ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μιχάλης Λαδόπουλος...

... γράφει γιατί έχει ξενερώσει. Διαβάστε νέο σχόλιο...

26 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί, απόρω, από το καλοκαίρι δεν έχω διαβάσει μια καλή κουβέντα, τόσο λάθος τα κάνουν όλοι και τόσο πια σωστοί είμαστε εμεις που ενημερωνόμαστε μόνο από τα MME. Θα πρότεινα λίγη ψυχραιμία και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν λες την αλήθεια στον κόσμο;Εχείς ξενερώσει ΓΙΑΤΙ σας εκλεισαν την εφημερίδα!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!Πες το στον κόσμο για να ξέρει ποιος γράφει και γιατί..
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!σε εσένα και στους φίλους σου, τους αρθρογραφούντες εδώ!!
    Π.Θ.
    ΙΣΠΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Π.Θ. Γιατί δεν γραφεις το ονομα σου να ξέρουμε ποιος μας εύχεται περαστικά; Τόσο μάγκας είσαι; Αϊντε αν δούμε ποιος είσαι και πόσο Πανιώνιος είσαι...

    @ Ανώνυμε Και ψυχραιμια έχουμε και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα ν αναφέρω το όνομά μου.Λέγομαι Παναγιώτης Θεοδόσης(εξου και τα αρχικά) κτο έχω αναφέρει επανηλλειμένα σε άλλα ποστ και σε μηνύματα στον κ.Διόγο.Τόσο μάγκας είμαι!!Αν για εσένα ο όρος μαγκιά κινείται γύρω από αυτό το πλαίσιο.
    Εγώ γράφω το όνομά μου εσύ θα πεις τίποτα για την ταμπακέρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Μιχάλη και λίγα "γιατί" τους γράφεις.
    Γιατί όλα αυτά τα άτομα που δήθεν διοικούν τον Πανιώνιο δεν γνωρίζουν το μεγαλείο αυτής της ομάδας.
    Γιατί δεν γνωρίζουν την ιστορία αυτής της ομάδας.
    Γιατί δεν γνωρίζουν γιατί είναι "ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ" ο σύλλογος αυτός.
    Γιατί δεν έχουν δει να παίζουν για το μεγαλείο αυτής της ομάδας, οι ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ Θ. ΧΑΪΤΑΣ, ΔΕΔΕΣ, ΣΚΡΕΚΗΣ, ΦΙΛΗΣ, ΚΑΚΑΡΗΣ, ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΥΡΟΣ, ΜΑΥΡΙΚΗΣ, ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ Δ, ΜΠΑΡΖΩΦ, ΟΟΥΕΝ, ΛΙΜΑ, ΣΑΠΟΥΤΖΗΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΔΗΣ, ΜΩΡΑΪΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΤΙΤΣ και τόσοι άλλοι που έκαναν περήφανους τους αγνούς Πανιώνιους.
    Γιατί το μόνο που έχουν στο νου τους, είναι να μειώσουν ένα από τα χαμηλότερα budjet της κατηγορίας.
    Γιατί γέμισαν το ρόστερ της ομάδας με ξένα παιχτάκια που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι να παίρνουν τον πενιχρό μισθό τους και τίποτα άλλο. Σιγά μη τους ενδιαφέρει αν ο Πανιώνιος έλθει πέμπτος ενδέκατος ή τελευταίος. Μήπως τους νοιάζει αν θα ξαναπαίξουν σ' αυτό το πρωτάθλημα παρωδία.
    Γιατί για εμάς ο Πανιώνιος είναι η ψυχή μας το συναίσθημά μας και για αυτούς είναι η ... μπίσνα.
    Γιατί εγώ θα είμαι Πανιώνιος μέχρι να πεθάνω ενώ αυτοί όλοι του χρόνου μπορεί να διοικούν άλλη ομάδα.
    Μπράβο Μιχάλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Μιχάλη με καλύπτεις απόλυτα με το άρθρο σου!!!!Ελπιζω να το δουν αυτοί που πρεπει αλλα πολυ αμφιβάλω αν νοιάζεται κανένας!!Οσο για σένα φιλε Παναγιώτη πολύ ζορίζεσαι αλλα δεν βλέπω τον λόγο...
    Νίκος Κ απο Ν.Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Παναγιωτη Θεοδόση για την ταμπακιέρα σου απαντά ο φίλος του Πανιωνίου ακριβώς κάτω από το σχόλιο σου. Περαστικά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι παράξενο αλήθεια που δε ρωτάς και το όνομα αυτού που απαντάει για εσένα στις δικές μου ερωτησεις.Ετσι για να ξέρεις ποιος σε υποστηρίζει.
    Δεν περίμενω διαφορετικές απαντήσεις στα σχόλια μου.Σας ξέρω όλους εκεί του ΠΚ καιρό τώρα. Απλά τα γράφω για να τα διαβάζει ο κόσμος και να κρίνει...
    Υ.Γ. Μου λες περαστικά, αλλά πολύ θα ήθελα να με ενημερώσεις και ποια αρρώστια έχω..Ετσι για να ξέρω....
    panth29
    ESPAÑA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Θεοδόση οι άλλοι ανώνυμοι δεν γράφουν αλητείες όπως εσείς. Μπορούν να διαφωνούν μαυτά που γράφουμε αλλά δεν μας γραφουν ότι ασκούμε κριτική επιεδή έκλεισε ο ΠΚ. Είναι ντροπή σας να μιλάτε έτσι για ανθρώπους που έχουν διδάξει ήθος στη δημοσιογραφία όπως ο Λάζαρος Πατσουράκος. Γιατί και αυτός κάνει κριτική. Αλλά φαίνεται ότι εσείς τραβάτε ζόρι, μεγάλο ζόρι με την κριτική. Λοιπόν μην ασχολείστε μαζί μας. Ενημερωθείτε από αλλα ΜΜΕ που κα΄νουν... αντικειμενική κριτική...

    Αντίο σας

    Υ.Γ. Το περαστικά πήγαινε στην "αρρωστεια" που εχετε εναντίον μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ?ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ενημέρωση την λες αυτή ρε φίλε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε Μακη, ειλικρινα λυπαμαι με αυτα που διαβαζω. Μεχρι περυσι σε βριζανε σερβιτορο του Τσακ. Φετος σε κατηγορουνε γιατι ασκεις εντονη κριτικη στην ομαδα.
    Καλα ρε παιδια, θα σοβαρευτουμε ποτε στο Γαλατικο χωριο ???
    Ας σεβαστουμε το γεγονος οτι ο Μακης ειναι δηλωμενος Πανιωνιος (και αριστερος) δημοσιογραφος, κατι που ελαχιστοι συναδελφοι του εχουν κανει και σιγουρα δεν αποτελει και το καλυτερο βοηθημα στην επαγγελματικη του καριερα, στα δημοσιογραφικα λομπυ κλπ.
    Μπορει καμμια φορα να ειναι λιγο υπερβολικος και ατσαλος στην κριτικη του, αλλα ετσι εκφραζεται και τελος παντων τετοιο μενος για καποιον συνΠανιωνιο ??? Ελεος !!! Ας μην ψαχνουμε για εξιλαστηρια θυματα αυτη τη στιγμη. Προεχει η ηρεμια της ομαδας και η συσπειρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κ.Λαδόπουλε το ήθος σας το δείχνουν οι λέξεις που χρησιμοποιείτε (αλητείες, κτλ.).Η ντροπή είναι όλη δική σας που απαντάτε με αυτό τον τρόπο σε ότι δεν σας αρέσει να σας καταλογίζουν. Εγώ αυτή την άποψη έχω - και δεν είμαι ο μόνος από ότι παρατηρώ από τα σχόλια στο μπλογκ.Η άποψή μου δεν είναι αλητεία κ.Λαδόπουλε, αλητεία είναι η υποκρισία που διακρίνει τις απαντήσεις σας.
    Αν και ο κ.Πατσουράκος και ο κάθε Πατσουράκος κάνει ότι και εσείς, τότε ανήκει στο είδος "δημοσιογράφων" όπως εσείς!και δεν θα μου υποδείξετε εσείς ποιος έχει διδάξει ήθος και ποιος όχι.Αυτή είναι δική σας άποψη υποκειμενική.Αφήστε εμένα και τους αναγνώστες να σχηματίζουν ιδία άποψη για το έργο ολων σας.
    Υ.Γ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υ.Γ.2 Εχω αρρώστεια με εσάς καθότι είναι γνωστό στους πάντες ότι σας ξέρω και από...χτες και έχουμε πρηγουμενα!!Σοβαρευτείτε λίγο!Έλεος!!
    panth29
    España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Telika MONO an fygei o Kintis kai o Store tha iremisei i katastasi edw mesa (kai poly fobamai kai sto gipedo)... Auto omws pou den tha anextw einai na dw pali to gipedo mas spasmeno, san aformi diamartyrias apo merikous kafrous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΥΣΤΥΧΩΣ(ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ)Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ,ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ "ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ".ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ.ΚΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΤΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ=Β' ΕΘΝΙΚΗ.ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Θεοδόση αλητεία είναι να γράφετε ότι κάνουμε κριτική επειδή έκλεισε ή εφημερίδα. Βέβαια σας καταλαβαίνω. Σας ενοχλούσε (δεν ξέρω γιατί;) που κάθε Σάββατο οι Πανιώνιοι είχαν τη δική τους φωνή. Τι να πω; χαρήκατε που έκλεισε. Δικαιώμα σας. Ομως εχουμε και εμείς το δικαίωμα να λέμε την άποψη μας. Και να κρινόμαστε γι' αυτή. Οχι για δήθεν προθέσεις πού εσείς φαντάζεστε. Ξέρετε όλόι, μα όλοι, συντάκτες του ΠΚ είναι γνωστοί Πανιώνιοι. πάμε στο γήπεδο δεκαετίες. ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Να λέμε την άποψη μας. Δημόσια, καθάρα και Πανιώνια...

    Ας σταματήσει αυτό το παραμυθάκι. Περαστικός ίσως αν είστε εσείςα πότ ον πανιώνιο. Πιθανό.λ Ο Πανιώνιος Κόσμος στα 70 φύλλα του έγραψε μια μικρή ιστορία και γι' αυτό μπορείτε αν ρωτήσετε όποιον Πανιώνιο ξέρετε.

    Επισης για μια ακόμη φορά θα παρακαλεσω να μην απαντούν οι φίλοι αναγνώστες σε σχόλια που μας αφορούν. Μετά από 3ο χρόβνια στον πανιώνιο είμαστε πλέον γνωστοί. Ολοι.

    Ας αφήσουμε τον κάθε κύριο θεοδόση να βουλιάξει στην εμπάθεια του και σε κάθε ανώνυμο ποντικό να κρύβετε στη τρύπα του...

    Μάκης Διόγος.

    Υ.Γ. Φίλε πρεσιντεν σέβομαι τη γνώμη σου. Μπορεί να είναι και έτσι. Σε ότι αφορά εμένα. Γιατί τα υπόλοιπα παιδιά ήταν το ίδιο αιχμηαρ και στην εφημερίδα... Η κριτική γίνεται για να βελτιωθεί η ομάδα που όλοι αγαπάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά θα μείνω μ την απορία...Αραγε ποιος είναι ο λόγος της εμπάθειας μου εναντιον σας, πολύ θα ήθελα να το μάθω, αλλά απάντηση δεν πέρνω..Σε ξέρω και από χτες; Εχουμ προηγούμενα ή τι από αυτά;;Πες στον κόσμο να ξέρει.Αν μου λες οτι εγώ δεν΄χω δικαιωμα να γράφω αυτό που καταλαβαίνω (γιατί δυστυχώς για εσάς δεν είμαι ΒΛΑΚΑΣ και δεν είμαι και ο μόνο!)εσύ γιατί γράφεις ασυναρτησίες που φαντάζεσαι, μου λες;Σου ξαναλεω με ξέρεις και απο χτες; Ξερεις πόσα χρονια είμαι εγώ Πανιώνιος;Αν αγόραζα την εφημερίδα κάθε εβδομάδα (που την αξόραζα φυσικά και πολύ μου αρεσε);και άλλα τέτοια που με αφορούν; ΟΧΙ!!Απλά γράφειότι φαντάζεσαι!!Και αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά.Εγώ έχω πρόβλημα με όλους εσάς διότι ο γραπτός σας λόγος άλλαξε αυτόματα και απότομα μέσα σε μία νύχτα μετά το κάζομε τν Εστογιανοφ και το κλείσιμο της εφημερίδας.Η ομάδα τότε, τέλη΄Ιουνίου ήταν σε προετοιμασία.Τι άλλαξ σε μια νύχτα;Παίξαμε 10 ματς και η ομάδα σερνόταν;Πουλήσαμε 12 βασικούς παίκτες;Αλλάξαμε 7 προπονητές;Τι έγινε σε μια νύχτα κ.Διογο;Τι;;;Σας το είπα κ.Διογο, δεν είμαι βλάκας και δεν είμαι ο μόνος,δυστυχώς για εσάς!!Αφήστε λοιπόν αυτού του είδους τις απαντήσεις που δεν αρμόζυν σε δημοσιογράφο αλλά θαμώνα ενός μπαρ και αλλάξτε ρότα.Γιατί κάνετε κακό στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.και ο Πανιωνιος είναι πάνω από κάθε περαστική φυλλάδα που διευθύνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Θεοδόση δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το παραληρημα σας. Είναι κουραστικό. Εχουμε απαντήσει σ' όλες τις απορίες σας.
    Αρκετά.

    Αντίο σας...

    Μάκης Διόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κανετε μεγάλο λάθος.Αυτά που εγώ λέω είναι η αποτύπωση της πραγματικότητας.Το παραλήρημα είναι όλο δικό σας και διαχρονικό.Κοντεύει 3 μήνες τώρα.Αλλά δεν θα σας περάσει.Ελπίζω η διοίκηση να δραστηριοποιηθεί και να πάρει τα μέτρα της εναντίον δημοσιογραφίσκων που κομπαζουν ως μεγαλοπανιώνιοι και μεγαλοιδεάτες ενώ άλλα είναι τα κίνητρα της αρθρογραφίας τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειστε το όνειδος της δημοσιογραφικής κοινότητας, όμοιοι εκείνων που παρασιτούν σε άλλες ομάδες και προκαλούν τα ίδια προβλήματα.Και όλα αυτά εξαιτίας της αναλγησίας του ελληνικού κράτους στην κατάχρηση της ελευθερίας του τύπου.Εχετε αναγάγει την ελευθερία του λόγου σε ιερόδουλη πάνω στην οποία ασελγείτε για ιδίον όφελος.Ντροπή και αίσχος!Εχετε και το θράσος να αρθρώνετε λόγο ενάντια σε αυτούς που σας ξεσκεπάζουν!Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "....Και όλα αυτά εξαιτίας της αναλγησίας του ελληνικού κράτους στην κατάχρηση της ελευθερίας του τύπου...." εχεις δίκιο, γιατί αν γραφουν την άποψη τους αφού δεν συμφωνείς! Πολυ σωστά. Φερτε τα τανκς. Κλείστε τα μπλογκ. Φιμώστε τους δημοσιογραφίσκους... μα τι λεω; Στη Μακρόνησο γρήγορα που τολμούν να γραφούν... Γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και όλα αυτά γιατί ξενερώνει ο Λαδόπουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα μπορούσα να δεχτώ ότι η κριτική του Μάκη οφείλεται στο κλείσιμο του ΠΚ αν δεν είχαν συμβεί πριν και μετά απ' αυτό διάφορα πράγματα.
    Ο Μάκης άσκησε κριτική στη διοίκηση που απέλυσε τον Παράσχο, που μείωσε το ποσοστό των Ελλήνων παικτών στα κατώτατα όρια, που γέμισε την ομάδα Αφρικανούς, που έδωσε τον Εστογιανώφ άνευ ανταλλάγματος, που αναλώθηκε σε δοκιμές παικτών όλο το καλοκαίρι, που με εξαίρεση το τέρμα δεν ενίσχυσε την ομάδα σε καμία άλλη θέση που είχε ανάγκη, που απαξίωσε τα διαρκείας, που εξέθεσε την ομάδα αναφερόμενη σε μίσος των οπαδών κατά της Α.Ε.Κ, που ασχολήθηκε με την ελληνοποίηση αλλοδαπών αλλά όχι και με την ανάδειξη Ελλήνων,που δεν έκανε το παραμικρό για να γιορτάσει τα 120 χρόνια της ομάδας, που μας καταδίκασε να βλέπουμε τον Πανιώνιο να αγωνίζεται με πιτζάμα.
    Μήπως λοιπόν δεν του φταίει μόνο το κλείσιμο της εφημερίδας, αλλά συντρέχουν και όλοι οι άλλοι λόγοι;
    Γιατί εκνευρισμένος δεν είναι μόνο ο Μάκης με όλα αυτά. Όλοι μας τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδή διαπιστώνω ότι έγινε μεγάλη κουβέντα για ένα δικό μου σχόλιο και επειδή τις τελευταίες ημέρες δεν είχα κατορθώσει να μπω στο blog, επιτρέψτε μου να απαντήσω κι εγώ.
    Σύντροφε Παναγιώτη, λοιπόν, ο χαρακτηρισμός «αλητείες», όπως θα έχεις ήδη καταλάβει δεν έχει χρησιμοποιηθεί από εμένα. Εγώ θα χαρακτήριζα τα γραφόμενά σου απλώς ακραία και μάλλον προσβλητικά.
    Ακραία, γιατί την κριτική που έκανα όταν κυκλοφορούσε η εφημερίδα τη συνεχίζω και τώρα που έχει κλείσει.
    Και προσβλητικά, γιατί ουσιαστικά με αποκαλείς «λαμόγιο» που μόλις έχασα δεν ξέρω κι εγώ τι, λόγω του κλεισίματος της εφημερίδας, άρχισα να «χώνω». Σε ενημερώνω, λοιπόν, ότι δεν είχα ποτέ κάποιο όφελος από την έκδοση της εφημερίδας και, φυσικά, δεν «ζημιώθηκα» από το κλείσιμό της. Ωστόσο, όπως έγραψα και στο τελευταίο φύλο της, θεωρώ ότι έκλεισε, επειδή η νέα τάξη πραγμάτων της ΠΑΕ δεν αντέχει την κριτική.
    Και, τέλος, επίτρεψέ μου να σου πω ότι μάλλον δεν αγόραζες την εφημερίδα όταν κυκλοφορούσες, γιατί αν την αγόραζες θα είχες διαπιστώσει ότι σχεδόν πάντα αυτά που έγραφα είχαν κριτική για τα κακώς κείμενα μέσα στην ομάδα. Όπως, για παράδειγμα, το θέμα της πειθαρχίας που το γράφω σχεδόν από το πρώτο φύλο.
    Στον «ανώνυμο» που γράφει για «όνειδος της δημοσιογραφικής κοινότητας… που έχει αναγάγει την ελευθερία του λόγου σε ιερόδουλη και έχει το θράσος να αρθρώνει λόγο ενάντια σε αυτούς που τον ξεσκεπάζουν» προτιμώ να μην απαντήσω. Απλώς του συστήνω να σκέφτεται λίγο πριν μιλήσει ή γράψει.

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σύντροφε Μιχάλη (σε ακολουθία της δικής σου προσφώησης :) ), αρχικά θα ήθελα να σου μεταφέρω τη μεγάλη χαρά μου, που λαμβάνω επιτέλους μία απάντηση επιπέδου σε κάποιο σχόλιό μου. Προφανώς ο τρόπος γραφής δείχνει και το επίπεδο κάθε ανθρώπου και δημοσιογράφου. Συγγνώμη αν ο κ.Διόγος είναι στενός σου φίλος και συνεργάτης, αλλα πραγματκά το επίπεδό σας, καθώς φαίνεται και χωρίς ίχνος κολακείας απέχει αιώνες.Δυστυχώς για εκείνον...
    Στο δια ταύτα, είναι αλήθεια πως στην αρχή νόμιζα πως η απάντηση ήταν από εσένα, καθώς ο κ.Διόγος(που προφανως έχει αναλάβει χρέη και δικηγόρου όλων σας) δεν δήλωσε το όνομά του.Είναι λοιπόν αλήθεια πως ίσως τα σχόλια μου είναι αρκετά αιχμηρά αλλά δεν δέχομαι τον όρο του προσβλητικού.Για τον απλό λόγο πως ΠΟΤΕ δεν εννόησα πως ο λόγος που τα "χώνεις" είναι γιατί είχες κάποια οικονομική ζημία από την εφημερίδα.Απλώς φίλε Μιχάλη - και σε καλώ εδώ εσένα όπως και όλους που δούλευαν για τον ΠΚ - να κάνουν την ενδοκριτική τους και προσπάθεια αυτογνωσίας, διότι είναι ισχυρότατη πεποιθησή μου, πως όλη αυτή η ανέξοδη- κατά την άποψή μου- πρόωρη, ανούσια,εσφαλμένη και οτιδήποτε άλλο θες, κριτική γίνεται γιατί λειτουργείτε σαν το παιδί που του πήρε ο μπαμπάς το παιχνίδι του και συν΄χεια κλαιει και γκρινιάζει..Αυτή είναι η άποψή μου και ασφαλώς δεν μπορώ να κατηγορηθώ για την εντύπωση αυτή που με διακατέχει..
    Οσο γα τον αν αγόραζα την εφημερίδα, δυστυχώς δεν έχω όλα τα τευχη για να σου τα στείλω,αφού τα έχω πετάξει, αλλά απαιτώ σεβασμό στο 1 και 1,5 ευρώ που έδινα κάθε εβδομάδα στον σύλλογο για τον ΠΚ, μέχρι και τον προηγούμενο Σεπτεμβρη, οπότε και έφυγα για Μαδρίτη μεριά.Εκτοτε παρακολουθούσα την ροή της εφημρίδας μέσω του σαιτ και μάλιστα είχα στείλει και email στην εφημερίδα για το αν υπήρχε κάποιος τρόπος να την λαμβάνω σε έντυπη μορφή στο εξωτερικό.
    Ως συνέπεια αυτών λοιπόν, γνωρίζω πολύ καλά ΟΛΗ σου την αρθρογραφία, που μπορώ να σου ομολογήσω πως δύσκολα με έβρισκε σύμφωνο :)
    Όμως κατά την άποψη μου η τότε κατάσταση ουδεμία σχ΄ση έχει με την αρθρογραφία όλων σας τώρα.Η έστω όλων σας.Διότι ειλικρινά και όσον αφορά εσένα δνε έχω μεγάλο όγκο άρθρων που να με οδηγεί σε ασφαλές συμπέρασμα, όπως συμβαίνει με το σωρό τω κειμένων του κ.Διόγου.
    Όσο για τον ανώνυμο, είμαι εγώ ο ίδιος και το μήνυμα είναι σε ακολουθία προηγουμενών μηνυμάτων και για αυτό δεν αναφέρεται όνομα (Θεώρησα ως πασιφανές το ποιος γράφει) και είναι προιόν ωρίμου σκέψεως.
    panth29
    España

    ΑπάντησηΔιαγραφή