ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Προσφορά της ΚΑΕ Πανιώνιος

“Συμφωνήσαμε επίσης να έχουμε μια άμεση συνεργασία με τις ακαδημίες κάτι που το λέγαμε χρόνια τώρα. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται πράξη.”
Ηλίας Λιανός, πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, σε συνέντευξη Τύπου στις 27-9-2010.


Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η Πανιώνιος ΚΑΕ, δίνει την δυνατότητα σε κάθε γονιό/κηδεμόνα, αθλητή που έχει εγγραφεί στην ακαδημία Μπάσκετ, να δεί απο κοντά τους αγώνες της πιο ελληνικής και νεανικής ομάδας μπάσκετ της Α1, αγοράζοντας εισητήριο διαρκείας στην τιμή των 70 €.

Πληροφορίες – αιτήσεις : στη Γραμματεία της Υποδομής Μπάσκετ

Επίσης κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του Πανιωνίου. Η διοίκηση αντιλαμβανόμενη την οικονομική συγκυρία προχώρησε σε μείωση των τιμών σε σχέση με πέρσι. Έτσι τα ακριβά κοστίζουν 200 ευρώ (έναντι 250 πέρσι) και τα πιο φθηνά 100 (έναντι 150 πέρσι).

15 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ καλή κίνηση! Τα θερμά μου συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλα μπραβο,το λογο τωρα τον εχει ο κοσμος.σε καθε ματς sold out!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σημαντικό απο μεριάς του κόσμου είναι να μην έχουμε ούτε μία τιμωρία ! πρέπει οι πάνθηρες να είναι μπραστάρηδες σε αυτό.

    επίσης εγώ θα πάρω διαρκείας γιατί αξίζει ο Λιανός απο εμάς να είμαστε παρόντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο σε εμενα φαινονται πολλα τα 100€ για 11 ματς; Αντε να μπουμε playoff και να παιξουμε ενα ακομα. Πιο ακριβα και απο το ποδοσφαιρο δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχάς δεν θα είναι 11 τα εντός έδρας παιχνίδια γιατί την Κυριακή θα εκτίσουμε την μία αγωνιστική στο Κύπελλο και αν περάσουμε ίσως κληρωθούμε πάλι εντός. Αλλά και έτσι να είναι 100 ευρώ για 11 παιχνίδια σημαίνει ούτε 10 ευρώ το ματς. Δεν είναι πολλά λεφτά μην τρελαθούμε τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε την ομάδα. Νέα παιδιά με πλούσιο ταλέντο και δύο ξένοι (άντε να γίνουν τρεις). Δημιουργείται ένας αξιόλογος κορμός. Όλοι διαρκείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΚΛΑΝΟΜΑΓΚΙΕΣ-ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ-ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί να μην πάω καθόλου στο κλειστό φέτος αλλά θα πάρω και εγώ διαρκείας μόνο και μόνο για να βοηθήσω την προσπάθεια της ΚΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν μπορώ να ξεχάσω την ατάκα του τσακ ότι τα λεφτά που βάζει κάποιος στο μπάσκετ είναι σαν να τα πετάει στο πηγάδι ! εγώ λοιπόν ΣΕΒΟΜΑΙ το Λιανό που τα "πετάει" και μας έχει αξιοπρεπέστατους και επίσης σκέφτομαι το να μην ήταν αυτός !!! πέρσι με τους πανιωνάρες είδαμε τι έγινε ... άλλη μια χρονιά και θα χρωστούσαμε σαν το άεκ !
    στήριξη στη ΚΑΕ αλλιώς είμαστε για ξύλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oloi diarkeias paidia na stiriksoume tin omada mas!!tetoies kiniseis prepei na antamivonte!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στηριζουμε την ομαδα. ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια ασχετη ερωτηση αλλα πολυ σημαντικη...Θα την κανω και στο forum αργοτερα..ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6-7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ..ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ???ΕΕΕ???ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ''ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΥΝΗ"ΑΒΕΡΤΑ!!ΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή