ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Στόρε: «Κρίμα, ήμασταν πολύ κοντά...»

Την ύστατη στιγμή προσπάθησε ο Πανιώνιος να εντάξει στο δυναμικό του τον Μάρτιν Μουτούμπα, ωστόσο, δεν τα κατάφερε, καθώς οι διαπραγματεύσεις (την Τρίτη 31/8 και λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος των μεταγραφών) με την ουγγρική Βιντεότον για το δανεισμό του παίκτη «ναυάγησαν» λόγω διαφωνίας στο οικονομικό.
Ο εξτρέμ από την Ουγκάντα (με σουηδικό διαβατήριο) αποτελούσε διακαή πόθο του Μίκαελ Στόρε, ο οποίος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Aftonbladet» της Σουηδίας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Κρίμα. Ημασταν πολύ κοντά σε συμφωνία». Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», που είχε συνεργαστεί με τον Μουτούμπα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης πέρυσι, όταν και η σουηδική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα -με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, μάλιστα, να είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας- σημείωσε: «Η θέληση ήταν αμοιβαία, αλλά δεν ήταν δυνατό να τα βρούμε σε όλα... Θα ήταν καλό για όλες τις πλευρές».

Όσο για το αν ο Πανιώνιος θα ξαναπροσπαθήσει να φέρει τον πάικτη στη Νέα Σμύρνη τον Ιανουάριο, ο Σουηδός προπονητής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, λέγοντας: «Θα δούμε. Όλα εξαρτώνται από το τι θα επιθυμούν οι δύο ομάδες».

2 σχόλια:

  1. αργήσαμε και ας ελπίσουμε να μην το πληρώσουμε!προσωπικά πιστεύω στο προπονητή αλλά δεν τον βοηθήσανε όσο πρέπει με μεταγραφές.Υπομονή και στήριξη σε προπονητή παίκτες και Τσακίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή