ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

O Άκης Μάντζιος στη Nova

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της Nova για τον αγωνα με την Ξάνθη, τον Νταρίο Φερνάντες και τα μεταγραφικά σχέδια του συλλόγου.

Για τον αγώνα με την Ξάνθη:
«Διαφορετικό παιχνίδι, δύσκολο παιχνίδι με μια Ξάνθη που μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα και στο γήπεδό της και μακριά από αυτό. Την έχω παρακολουθήσει και όντως ισχύει αυτό. Είναι δουλεμένη ομάδα. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουμε, οφείλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και ίσως στο τέλος να πάρουμε κάτι καλό».

Για τα προβλήματα:
«Θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Και κόντρα στον ΠΑΟ είχαμε προβλήματα, αλλά τη στιγμή που μιλάμε μπορεί 4-5 παίκτες που είχαμε την περασμένη Κυριακή να μην τους έχουμε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι δύσκολα, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Θα εμπιστευτούμε νέα παιδιά. Θα πάμε να κάνουμε τον αγώνα μας και ότι βγει».

Για επικίνδυνο σημείο της Ξάνθης:
«Νομίζω ότι από τη μέση και μπροστά διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Είναι γρήγορη ομάδα. Θέλουν προσοχή. Και στα στημένα είναι καλή ομάδα. Το έχουμε διαβάσει και αυτό το παιχνίδι καλά. Θα κοιτάξουμε όσο μπορούμε με τα νέα παιδιά να αφοπλίσουμε τα όπλα της Ξάνθης, όσο αυτό είναι δυνατό».

Για τις αποχωρήσεις παικτών:
«Όταν σου φεύγουν παίκτες καλοί και ποιοτικοί σίγουρα αγχώνεσαι. Στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας είναι γνωστό ότι κάπου εκεί θα οδηγούμασταν σε ότι αφορά τα μεγάλα συμβόλαια. Θα γίνουν κινήσεις, δεν θα αφήσουμε την ομάδα έτσι. Πάντα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε όσο μπορούμε την ομάδα και να βγει έτσι η χρονιά».

Για τον Νταρίο Φερνάντες:
«Η αξία του είναι γνωστή. Έχει ξαναπαίξει στον Πανιώνιο, έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Είναι σε μια ηλικία ώριμη, καλός παίκτης, μπορεί να βοηθήσει τον Πανιώνιο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τελειώσει η μεταγραφή. Θα δώσει ώθηση στην ομάδα, θα βοηθήσει τα νέα παιδιά. Εκτός του ότι είναι χαρισματικός παίκτης, είναι και ένας ηγέτης για την ομάδα».

Για τις θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί οπωσδήποτε ο Πανιώνιος:
«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή θέλουμε πολλές προσθήκες... Θα δούμε τι παίκτης θα φεύγει και θα πορευόμαστε αναλόγως. Μη φανταστείτε ότι θα φύγουν και όλοι οι παίκτες. Πιστεύω θα γίνουν κινήσεις από τη διοίκηση να κρατήσουμε κάποιους. Ότι ανάγκες έχουμε θα προσπαθήσουμε να φέρουμε καλούς παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα αμέσως. Όχι απλά για να έρθουν. Αν δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα θα δουλέψουμε με νέους παίκτες και θα προσπαθήσουμε να τους ενσωματώσουμε στην πρώτη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου