κοντεύει να γίνει δούρειος ίππος, εξαιτίας της παρέας του Διόγου και των φίλων του, που το φυσάνε και δεν κρυώνει από τότε που την κλείσανε. Αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος αυτής της κριτικής, στα όρια του γραφικού. Αλλά εγώ πάντα πίστευα στην ποιότητα του κόσμου του Πανιωνίου και στο υψηλό του ποδοσφαιρικό IQ, που αρχίζει να αποδεικνύεται στο πόστ αυτό.

    Υ.Γ.1 ¨Ετσι και πάει καλά η ομάδα όλη αυτή η ψεύτικη κριτική θα γυρίσει μπούμερανγκ σε εσενα και στους ομοίους σου κ.Διόγο και δεν σε σώζουν τότε ούτε οι γνωστές σου 'κωλοτούμπες', ούτε η διαστρέβλωση των κειμένων των αναγνωστών που είναι προσφιλείς σου τακτικές (όπως φαίνεται περίτρανα και παραπάνω)!
    Οι Πανιώνιοι δεν μασάνε κουτόχορτο, γι αυτό λάθος τρόπο διαλέξατε για να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας κύριοι του ΠΚ-on line!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 8elw na kanw mono mia erwthshxwrsi na 8elw na prosvalw oute na krinw kanenan..einai mia aplh erwthsh pou den 8elei na prosvalei kanenan,apla mou dhmiourgh8hke mia aporia...Diavasa kapou pio panwpws sigoura ftaine oi koumo,riera k tsotsa alla poios tou epilegei...An dld ksekinage to mats me hika,chalali kai omo,ti 8a legate?K mhn kororidevomaste..Edw vrizame ton linen pou den evaze ton fernandez,8elete na mou peite pws an ksekinage me autous pou anefera ola 8a htan kala h oloi 8a zhtagate to kefali tou sto piato pou afhse ton riera ton koumo k ton tsotsa ektos??ksanalew pws h erwthsh mou einai mia aporia pou mou genh8hke k den exw skopo na ta xwsw pou8ena!!!

    Vikentios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @ Ανώνυμε ποντικέ που παριστάβνεις τον Πανιώνιο τι σημαίνει: "...σε εσενα και στους ομοίους σου κ.Διόγο και δεν σε σώζουν τότε ούτε οι γνωστές σου 'κωλοτούμπες'...". Μας απειλείς; σαν δε ντρέπεσαι, ποντικέ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @ Βικέντιε η έκφραση "ποιος τους επιλέγει..." έχει να κανει με την κριτκή του ματς. κατά την άποψη μας ο Μίκαελ Στόρε έκανε λάθος κοουτσάρισμα. Αλλοι Πανιώνιοι πιστεύουν ότι ήταν σωστός. Κανένα πρόβλημα.
    Προφανώς και δεν θα ξεκίναγε το ματς χωρίς του Τσότσα, Κούμο, Σίτο. Ηταν ρητορική η απάντηση. Πήγαινε στις όποιες ευθύνες εχει ο προπονητής πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

    Κρίνουμε παίκτες και προπονητή, όπως όλοι οι δημοσιογράφοι. Από αυτό που βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Euxaristw polu gia thn apanthsh..katalava to skeptiko sas plhrws....apla to mono pou vlepw,xwris na shmainei pws einai swsto, einai pws yparxei mia ypervolikh kritikh kata tou store..Dior8wste me an kanw la8os,alla an 8ymamai kala,o kyrios Ferera eixe mia megaluterh sthriksh sthn arxh,opws k o kyrios linen...O kyriws logos ton erwthsewn mou einai epeidh yparxoun an8rwpoi pou mporw na milhsw aneta gia ton panionio,pou deixnoun pws kseroun polla...H kritikh apo oles tis plevres,einai kaloproereth,gt ginete gia to kalo ths omadas... Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΑΚΗ ΔΙΟΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡΑ ΤΟΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΚ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Φανταζομαι οτι και το 80% (και λιγους βαζω) του κοσμου της ομαδας, που κανει κριτικη στις κινησεις που (δεν) εγιναν, ειναι πρωην συντακτες του ΠΚ και βγαζουν χολη εναντιον της διοικησης. Καταλαβαινω αυτους που συνεχιζουν να στηριζουν τον Τσακιρη και τις επιλογες του, αλλα ειναι αισχρο να χαρακτηριζονται ρουφιανοι οσοι διαφωνουν με αυτες. Και ειναι ακομα πιο λυπηρο να υπαρχουν πανιωνιοι που να πιστευουν οτι οι οπαδοι αυτης της ομαδας στεναχωριουνται επειδη παιξαμε (σχετικα) καλα για 30 λεπτα στην Ξανθη. Προφανως τα τελευταια χρονια εχει εφευρεθει ενα πανιωνιομετρο και για να πιασεις μεγαλο σκορ πρεπει να αποθεωνεις το ροστερ της ομαδας, να μην ανησυχεις για τις αποχωρησεις πρωτοκλασατων ποδοσφαιριστων, να πιστευεις πως ο Κιντης θα κανει τον Πανιωνιο Λυων και να μην εισαι πρωην συντακτης του ΠΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα Μπρεσκα8. Μια ενσταση μονο. Ας μην χωρισουμε ειδικα τωρα το Γαλατικο χωριο σε ατομα υπερ η κατα Τσακιρη. Προσωπικα τον συμπαθω ιδιαιτερα μεχρι σε σημειο να κατηγορηθω, απο την αλλη ομως ειναι πασιφανες φετος οτι εκανε την μια και μονη επιλογη (που τοσο καιρο επιζητουσε), δλδ ΑΠΟΧΗ απο τα δρωμενα.
    Ο ανθρωπος μπορει να κουραστηκε, να ξενερωσε, να εχει προσωπικα η επαγγελματικα προβληματα η οτιδηποτε αλλο. Ομως φετος δυστυχως αφησε την ομαδα ΑΚΕΦΑΛΗ. Πιστευω να καταλαβει το σφαλμα του πριν ειναι αργα και να παρει την κατασταση επανω του. Η ομαδα αυτη την στιγμη εχει εντονα αναγκη απο ΗΓΕΤΗ. Τα υπολοιπα θα βρεθουνε. Ηρεμια και συσπειρωση, αδελφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο ποντικός που ανέφερες έχει ονοματεπώνυμο, το οποίο δεν γραφτηκε εκ παραδρομής.έχω στείλει επανηλειμμένα μηνύματα και το γνωρίζεις καλά (Π.Θ.- ΙΣΠΑΝΙΑ).Επειδή είσαι βιαστικός και έχεις την ύβρη έτοιμη στο τσεπάκι δεν στο γράφω ολόκληρο έτσι για να σε τυραννήσω λιγάκι. Εγώ δεν απειλώ κ.Διόγο και τέτοιες τακτικές δεν είναι του τύπου μου και το γνωρίζετε.Πάντως εσείς άραγε ανήκετε ή όχι στο βασίλειο των θηλαστικών των υπονόμων, κρίνοντας από τον τρόπο που αποφεύγετε να απαντάτε σε θέματα και που διαστρεβλώνετε αποψεις αναγνωστών, ή όχι;;Ιδού το μέγα ερώτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εγώ καταλαβαίνω ένα απλό πράγμα.
    Ο Κιντής, έχει δείξει δείγματα γραφής και καλώς ή κακώς έχει τη στήριξη που χρειάζεται για να είναι πρόεδρος. Αυτό δεν αλλάζει.Για την ώρα.

    Ο Τσακίρης θα επέμβει (αν επέμβει) όταν εκείνος κρίνει. Άρα η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί θα συνεχιστεί.

    Ο μόνος που μένει και μπορεί να κάνει πράγματα για την ομάδα είναι ο Στόρε. Είτε είναι καλός, είτε κακός, είτε άπειρος είτε έμπειρος, είτε ο,τιδήποτε τέλος πάντων, είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει.

    Η γνώμη μου είναι ότι με αυτά που έχει κάνει ό,τι μπορεί.Θα μου πει κάποιος γιατί δεν διεκδίκησε περισσότερα. Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι Σουηδοί έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ και ότι ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή έχει ένα απόλυτο αφεντικό και ίσως ο Σουηδός να μην έχει τη στήριξη που χρειάζεται.

    Και στην τελική, η ομάδα που έστησε δεν ήταν κακή και δέχθηκε δύο γκολ σε δύο αγωνιστικές. Το ένα εντελώς χαζό και το δεύτερο από το ηλίθιο πέναλτι του Βαρό. Να θυμηθούμε μόνο ποια ήταν η εικόνα της ομάδας πέρσι με τον μέτρ Φερέρα, ποιές ενδεκάδες κατέβαζε και πόσα γκολ είχαμε φάει, μέχρι και την τρίτη αγωνιστική.

    Και μόνο που υποψιάζομαι ότι ο Σουηδός μάλλον δεν είναι επιλογή του Κιντή (γιατί το όνομά του εμφανίστηκε στο προσκήνιο πολύ πριν εμφανιστεί ο Κιντής στα διοικητικά), εμένα μου κάνει.

    Αντί να μαλώνουμε λοιπόν, καλά θα κάνουμε να στηρίξουμε τον Σουηδό, να του δώσουμε κουράγιο, μπας και βοηθήσει την ομάδα.Δείτε στο Youtube βίντεο από τη Σουηδία. Ο κόσμος τον λάτρευε. εν μπορεί. Κάποιος λόγος θα υπήρχε.

    Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να δω αυτή τη στιγμή είναι να φύγει ο Στόρε και να έρθει στη θέση του κανένας άνεργος Έλληνας προπονητής, με άρωμα Α.Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το προβλημα του Πανιωνιου ειναι ξεκαθαρα διοικητικο και εχει οδηγησει ολους μας στα ορια της νευρικης κρισης.
    Ο Τσακ ευλογει και συντασσεται με κιντι ειτε δια της παρουσιας του ειτε δια της απουσιας του.
    Θεωρω αδιανοητο να μπαινει θεμα προπονητη οταν μονο αυτος και οι παικτες(οσοι τελος παντων θελουν να παιξουν και για την ομαδα κι οχι μονο για την παρτυ τους)μπορουν να μας σωσουν απο τα χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή