ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη Μίκαελ Στόρε

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά το παιχνίδι με τον Άρη,παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα όμως έχουμε ένα νέο παιχνίδι αλλά βέβαια όταν μία ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει αυτοπεποίθηση. Πρέπει ωστόσο να είμαστε ταπεινοί. Παίζουμε εναντίον των πρωταθλητών και πρέπει να είμαστε οργανωμένοι αλλά και να παίξουμε ποδόσφαιρο", είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Σουηδός προπονητής.

"Να έχουμε κατοχή μπάλας"

Αναφορικά με το ότι έδειξε να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα στην προπόνηση της Πέμπτης και το αν τον προβληματίζει το σύστημα, απάντησε: "Δεν με προβληματίζει τίποτα. Θα δούμε το σύστημα και το αν θα αγωνιστούμε με έναν ή δύο επιθετικούς". Συνεχίζοντας εξάλλου ανέφερε: "Πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι στην άμυνα. Το να αμυνόμαστε για 90λεπτά είναι δύσκολο. Πρέπει να έχουμε κατοχή μπάλας αλλιώς θα είναι ένα δύσκολο απόγευμα". Όσο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχτεί με αλλαγές ειδικά στην άμυνα και αν αυτό αλλάζει κάτι στα πλάνα του, ο 35χρονος προπονητής, είπε: "Δεν αλλάζει κάτι. Μπορεί να είναι και πλεονέκτημα για εμάς".

"Διαμάντι ο Σκούρτης"

Ο Μίκαελ Στόρε ρωτήθηκε για το γεγονός ότι πλέον έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του καθώς και οι Βασίλης Σκούρτης και Σόλομον Οκπάκο απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής και επεσήμανε: "Ο Σκούρτης είναι στο Βέλγιο με την Εθνική ομάδα της χώρας του κάτω των 21 ετών. Χρειάζεται παιχνίδια. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένα διαμάντι.Είναι καλό να παίζει πολλά παιχνίδια. Ελπίζω να είναι σύντομα στην ομάδα. Είναι καλό τόσο για τον Σκούρτη όσο και τον Οκπάκο που είναι διαθέσιμοι στην ομάδα".

"Είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες"

Ο Σουηδός τεχνικός εξάλλου δήλωσε ότι οι παίκτες του παραμένουν συγκεντρωμένοι στη διάρκεια της εβδομάδας μετά τη νίκη επί του Άρη. "Η ψυχολογία όταν χάνεις δεν είναι καλή. Όταν κερδίζεις είσαι χαρούμενος αλλά οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και ελπίζω να παίξουν καλό ποδόσφαιρο", είπε.
Ακόμα για το αποτέλεσμα που θα θεωρεί ως επιτυχία στο ΟΑΚΑ, υποστήριξε: "Το ποδόσφαιρο είναι πάντα για τη νίκη αλλά πρέπει κάποιες φορές να είσαι ταπεινός. Παίζουμε εναντίον των πρωταθλητών και αυτοί θα πρέπει να νικήσουν για τους δικούς τους λόγους".
Παράλληλα στην συνέχεια τόνισε ότι κλειδί θα αποτέλεσει η κατοχή της μπάλας. "Θα προσπαθήσουν να έχουν προφανώς την κατοχή της μπάλας. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και το κλειδί θα είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".
Επίσης για την βελτίωση της ομάδας του από παιχνίδι σε παιχνίδι, δήλωσε: "Είδαμε τη διαφορά σε σχέση με τα παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου και την , στο ματς με τον Άρη. Φυσικά ελπίζουμε και στο τέταρτο παιχνίδι να υπάρξει βελτίωση".
Τέλος για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο ΟΑΚΑ, τόνισε: "Είναι καλό πάντα να έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Θα κάνουν ότι καλύτερο σαν οπαδοί στην εξέδρα και εμείς στον αγωνιστικό χώρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου