ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΝΤΗ....

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν είμαι στο ποδόσφαιρο ως τεχνοκράτης ή μάνατζερ. Εχω κάποιες απόψεις που θεωρώ ότι μπορούν να κάνουν καλύτερο το ποδόσφαιρο, τον Πανιώνιο ακόμα και την ελληνική κοινωνία. Αν πετύχει το σχέδιο που έχω θα φύγω σε δυο χρόνια από τον Πανιώνιο. Αν δω ότι δεν «περπατάει» θα φύγω από μόνος μου πολύ νωρίτερα, δεν θα χρειαστεί να με διώξει κανείς. Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο γιατί έχω ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο πιστεύω και θέλω να πετύχει». Με τα παραπάνω λόγια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Κιντής ξεκαθάρισε τη θέση του για την παρουσία του στην «κυανέρυθρη» ομάδα.

Π.Κ.: Η ομάδα άρχισε το πρωτάθλημα με μια ήττα και μια ισοπαλία. Μαζί άρχισε και μια φημολογία για «απομάκρυνση» του Μίκαελ Στάρε σε περίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Γ.Κιντής: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο Μίκαελ είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσα να βρω και να δεχθεί να έρθει στον Πανιώνιο. Πιθανόν κάποιος άλλος ίσως να μπορούσε να βρει κάποιον καλύτερο. Εγώ ούτε μπορούσα, ούτε μπορώ να βρω καλύτερο από τον Μίκαελ και αυτό γιατί πιστεύω ότι είναι ένα προπονητής που μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού Πανιωνίου. Και εγώ να φύγω αύριο ο Μίκαελ πρέπει να μείνει στην ομάδα».

Π.Κ.: Η παρουσία του Γιενς Μπάνγκσμπο απασχολεί τον κόσμο του Πανιωνίου. Μπορείς να μας ξεκαθαρίζεις τον ρόλο του στην ομάδα;

Γ.Κ.: «Ο Μπάνγκσμπο είναι τεχνικός σύμβουλος. Μιλάει με τον προπονητή για τεχνικά θέματα αλλά η τελική απόφαση είναι του κόουτς. Το ίδιο κάνει και με τον γυμναστή, τον εργοφυσιολόγο. Είναι διαθέσιμος να βοηθήσει, να δώσει τις γνώσεις του, αλλά την τελική απόφαση την έχουν οι αρμόδιοι του κάθε τομέα της ομάδας. Σε ότι αφορά τις μεταγραφές αποφασίζουμε ο Στάρε, ο Μπάνγσκμπο και εγώ. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το οικονομικό μέρος και οι άλλοι δυο για το τεχνικό. Πρέπει να τονίσω ότι ο Γιενς δεν προτείνει παίκτες...».

Π.Κ.: Ναι αλλά έχει απορρίψει αρκετούς παίκτες για διάφορους λόγους

Γ.Κ.: Είδαμε και συζητήσαμε με εκατοντάδες παίκτες. Ολοι έχουμε απορρίψει παίκτες. Πήραμε αυτούς που θεωρήσαμε καλύτερους απ’ όλες τις πλευρές (τεχνικά, αγωνιστικά, οικονομικά...). με την ευκαιρία πρέπει να τονίσω ότι η συνεργασία του τημ είναι εξαιρετική. Εγώ, ο ο Μίακελ, ο Γιενς και τα υπόλοιπα παιδιά έχουμε μια άψογη συνεργασία, δεν υπάρχουν προβλήματα και αυτό γιατί ξέρει ο καθένας ποια είναι η αρμοδιότητα του. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί βοηθάει την ομάδα η σωστή συνεργασία.

Π.Κ.: Το πλάνο που εφαρμόζεις στον Πανιώνιο πιστεύεις ότι θα πετύχει τελικά;

Γ.Κ.: Πιστεύω ότι θα μας βγει. Θέλει λίγο χρόνο. Σε ότι αφορά τους νέους παίκτες για τους οποίους έχει γίνει πολύ κουβέντα και ιδιαίτερα τα παιδιά που έχουν έρθει από την Αφρική θέλουν χρόνο προσαρμογής. Εχουν ποιότητα. Μέχρι το Γενάρη θα δούμε πολύ ωραία πράγματα.

Π.Κ.: Εχεις μετανιώσει για κάποιον παίκτη που τελικά δεν πήρες το καλοκαιρί;

Γ.Κ.: Δυο παίκτες που δεν πήραμε ήταν. Ο ένας είναι ο διεθνής Βορεοκορεάτης σεντερ φορ Γιονκ Τεσε. Είχαμε φτάσει κοντά σε συμφωνία αλλά τελικά δεν έγινε. Προτίμησε τη Γερμανία και την Μπόχουμ. Ο δεύτερος είναι ο Ταμ Ενσαλίβα. Πρέπει να σας πω ότι μαζί με τον Στάρε πήγαμε στη Νορβηγία για να τον κλείσαμε. Τελικά δεν έγινε η μεταγραφή. Αυτούς τους δυο τους ήθελα στον Πανιώνιο.

Π.Κ.: Φέτος έχει ανακοινωθεί ότι το μπάτζετ είναι μειωμένο. Είναι εμπόδιο αυτό;

Γ.Κ.: Είναι γνωστό αυτό. Ο δικός μου ρόλος είναι να γίνει ορθολογική διαχείριση του φετινού μπάτζετ. Ναι είναι μειωμένο, αλλά αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία...

Π.Κ.: Εχουμε 34 παίκτες. Ο προπονητής θέλει λιγότερους. Τι γίνεται μ’ αυτό το θέμα;

Γ.Κ.: Σ’ αυτό το θέμα έχω μεγάλη ευθύνη. Ισως θα έπρεπε να ρισκάρω περισσότερο. Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές, με την οικονομική κρίση που έχει κτυπήσει και το ποδόσφαιρο, δεν μπόρεσαν να βρουν τα συμβόλαια που ήθελαν σε άλλες ομάδες. Πάντως είναι ένα θέμα που σε συνεργασία με τον προπονητή πρέπει να λύσουμε...

Π.Κ.: Είναι αρχή της σεζόν, αλλά είσαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας;

Γ.Κ.: Η ομάδα έχει ποιότητα, απλά δεν είχε το χρόνο να δουλέψει και αυτό ήταν ένα ντεσαβανταζ. Ομως πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε αυτή την ποιότητα στο γήπεδο. Αν δεν συμβεί αυτό δεν θα φταίνε οι παίκτες.

Π.Κ.: Από τις μεταγραφές που έγιναν είσαι ικανοποιημένος;

Γ.Κ.: Ειδικά από τους παίκτες που πληρώσαμε είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα αρχίσουν (αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό...) να αποδίδουν πολύ καλά. Όμως καταλαβαίνετε ότι δεν θα ήθελα να μπω σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τους παίκτες της ομάδας, καθώς πιστεύουμε στο υλικό που έχει η ομάδα.

Π.Κ.: Μια και μιλάμε για τους παίκτες. Είδαμε αρκετούς εκνευρισμένους ( το λιγότερο...) στο ματς της Ξάνθης. Σε απασχολεί η εικόνα αυτή;

Γ.Κ.: Το συζητήσαμε με τον προπονητή, ο οποίος έχει τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας. Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Πιστεύω ότι και οι παίκτες κατάλαβαν τα λάθη τους.

Π.Κ.: Ο κόσμος διαμαρτύρεται για τις τιμές των εισιτηρίων, οι οποίες όντως είναι αλμυρές.

Γ.Κ.: Είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι φτηνά τα διαρκείας και ακριβά τα εισιτήρια...

Π.Κ.: Για τα 120 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα. Ο κόσμος με το δίκιο του είναι πικραμένος, απογοητευμένος. Θα γίνει κάτι;

Γ.Κ.: Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο. Είναι μεγάλο λάθος που δεν έχει προγραμματισθεί τίποτα για τα 120 χρόνια του συλλόγου. Πάντως εμείς σαν ΠΑΕ φτιάξαμε μια ομάδα εργασίας και πολύ σύντομα θ τιμήσουμε την επέτειο. Τρέχουμε για πολλά πράγματα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι πικραμένος.

Π.Κ.: Τον Γενάρη θα πωληθεί κάποιος παίκτης από τους βασικούς;

Γ.Κ.: Ολοι πωλούνται στη σωστή τιμή. Το ζητούμενο είναι όποιος φύγει να αντικατασταθεί από καλύτερο. Και αυτό θα κάνουμε καθώς προφανώς θα γίνουν μεταγραφές το Γενάρη.

Π.Κ.: Επιμένεις ότι στόχος της ομάδα είναι η πρώτη πεντάδα;

Γ.Κ.: Φυσικά και είναι η πρώτη πεντάδα..

Π.Κ.: Υπάρχει οψιόν αγοράς από την Πενιαρόλς για τον Εστογιανόφ;

Γ.Κ.: Εχω ξαναπεί. Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς από την Πενιαρόλ για το καλοκαίρι.

Π.Κ.: Πόσοι αλλοδαποί έχουν πάρει εισιτήρια διαρκείας;

Γ.Κ.: Δυστυχώς λίγοι. Αλλά πιστεύω ότι δεν έγινε σωστά η προώθηση. Όμως είναι ένα πρότζεκτ που έχει μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Π.Κ.: Από την λειτουργία της διοίκησης είσαι ευχαριστημένος:

Γ.Κ.: Εχω δώσει σχεδόν το 100% των ικανοτήτων μου, αν δεν πετύχω δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Οτι είχα να δώσω το έδωσα. Πιστεύω όμως ότι θα πετύχουμε και θα φτιάξουμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Π.Κ.: Οι εμφανίσεις της ομάδας δεν αρέσουν. Έχεις άποψη;

Γ.Κ.: Οι εμφανίσεις είχαν επιλεγεί πολύ πριν την έναρξη της σεζόν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την επόμενη φορά που θα αλλάξουμε εμφανίσεις θα ήθελα να γίνει με δημόσιο διαγωνισμό, όπου θα πάρουν μέρος και οι φίλαθλοι της ομάδας.

Π.Κ.: Να κλείσουμε με ένα θέμα της επικαιρότητας. Γίνεται μεγάλος ντόρος με τη διαιτησία, μάλιστα ο κύριος Μαρινάκης ζήτησε την απομάκρυνση του Τεροβίτσα και την αντικατάστασή του από τον Βασσάρα. Τι έχεις να πεις;

Γ.Κ.: Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι πριν ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ καταθέτει προτάσεις στην ΕΠΟ καλό θα ήταν να έχουν συζητηθεί στο ΔΣ της λίγκας και αν είναι δυνατόν να υπάρχει και ομόφωνη απόφαση. Γενικά για την ελληνική διαιτησία θέλω να πω ότι η πρόταση μου είναι να ακολουθηθεί το αγγλικό μοντέλο. Η διαιτησία να φύγει από την ΕΠΟ, να δημιουργηθεί μια ανεξάρτητη αρχή, όπου θα μετέχουν ο πρόεδρος της λίγκας, ο πρόεδρος της Ενωσης Β’Γ’, ένας αρχιδιαιτητής και φυσικά ο πρόεδρος της αρχής. Και πρέπει να τονίσω ότι όπως στις ομάδες μας διαλέγουμε τον παίκτη από την ποιότητα και τις ικανότητές του ανεξάρτητα από την εθνικότητα του, αυτό γιατί να μην ισχύει και για τον αρχιδιαιτητή;

Ο Πανιώνιος Κόσμος Online προσπάθησε να κάνει δημοσιογραφικές τις ερωτήσεις των φιλάθλων του Πανιωνίου. Ελπίζουμε να καλύψαμε τις περισσότερες απορίες, αν και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

49 σχόλια:

  1. Εκτός από την ερώτηση για τον Στόρε,όλες οι άλλες απαντήσεις είναι "στρίβειν δια του αρραβώνος".Οι ερωτήσεις που είχαν βγει στις τελικές 25 ήταν σαφέστατες.Δεν καταλαβαίνω το λόγο που έγιναν "δημοσιογραφικές" με αποτέλεσμα κύρια σημεία να μείνουν έξω.Λυπάμαι αλλά όσον αφορά σε μένα τουλάχιστον,δεν είναι αυτά που περίμενα να ακούσω στην παρούσα φάση που περνάει η ομάδα...

    ΥΓ.Πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσει ο κ.Κιντής τι καλό θα κάνει στην ελληνική κοινωνία φορτώνοντας τον Πανιώνιο με καθε β' διαλογής ξένο παραγκωνίζοντας τα δικά μας ταλέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti kaneis gianni????koukia sperno...... paidia o theos boithos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία συνέντευξη. Αν δεν είχε καταργηθεί το μάθημα της λογικής στα σχολεία θα πρότεινα να μπει στο βιβλίο της σαν παράδειγμα του πως λες πάρα πολλά χωρίς να πεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Οι ερωτήσεις που κατέθεσε το κοινό ήταν απόλυτα συγκεκριμένες, θίγοντας θέματα που πονάνε, ζητώντας απαντήσεις που μένουν και αποτελούν κριτήριο επιτυχίας ή αποτυχίας.
    Φοβούμαι ότι η 'δημοσιογραφική χτένα' τις έκανε πολύ απαλές και έδωσε το δικαίωμα στον αγαπητό κο Πρόεδρο να στείλει
    2)Τη μπάλα στην εξέδρα! Τίποτα συγκεκριμένο , εκτός ίσως απο την απάντηση για τα εισητήρια , που και αυτή δείχνει το πόσο μονοκόμματη είναι η διοίκηση μας , χωρίς καμία απολύτως ευελιξία. Ναι είπατε κύριε Κιντή οτι θα βγάλετε ακριβά εισητήρια , αλλά μαζέψατε 250 ανθρώπους στο φιλικό με τη Δυναμό, άρα θα έπρεπε τουλάχιστον να προβληματιστείτε.
    Griniari η απάντηση για το Στόρε είναι μεν συγκεκριμένη αλλά υπάρχει λάκος στην ερώτηση που αφορά στην εικόνα της ομάδας. Θεωρεί δεδομένο ότι υπάρχει ποιότητα παικτών (εγώ γιατί δεν μπορώ να τη δω ο αόματος...) και εαν δεν έρθουν τα αποτελέσματα , δηλαδή η πορεία για τη πέμπτη θέση , θα φταίει κάποιος άλλος δηλαδή ο Μιχαλάκης....

    @Μάκης

    Αγαπητέ μου συνπανιώνιε , έπρεπε να αφήσετε αυτούσιες τις ερωτήσεις του κόσμου , έστω και αυτές στις οποίες είχατε επιλέξει. Σούπα βγήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως αυτος ο Τσακιρης πρεπει να ειναι μεγαλη καρδια ο ανθρωπος. Δινει 10.000 το μηνα σε εναν ανθρωπο που δεν ξερει απο μπαλα, οπως εχει δηλωσει στο παρελθον, και δεν ειναι ουτε τεχνοκρατης ουτε μανατζερ, οπως μας αποκαλυψε σημερα. Δηλαδη αυτος ο ανθρωπος πληρωνετε επειδη εχει αποψεις. Μαλιστα... Κατα τα αλλα, η συνεντευξη ηταν λιγο βαρετη, αλλα αυτο παθαινεις οταν ο συνεντευξιαζομενος δεν εχει να πει κατι ενδιαφερον και ιδεες του παραμενουν -το λιγοτερο- θολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μερικές διευκρινίσεις. Οπως θα ξέρετε (μπορείτε εξάλλου τον δείτε...) έγιναν πάβνω από 150 ερωτήσεις στο μπλογκ και στο μέιλ. Ο Γ. Κιντής θα χρειαζόταν μια μέρα για να απαντήσει σ' όλες. Και άλλη μια μέρα για να γραφτεί. Συγγνώμη αλλά δεν είναι δυνατόν. Αφήστε που πολλές ήταν με το ίδιο νόημα. Επρεπε λοιπόν να τις "μαζέψουμε" για να μπορεί να γίνει μια συνέντευξη που θα διαβάζετε. Επαναλαμβάνω ότι θα μπορουσαν να γίνουν άλλες τόσες ερωτήσεις. Ελπίζω ότι θα εχουμε και πάλι την ευκαιρία να ρωτήσουμε τον πρόεδρο του Πανιωνίου για θέματα που αφορύν την ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξερω αλλα εμενα δεν με επεισαν οι απαντησεις του.Ας κοιταξουμε να κερδισουμε την Κυριακη και βλεπουμε.Με τη νικη!γιαννης-χιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ότι το γήπεδο σε παιχνίδι με εισιτήριο (Δυναμό) ήταν σαν κοτέτσι, βρώμα και δυσωδία, οι δε σεκιουριάδες με ύφος σαράντα Δεσποτάδων, που έχουν λάβει ήδη την Θεία Επιφοίτηση και κάνουν ότι θέλουν, τα προγραμματάκια στην είσοδο ανύπαρκτα, και ότι εν γένει ένας πελάτης που πληρώνει εισιτήριο δεν είναι ζώο, ήταν ασήμαντη ερώτηση?

    Η Δημοσιογραφική χτένα, οδήγησε σε σούπα, που μου θύμισε τους λόγους που είχα σταματήσει να διαβάζω τον έντυπο Πανιώνιο Κόσμο. Κύριε Διόγο, δεν έμαθες και δεν κατάλαβες τίποτα. Εκτός κι αν... σύντομα θα ξαναδούμε τον έντυπο Π.Κ. με χορηγία της ΠΑΕ, για άλλη μια φορά. Αυτό θα εξηγούσε την χτένα και την σούπα.

    Λυπάμαι. Όπως απείχα από την εφημερίδα, θα απέχω και από την ηλεκτρονική ανάγνωση, φτάνει το thought control, δεν μου χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανείς δεν μίλησε Μάκη για τις 150 ερωτήσεις αλλά για τις 25 τελικές. Αυτές που του έγιναν είναι 18.Πόση μεγάλη διαφορά έκαναν οι υπόλοιπες.Είναι προφανές ότι στις καίριες ερωτήσεις δεν ήθελε να απαντήσει.Εδώ δεν απάντησε σε αυτές τις ανώδυνες "δημοσιογραφικές"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, δεν είναι τεχνοκράτης, δεν είναι μάνατζερ,αλλά έχει όραμα που μπορεί να βοηθήσει τον Πανιώνιο, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία.

    Κατά τα άλλα βέβαια παραδέχεται ότι είναι πίσω από κάθε επιλογή του ποδοσφαιρικού τμήματος...

    Εμείς βέβαια δεν είχαμε ως στόχο να φτιάξουμε την κοινωνία, αλλά να δούμε λίγη μπαλίτσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

    Αν ο Κ. Κιντής θέλει να φτιάξει την κοινωνία, να εργαστεί σε κάποιο ευαγές ίδρυμα, σε μία ΜΚΟ ή να προσφέρει τον μισθό του στα ορφανά του αγίου Ανδρέα,μια που έχει βρει και άλλους ανθρωπιστές στον Πανιώνιο.

    Μια ποδοσφαιρική ομάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους που την αγαπούν και την τιμούν, όπως και από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο.Όχι από τη μητέρα Τερέζα.

    Αν τα προσόντα ενός προέδρου είναι αυτά που επικαλείται ότι έχει, τότε στη θέση τουθα μπορούσαμε να πάρουμε έναν καλόγερο από το Άγιο όρος. Θα μπορούσαμε έστω να πάρουμε τον Εφραίμ που είναι και γάτος στα οικονομικά. Στην περίπτωσή μας βέβαια ούτε την κοινωνία έχουμε βελτιώσει ούτε μπαλίτσα βλέπουμε.

    @Μάκης
    Έχουν δίκιο Μάκη για τις ερωτήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντυπωσιακό πάντως που η ολοκλήρωση του κοινωνικού του έργο συμπίπτει κατά διαβολικό τρόπο με την ολοκλήρωση του κλειστού (απ' ότι ακούω) κλειστού διετούς συμβολαίου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού όμως δεν είναι γνώστης αλλά ανθρωπιστής,γιατί έδιωξε όσους αγαπούσαν την ομάδα και γνώριζαν το αντικείμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφου εχει τεθει ως στοχος η πενταδα αν δε το πετυχουμε τοτε θεωρειται αποτυχια αρα θα πρεπει να φυγει απο μονος του οπως λεει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φοβερές συμπτώσεις !!

    Όπως επίσης ΔΕΝ είναι σύμπτωση ότι απο όλο αυτό το σύστημα ο μόνος που ΔΕΝ ρισκάρει είναι ο κος Κιντής.
    1) Ο Στόρε παίζει τη καριέρα του, νέος γαρ
    2) Ο Μπάνσμπο αν και δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί, είναι του χώρου
    3) Ο κος Τσακίρης ρισκάρει με τα (όποια) χρήματα που βάζει, αλλά και τη προσωπική του είκόνα
    4) Εμείς ρισκάρουμε τη ψυχική μας ηρεμία , ως emotional stakeholders που λένε στα Ελληνικά

    Ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι εκτός του επαγγελματικού του (και του γνωστικού του , όπως δηλώνει και ο ίδιος) πεδίου άρα το επαγγελματικό του προφίλ δεν θίγεται , λεφτά δεν έχει βάλει , Πανιώνιος δεν είναι , άρα είναι ένα σχετικά ασφαλές στοίχημα για αυτόν.

    Θα ένιωθα πολύ πιό ασφαλής εαν ήξερα ότι έχει βάλει στο projectaki και δικά του λεφτά ώστε σε ενδεχόμενη αποτυχία του 'κάνω το κόσμο καλύτερο' να έχει και ένα 'τσουξιματάκι'

    Υ.Γ Εκτος των ορφανών του Αγ. Ανδρέα , υπάρχουν τα ορφανά της Ρουάντα, οι εκτοπισμένοι Ταλιμπάν, οι κουτσοί Ιρακινοί, οι Αμερικάνοι κομμάντο με μετατραυματικό στρες, μετανοημένοι Σταλινικοί, αποτυχημένοι Λατίνοι πραξικοπηματίες, you name it. Γιατί εδώ ? γιατί σε εμάς?

    Υ.Γ2 Μιας και το ανέφερε και ο ΑΜΑΝ , κύριοι της ΠΑΕ , λίγη καθαριότητα δεν βλέπτει , φέρνουμε και τα παιδιά μας. Επίσης εαν έχετε την ευγενή καλοσύνη, βάλτε κανα αυτοκολλητάκι στις θέσεις των διαρκείας.
    Αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις έτσι.
    Καταλαβαίνουμε ότι μερικοί θεωρούν το άθλημα, για τις 'χαμηλές' τάξεις και τη μάζα(δεν ακούω κουβέντα πρόκειται για πραγματική δήλωση), αλλά ακόμα και αυτοί θα ήθελαν να βρίσκουν αξιοπρεπείς συνθήκες φιλοξενίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι,ενοχος ο κιντης.
    Ναι,ενοχος ο προπονητης.
    Ναι,ενοχος ο διογος.
    Ναι,ενοχοι οι πανθηρες.
    Ναι,ενοχος ο Λινεν.
    Ναι,ενοχοι ολοι εμεις.
    Ναι,ενοχοι οι κοντοι οι ψηλοι οι χοντροι και οι αδυνατοι.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν καποιος διαβασει προσεκτικα , θα παρατηρησει οτι ο Κιντης φασκει και αντιφασκει. Ο νεος σωτηρας του ελληνικου ποδοσφαιρου κανει πειραματα με την αγαπημενη μας ομαδα.
    Ξυπνηστε πριν να ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι εμπαθείς, που ότι και να γίνει δεν αλλάζουν άποψη. Τι να κάνω για να είναι "σωστή" η συνέντευξη; Να ρωτήσω τον Κιντή αν παίρνει μίζες; Αν είναι κολλητός του Ντέμη; Οχι λοιπόν εγώ τέτοια πράγματα δεν ρωτάω τον πρόεδρο του Πανιωνίου. Γιατί αν τον έχουν ξεχάσει ορισμένοι ο Γ. Κιντής είναι πρόεδρος του Ιστορικού.

    Αν το ατόπημα είναι ότι ξέχασα να τον ρωτήσω για την καθαριότητα του γηπέδου σηκώνω τα χέρια ψηλα και ζητώ συγγνώμη. Αλλά λυπάμαι για ορισμένους εμπαθείς δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους πείσω. Και δεν με ενδιαφερει.

    Είναι άνθρωποι που πιστεύουν ότι κατέχουν την πάσα αλήθεια. Εγω με τετοιος ανθρώπους δεν μπορω να τα βάλω. Νομίζω ότι καταλαβαίνουν αυτοί για τους οποίους αναφέρομαι και δεν αφορά την συντριπτική πλειοψηφία όσων σχολιάζουν την συνέντευξη του Γ.Κ.

    Για μια ακόμη φορά λοιπόν θα εξηγήσω ότι οι ερωτήσεις που επιλέχθηκαν κατατέθηκαν. Απλά π.χ. δεν ρώτησα 5 φορές για τον Μπάνγκσμπο. Αν δεν αρέσουν οι απαντησεις είναι άλλο ζήτημα. Ο Γ. Κιντής είπε αυτά που πιστεύει. Γι' αυτά θα κριθεί.

    Ομως βλέπω το εξής απίθανο. Αντί να σχολιαστεί η συνέντευξη, σχολιάζονται οι ερωτήσεις ή οι ερωτήσεις που δεν έγιναν. Τι να πω;

    Στον ΠΚ πήραμε την απόφαση να κάνουμε μια συνέντεξη στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Σκεφτήκαμε να ζητήσουμε και από τους αναγνώστες να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους.

    Λοιπόν ρωτήσαμε για τον Μπανγκσμπο, για τους παίκτες, για το υλικό, για τις μεταγραφές, για τις φανέλες, για το πλανο, για τους στόχους του, για τα 120 χρόνια, για τις τιμές των εισιτηρίων. ΟΚ δεν τον ρωτησα για την καθαριοτητα του γηπέδου.

    Υ.Γ. Οταν έβγαινε ο ΠΚ δεν έκανα κριτική για τα "επαιρνα" από τον Τσακίρη. Οταν έκλεισε ο ΠΚ έκανα κριτική γιατί δεν τα παίρνω από τον Τσακίρη. Κάνουμε τη συνέντευξη στον Κιντή, αλλά δεν την κάνουμε καλά γιατί μάλλον θα ξαναβγάλουμε τον ΠΚ με χορηγία της ΠΑΕ. Προχθές με κατηγορούσαν ότι κάνω πόλεμο στον Κιντή και την ΠΑΕ και σήμερα κάποιοι υπονοούν ότι του κάνω "πλάτες". Ημαρτον. Τελικά κάποιοι είναι τόσο εμπαθείς που γίνονται συνομωσιολόγοι...

    Y.G.2 Ο φίλος μου o BR μπορεί να με μαλώσει για το ύφος αλλά ελπίζω να καταλαβαίνει και αυτός και όλοι σας ότι έχει καταντήσει κουραστικό να πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας αφήσουμε επιτέλους τη γκρίνια..Ο Πανιώνιος είναι πάνω από πρόσωπα, καταλάβετε το πια..Όλοι επιμένουν να τα βλέπουν όλα στραβά..Αν συνεχίσουμε να καλλιεργούμε αυτό το νοσηρό κλίμα πως περιμένουμε να πάει μπροστά η ομάδα;Και σε μένα δεν αρέσουν πολλά, αλλά στο γήπεδο πάμε επειδή γουστάρουμε τον Πανιώνιο και αυτά που πρεσβεύει. Όποιος δε θέλει ας κάτσει σπίτι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. afou den eisai se thesh na ton rothseis an einai kollhtos tou Ntemh kai basika an piso apo ayton einai h etairia group eleven tote giati exeis proepileksei thn sygkekrimenh erothsh stis 25 ?
    epishs to thema htan na rothsei o kosmos ton Kinth h esy? giati emeis katalabame kai pistevo pos milao gia olous tous filathlous tou Panioniou kai oxi mono gia mena pos mas dinotan h eykairia na kanoume emeis erothseis pou mas apasxoloun kai pos esy tha hsoun aplos aytos pou tha tis metefere se ekeinon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @yannis. OK ν' αφήσουμε τη "γκρίνια" και το νοσηρό κλίμα (άραγε ποιος το δημιουργεί, αυτοί που γκρινιάζουν ή αυτοί που προκαλούν τη γκρίνια) και να επιτρέψουμε στο "γιατρό" να πειραματίζεται ανενόχλητα πάνω στο σύλλογο. Έτσι και αλλιώς τίποτα δεν έχει να χάσει, αν αποτύχει θα αφήσει πίσω του το πτώμα θα πάρει το καπελλάκι του και θα φύγει. Το είπε εξάλλου καθαρά.

    Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες, όποιος δε θέλει τι, να κάτσει σπίτι του; Όποιος δεν γουστάρει τον Πανιώνιο και αυτά που πρεσβεύει ή το μη Πανιώνιο Πρόεδρό του, που δεν μας έχει δείξει να πρεσβεύει και πολλά απ' αυτά που θεωρούμε ότι πρεσβεύει ο Πανιώνιος;

    Προφανώς δεν ανήκουμε όλοι όσοι γκρινιάζουμε στην κατηγορία αυτών που θα πάνε στο γήπεδο για να χαρούν να αποτύχει η ομάδα και να κράξουν τον όποιο Κιντή.
    Αλλά αν δεν υπάρχουν και μερικοί που να γκρινιάξουν μήπως και η γκρίνια τους προλάβει κάποια πράγματα, όταν και αν έρθουν αυτά, θα αναρωτιέσαι πόσο χαζοχαρούμενοι ήμασταν, που όταν χρειαζόταν δεν μιλήσαμε.
    Να 'σαι καλά και ελπίζω να μας επιτρέψεις μεθαύριο να παραστούμε δίπλα σου βοηθώντας την ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Μάκης. Ίσως ανήκω στους εμπαθείς και γω ή εκεί να με κατατάσσεις αλλά να μου επιτρέψεις μια παρατήρηση. Αν ήταν το αρχικό σετ ερωτήσεων θα είχες δίκιο να μιλάς για επεξεργασίες και ρετουσαρίσματα. Προφανώς το να τον ρωτήσουμε πχ από ποιο δρόμο θα διαλέξει να φύγει, είναι καλό χιουμορ αλλά έξω από τη δεοντολογία μιας τέτοιας συνέντευξης.
    Από τη στιγμή που έκανες την επιλογή των 25 ερωτήσεων όφειλες να δώσεις αυτές επακριβώς στον κο Κιντή. Αν δεν ήθελε ν' απαντήσει, ή ήθελε ν' απαντήσει κάποιες απ' αυτές, αυτό ήταν δικό του θέμα και θα κρινόταν αναλόγως. Στο τέλος-τέλος, ας έβγαζες μια ανάρτηση με βάση την οποία να ζήταγες την άδεια των φίλων που έκαναν τις ερωτήσεις τις ανήκουσες στο σετ των 25, να προχωρήσεις σε περαιτέρω επεξεργασία. Συνεπώς το να διαμαρτύρεσαι για την όποια εμπαθή κριτική τώρα, πιστεύω δεν είναι δίκαιο, γιατί εν μέρει η αντίδραση οφείλεται και στο δικό σου χειρισμό.
    Ειλικρινά θεωρώ ότι ξεκίνησες μια καλή προσπάθεια που της άρμοζε καλύτερο τέλος και σίγουρα να μην φορτωθείς εσύ την όποια κριτική αλλά ο κος Κιντής αν απέφευγε κάποιες απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν μπορώ να καταλαβω τη γκρίνια. Ηταν μια τυπική συνέντευξη Πανιώνιου Κόσμου προς ένα στέλεχος της ΠΑΕ.

    Ναι οι ερωτήσεις δεν ήταν και τόσο αιχμηρές αλλά η εντύπωση που έχω είναι ότι αν ήταν οι απαντήσεις θα μειώνονταν.

    Από τη συνέντευξη αυτή δεν πήρα τίποτα καινούργιο. 18 ερωτήσεις όσο ήπιες και να είναι κάτι θα έβγαζαν. Ε δεν έβγαλαν τίποτα.

    Συνεπώς για μένα πέρα από την υπαρκτή και μάλιστα σημαντική ευθύνη του χτενίσματος των ερωτήσεων το σημαντικότερο είναι ότι ο κύριος Κιντής μετά 6 μήνες από τον Απρίλιο μας είπε το ίδιο ευχολόγιο που εξακολουθεί να είναι ευχολόγιο.

    Η συνέντευξη αυτή έστω και με αυτό τον τρόπο έδειξε ένα πράγμα. Η ομάδα πάει με τον αυτόματο πιλότο. Και μπροστά μας είναι βράχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ δεν στέκομαι στα μισόλογα σχετικά με την επιλογή παικτών,τεχνικού team,μοντέλου διοίκησης κλπ. Η θέση μου και η θέση όλων είναι στην εξέδρα και θα κρίνουμε απο το αποτέλεσμα παρόλα τα σημάδια που λίγο ή πολύ τα βλέπουμε όλοι.
    Αυτό που με λυπεί είναι ότι τα 120 χρόνια του συλλόγου τα είχαν-έχουν σε post it (μαζί με τα ημερήσια ψώνια) επάνω στο ψυγείο. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    Έχουν επίγνωση που δουλεύουν και γενικότερα που βρίσκονται ή ο μισθός να πέφτει και δεν μας νοιάζει τίποτα....
    Αλλά είμαστε χορτασμένοι απο τις φίεστες απο τα κύπελλά και τα πρωταθλήματα και μικρότητες όπως τα 120 χρόνια είναι ξεπερασμένα..
    Με εκτίμηση,
    Θοδωρής Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια χαρά ήταν οι ερωτήσεις, μια χαρά απάντησε και ο κιντής. Και εγώ στη θέση του έτσι θα απαντούσα. Συμφωνώ με τον Διόγο, τι θέλατε να τον ρωτήσει δηλαδή? μα πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος που να πιστεύει ότι μία 'επιθέτικη' ερώτηση θα στριμώξει τον κιντή??? Μα σου απαντάει για τα 120 χρόνια: "λάθος". so what?
    ΥΓ: απορία: στα 121 χρόνια θα ξανάγιορτάσουμε? στα 122? κάθε πόσα? κάθε 10? προτείνω να θέσουμε απόλυτο ένοχο τον κιντή για τον μη ΕΟΡΤΑΣΜΟ, αυτός φταίει, αυτός που είναι αεκ και ήρθε ως αλλος δούρειος ίππος να μας καταστρέψει!
    ΥΓ2 αλήθεια 120 χρόνια κλείνει η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ?
    ΥΓ3: να φέρουμε τον Μπέο, να κάνει γιορτή, να φέρει και την Παπαρίζου να πάρουμε και λίγο μάτι
    'από απέναντι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. re paidia etsi opo diabazw tis diloseis tou,nomizw oti prokite gia alli omada,oxi gia ton panionio,re pia piotita?pos ginete afto to sino8ileuma p exoume na rolarei kapia stigmi?dld xafnika egine pextaras o fanuris kai 8a maskanei paixnidi?? gia pes mas re proedre to kalokairi pouli8ike o tzave kai o estoyanof.pion pirame p ine kaliteros? o fuakbagie h o baz te? imarton reeeee,fige ap tin omada ise akatalilos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν ο καθένας που διαφωνεί με σένα Μάκη θεωρείται εμπαθής,ναι τότε είμαι από αυτούς.Αν πάλι νομίζεις ότι αυτή η συνέντευξη ήταν επιτυχημένη τότε ο εμπαθής είσαι εσύ.Αν μου βρεις 5 ή 6 κοινές ερωτήσεις από τις 25 που ΕΣΥ διάλεξες,τότε θα δεχτώ οποιονδήποτε χαρακτηρισμό,τώρα όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Re paidia,anti na ka8omaste natysakwnomaste k na xalame thn zaxarenia mas,as pame sto ghpedo k an ginoun k alles m.... na kouname manthlakia....K o Linen sthn arxh tis 2 prwtes agwnistikes isopalia k htta eixe alla ton sthriksame,opws k to tote project tou Tsakiri...Allwste,pio polla exei na xasei o Kinths,gt etsi 8a plhgei h aksiopistia tou..Gt entaksei na parei 10 xiliarika gia 2 xronia..Meta ti 8a kanei an tou valoun tabela apotyxhmenou?pou 8a doulepsei??Par olo pou polles erwthseis htan la8os,as perimenoume na doume sto telos ti egine..Gt an telika petyxei o Kinths,na dw meta ti 8a leme...An meta apo 2 xronia o Panionios ginei dynatos,den me endiaferei ka8olou an o kinths einai kollhtos me ton ntemh h pairnei mizes apo pantou..Den me noiazei akoma k an exei sthn doulapa tou afisa apo omada tou POK..An dn eixe doulepsei sthn AEK,poso alh8eia 8a eixe xtyph8ei???To ekswteriko ginontai tetoies kinhseis...As perimenoume na doume sto telos ti 8a ginei...
    Vik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν αυτές είναι απαντήσεις ανθρώπου που έχει απόψεις που "μπορούν να κάνουν καλύτερο το ποδόσφαιρο, τον Πανιώνιο ακόμα και την ελληνική κοινωνία" τότε χέσε μέσα.

    Αλήθεια ποιό είναι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ρίσκο του ΜΗ-τεχνοκράτη και ΜΗ-μάνατζερ (έμμισθου όμως) που άν πετύχει το σχέδιο θα φύγει σε δύο χρόνια και άν δεν πετύχει θα φύγει απλά πιό νωρίς; Το τί θα αφήσει πίσω του αν αποτύχει γιατί δεν ρωτήθηκε;

    Να πώ κάτι και για τη συνέντευξη: όμορφη και επαγγελματική για ουδέτερο site, εφημερίδα ή ραδιόφωνο. Δυστυχώς όμως εκτός του πνεύματος των ερωτήσεων που είχα
    διαβάσει, και δεν αναφέρομαι σε αυτές του τύπου "από που θα φύγεις". Επειδή ήταν η συνέντευξη στον κόσμο της ομάδας και όχι σε ένα δημοσιογράφο (ακόμη και Πανιώνιο) περίμενα περισσότερα.

    Να γίνω πιό συγκεκριμένος, για να μη μιλάμε με γενικότητες αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που περίμενα (και νομίζω πως μιλώ για πολλούς) να ακούσω:

    - Είναι ο αφελληνισμός πρόβλημα για την διοίκηση ή όχι; Υπάρχουν Έλληνόπουλα στο περίφημο πλάνο;
    - Ποιό είναι το περίφημο μπάτζετ για αμοιβές ποδοσφαιριστών και μεταγραφές για φέτος; Ποιά είναι η οικονομική συνεισφορά του κου Τσακίρη στην ομάδα για φέτος;
    - Ποιοί είναι οι παίκτες των 500κ που αποκτήσαμε; Ποιοί οι δανεικοί; Ποιά ήταν και πώς καλύφθηκαν τα κενά στην ομάδα;
    - Αντιλαμβάνεται η διοίκηση ότι οι συνεχείς δοκιμές παικτών άφησαν την ομάδα απροετοίμαστη; Γιατί τόσες κινήσεις τις τελευταίας στιγμής;
    - Αντιλαμβάνεται η διοίκηση ότι ο Πανιώνιος είναι ειδική περίπτωση ελληνικής ομάδας ή τον βλέπει στο ίδιο επίπεδο με οποιαδήποτε άλλη πλην ΠΟΚ ομάδα; Θα εκανε τις ίδιες επιλογές στην αεκ;
    - Με ποιά κριτήρια θα θεωρηθεί πετυχημένη η θητεία της διοίκησης τον πρώτο και το δεύτερο χρόνο;
    - Για ποιο λόγο απομακρύνθηκαν έμπειρα στελέχη από την ομάδα και πως επιλέχτηκαν οι αντικαταστάτες (όπως και ο αντιπρόεδρος);

    Με ειλικρινά πολύ μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια που κάνετε, φίλοι του ΠΚ, κρίμα για μια χαμένη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δεν ξερω απο ποιον ειναι απογοητευμενος πιο πολυ. σιγουρα ο μακης δεν κανει πλατες στον κιντη. θελω να πιστευω οτι το ξυρισμα δεν εγινε για να αβανταριστει ο κιντης αλλα μπας και παρουμε καμια απαντηση ουσιαστικη, γιατι αν τον ρωταγε απο που θα φυγει η αν παιρνει μιζες απο τις μεταγραφες δεν νομιζω οτι θα επαιρνε καμια απαντηση.
    περα απο τις αοριστολογιες, που ως τετοιες στερουνται λογικης, αυτο που με τρομαξε εμενα (και θα επρεπε και τον τσακ) ειναι οτι αν βουλιαξει το καραβι ο καπετανιος θα πηδησει πρωτος στη σωσιβια λεμβο και μαλλον θα την παρει και θα φυγει μονος του. Τι παει να πει αν αποτυχουμε θα φυγω? αν αποτυχεις εσυ να μεινεις και να τα διορθωσεις. δεν καταλαβα δηλαδη ποιος παιρνει 10χιλιαρικα το μηνα? εγω? αν πεσουμε δλδ θα πρεπει για τριτη φορα να παρατησω τη ζωη μου και την οικογενεια μου και να τρεχω στα γηπεδα της β΄εθνικης? Τι λες ρε μεγαλε? αν κατι τετοιο εχεις στο μυαλο σου στο υπογραφω οτι δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματα. το ιδιο περιμενω να σκεφτεται κι ο τσακιρης.
    Κωνσταντινε εισαι ευχαριστημενος απο τις απαντησεις του προεδρου σου? παρε θεση.
    βουλιαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πάντως,από τη στιγμή που στη συνέντευξη υπάρχει η απάντηση ότι πρόεδρος του Πανιωνίου θέλει να εφαρμόσει ιδέες που θα κάνουν καλύτερη την κοινωνία,δεν χρειάζονταν να διαβάσουμε κάτι άλλο για να βγάλουμε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ειναι προφανες οτι ο κυριος Κιντης επελεξε να μην απαντησει σε καποιες απο τις ερωτησεις, ειτε ολοκληρωτικα ειτε εν μερει, κατι που ειναι εν τελει και δικαιωμα του. Οπως και εμας ειναι δικαιωμα μας να τον κατακρινουμε γι' αυτο. Απο την αλλη μερια, ο Μακης δεν μπορει να βγει να το πει αυτο ανοιχτα, λογω δεοντολογιας και σεβασμου στην θεση του Προεδρου της ομαδας. Ας μην τα βαζουμε μαζι του, τι αλλο θ μπορουσε να κανει, να του βαλει το πιστολι στο λαιμο για να απαντησει σε ολες δεν γινεται. Τουλαχιστον κατι καλο που βγηκε απο αυτη την συνεντευξη ειναι οτι ο Προεδρος και η διοικηση στηριζει και πιστευει στον Στορε (''Και εγώ να φύγω αύριο ο Μίκαελ πρέπει να μείνει στην ομάδα''), ετσι ωστε να σταματησουν αυτα τα ηλιθια σεναρια περι αντικαταστασης του απο Κωστενογλου κλπ. Τελικα βεβαια, ειναι προφανες οτι εξακολουθει να υπαρχει το διοικητικο προβλημα, αφου δεν φαινεται προς το παρον να υπαρχει καμμια περιπτωση να πεισει και να εμπνευσει τους φιλαθλους μας ο Κιντης. Ισως μια συνεντευξη Τσακιρη να βοηθουσε αυτη τη στιγμη, ωστε να ηρεμησουν τα πνευματα, γιατι στο κατω-κατω η πολυ γκρινια και μιζερια φερνουν γρουσουζια. Η ομαδα αυτη την στιγμη χρειαζεται ηρεμια και αυτοσυγκεντρωση, για να τα βγαλει περα με το πολυ δυσκολο προγραμμα μεχρι και την 10η αγωνιστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @costix
    αγαπάει και στηρίζει τον Στάρε; Και τι ακριβώς του έχει προσφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αφιερωμένα:

    http://www.youtube.com/watch?v=U3KJ8owBOl0

    http://www.youtube.com/watch?v=iEMXaTktUfA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ Gkriniaris, Iwn οχι εσείς δεν είστε εμπαθείς. Αυτό του εχουμε λήξει εδώ και καιρό. Εσείς πολύ σωστά γράφεται διαφωνείτε μαζί μου. Δεν εχω κανένα πρόβλημα. Και το ξέρει πολύ καλά ο "γκρινιάρης" ότι θεωρώ θετικό να διαφωνούμε γιατί έτσι μπορούμε να βγάλουμε και κάποια συμεπράσματα. Ειλικρινά δεν αφορά εσάς και το υπογράμμισα...

    @cdu γραφεις κάποιες ερωτήσεις οι οποίες σχεδον όλες έγιναν με διαφορετική διατύπωση και απαντήθηκαν.

    Επίσης πιστεύω ότι ο Γ. Κιντής είναι διαθέσιμος να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις όπως π.χ. για τον αφελληνισμό της ομάδας.

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για μαζευτείτε λιγάκι όλοι σας. Καλά τα σχόλια, καλές οι ευφυολογίες σας, αλλά καλύτερη θα ήταν μια καθαρή σκέψη για τον Μάκη, που τον βάλατε δτο στόχαστρο κι όλοι τον κοπανάτε. Σαν δεν ντρέπεστε. Ξέρετε πολλούς δημοσιογράφους που ασχολούνται και υπεραμύνονται του Πανιωνίου; Αυτός και κάνα δύο ακόμη δίνουν μάχες, κάτω από αντίξοες συνθηκες κι έχουν κι εσάς, που υποτίθεται πως πρέπει να σταθείτε πλάι τους αρωγοί, να τους σέρνετε ένα σωρό εξυπνάδες. Τι περνάτε τον εαυτό σας. Για συγκεντρωθείτε λιγάκι και κοιτάξτε πώς θα γίνετε ωφελιμότεροι κι όχι επιζήμιοι. Αν εσείς μια φορά πικραίνεστε για ό,τι βλέπετε, ο Μάκης δηλητηριάζετε, καθώς και όλοι οι άλλοι που πονάνε τον Πανιώνιο.
    Απειλείτε μερικοί με ύφος απαράδεκτο και με στυλ αφοριστικό ότι δεν θα ξαναδιαβάσετε και κάτι άλλα παρόμοια. Πηγαίνετε να διαβάσετε τις φυλλάδες που τσακίζουν την αξιοπρέπεια του Πανιωνίου. Αλλοτε υπήρχε ο Π.Κ και δεν άφηνε διαιτητή για διαιτητή, που ενοχλούσε τον Πανιώνιο να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Τώρα πείτε μου εσείς τι υπάρχει. Ούτε η αβνακοίνωση της ΠΑΕ γράφετε στι φυλλάδες. Εδώ, ό,ως, μπαίνουν απόψεις και σκέψεις, αλλά και διαμαρτυρίες που ταρακουνούν.Κι εσείς λέτε πως δεν διαβάζετε. Κακό στον Πανιώνιο κάνετε και φανερωνετε όσοι έχετε αυτή την α΄ποψη, της μη ανάγνωσης, τον περίεργο και όχι ξεκλάθαρο ρόλο σας στον κυανερυθρο χώρο.
    Αντε μαζυετείτε και δείτε τι θα γίνει για να σταθει η ομάδα μας καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ & ΤΟΥ Π.Κ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Gia na diafhmizeis oti den trws koytoxorto, kati ksereis esy.Etsi apla gia na synenohthoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μαμίστε τον αρη κ αφηστε τις έριδες. Κλάιν Μάιν για τον Κιντή. Για μένα, λογίζεται ως 'αόρατος'..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Kintis, the invisible power... Κάτι για τον αφελληνισμό. Όσο κινούνται με ενισχύσεις των μικρών ομάδων, Κ-21 κλπ από ή και από τον Ελλαδικό χώρο, θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για αφελληνισμό της ομάδας, απλά και μόνον από τη σύνθεση της πρώτης ομάδας. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει λόγος να παίρνουμε ξένες μετριότητες με ελάχιστες πιθανότητες είτε να βοηθήσουν κάπως είτε να έχουν αξία μεταπώλησης. Να φέρω ένα παράδειγμα από πέρυσι...Πήραμε το Μπουβάλ και του κάναμε 3ετές συμβόλαιο. Κανένας δεν κοίταξε να δει ότι ο Μπουβάλ είχε πρόβλημα στο γόνατο σε νεαρότερη ηλικία, όταν ήταν νομίζω στην Μπόλτον και γι' αυτό και η καριέρα του δεν προχώρησε. Ναι, η μεταγραφή υπαγορευόταν από τις άμεσες επιθετικές ανάγκες που είχαμε εκείνη την εποχή και ήταν φθηνή, αλλά τριετές κάνεις αν έχεις ελπίδες απτές ότι θα σου βγει ο παίκτης.
    Για παράδειγμα και πάλι από τα φετινά, τι έχουμε δει στον Οκπάκο, που δεν μπορούσαμε να βρούμε σε ένα μέτριο Έλληνα νεαρό παίκτη;΄Ίσως έχουμε την περίεργη αντίληψη ότι πιο εύκολα μπορείς να πουλήσεις Αφρικανό από Έλληνα παίκτη, αν και η πρόσφατη περίπτωση Τζαβέλα μας διαψεύδει. Άσε που δεν είσαι ποτέ σίγουρος για την ηλικία του Αφρικανού...Ας ρωτήσουν τον Όμο αν είναι σίγουρος και με χαρτιά για το πόσο ετών είναι...Όχι λοιπόν μετριότητες από το εξωτερικό στο ρόστερ. Δεν λέω να έρχονται ονόματα, αλλά να ρε παιδί μου, ο Κούμο έλεγες από την αρχή ότι κάποια μπάλα την ξέρει και έχει και τα σωματικά προσόντα. Για τον Οκπάκο το λές; Μπορεί να κάνω τελείως λάθος αλλά νομίζω δεν το λες...

    Όσο για τη συνέντευξη, τείνω να συμφωνήσω με τον Costix, ότι η "ωραιοποίηση" των ερωτήσεων ίσως έχει εξω-Μακικά αίτια.
    Ας μη μείνουμε εκεί.
    ΕΓΩ ΚΑΛΩ ΤΟΝ κο ΤΣΑΚΙΡΗ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΙΝΤΗ. Πέραν του Κιντή, η διοίκηση δείχνει αδύναμη, απρόσωπη και επειδή και λόγω προέλευσης ο Κιντής σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο, χρειάζεται ενίσχυση με μια προσωπικότητα που θα αποτελέσει σύνδεσμο με την ιστορία του συλλόγου και γέφυρα για το μέλλον.
    Να το θέσω και αλλιώς. Μας λέει ο κος Κιντής ότι και να πετύχει θα αποχωρήσει σε δυο χρόνια. Και τότε τι θα γίνει; Θα μπει ο αυτόματος πιλότος; Ποια διάδοχη κατάσταση θα είναι κοινωνός του υποτιθέμενου μυστικού της επιτυχίας, ώστε να το συνεχίσει;
    Και δεν καταλαβαίνω γιατί ο ίδιος ο κος Κιντής δεν επιδιώκει κάτι τέτοιο μόνος του...Τι φοβάται; Μην του κλέψουν την πατέντα; Φταίω εγώ μετά να μιλάω για ατέρμονα συγκεντρωτισμό και ανελαστικότητα, που τον διέπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. MIA AΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΚΗ.ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πάνω που πας να τσακωθείς με την ησυχία σου έρχονται κάποια γεγονότα και σε ταρακουνάνε. Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τη σκοπιμότητα της συνέντεξης Φιτσαντωνάκη μία μόλις μέρα μετά την εδώ και μια βδομάδα αναγγελθείσα συνέντευξη στον ΠΚ. Θα είμαι υπερβολικός να το εκλάβω ως παιχνίδι στην πλάτη του Μάκη;Θα είμαι υπερβολικός να το εκλάβω ως ακόμη μία απαξίωση από τον κ.Κιντή προς τον ΠΚ;Δεν ξέρω,πάντως μου εξηγεί αρκετά και ως προς το είδος των ερωτήσεων και των απαντήσεων. Άλλωστε οι περισσότερες είναι κοινές. Αν κάπου κάνω λάθος ας με διορθώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οχι Γκρινιάρη δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι σε βάρος μας. Γνώριζα ότι ο κ. Κιντής θα δώσει συνέντευξη στο Γκολ. Η συνέντευξη στον ΠΚ θα είχε δοθεί νωρίτερα αλλά λόγω κάποιου προσωπικού μου, οικογενειακού, προβλήματος δεν μπόρεσα να την πάρω νωρίτερα. Οσο για τις ερωτήσεις είναι συμπτωματικό εντελώς.

    @ Ρε Σπύρο δεν θα ρωτούσε κανένας μια τέτοια προσβλητική ερώτηση. Είτε μας αρέσει, είτε όχι είναι ο πρόεδρος του πανιωνίου, δεν είναι δυνατόν να είναι "μπροστινός" κανεναός πλην του Τσακίρη.
    Εσείς που μιλάτε μαζί του ως οπαδοί ρωτήστε τον. Είναι τόσο απλό...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ναι αλλά την ατάκα περί κοινωνικής αποστολής την έχεις σε αποκλειστικότητα.ουδείς προφήτης στον τόπο του.κυριολεκτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. μας είπε βέβαια κι άλλα ενδιαφέροντα. Ο Μπάγκσμπο είναι τεχνικός σύμβουλος. Δεν προτείνει παίκτες. Άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να απορρίπτει. Για τις μεταγραφές αποφασίζουν οι Μπάγκσμπο, Στάρε και Κιντής (μόνο το οικονομικό σκέλος). Η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή (πως γίνεται αυτό όταν άλλος αποφασίζει το οικονομικό βέβαια, είναι άλλο θέμα). Οι παίκτες που πήραμε έχουν ποιότητα, αλλά αν δεν την βγάλουν (την ποιότητα) δεν θα ευθύνονται εκείνοι.
    Άρα ο Κιντής ευθύνεται για το οικονομικό, άντε και ως αναμορφωτής της κοινωνίας.
    Ο Μπάγκσμο λέει μιά γνώμη, και μπορεί να έχει μιά κάποια ευθύνη, αλλά η τελική απόφαση δεν είναι δική του και στην τελική τράβα βρες τον στη Δανία.
    Ο παίκτες έχουν ποιότητα, αλλά αν δεν την βγάλουν δεν ευθύνονται εκείνοι.
    Συνεπώς ο μόνος που ευθύνεται είναι ο Στάρε, ο οποίος έχει την τελική ευθύνη για όλα.
    Τον στηρίζουμε, τον αγαπάμε κ.λ.π

    Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι στον Πανιώνιο δεν ευθύνεται κανείς και για τίποτα (άντε να ευθύνεται ο προπονητής). Οπότε η ευθύνη πέφτει αναγκαστικά στον Τσακίρη, γιατί εκείνος επιλέγει τους συνεργάτες του.
    Είμαι βέβαιος ότι όταν ο Τσακίρης επέλεγε το "επαγγελματικό" μοντέλο δεν είχε αυτό ακριβώς στο μυαλό του.

    Σε κάθε περίπτωση: Αφού κανείς δεν έχει ευθύνη, αν και αμοίβεται και όλοι είναι φιλάνθρωποι και καλοπροαίρετοι, γιατί απομακρύνθηκαν όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι από τον Πανιώνιο που και τις ευθύνες τους αναλάμβαναν και έργο προσέφεραν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οκ Μάκης,αν και μαζεύονται πολλές συμπτώσεις.εύχομαι το πρόβλημά σου να είναι περαστικό...

    Br,υπεύθυνοι είναι οι αμερικάνοι και τα ξένα κέντρα αποφάσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΜΑΚΗ ΜΟΥ!!!!!ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή