ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στην Νέων της Αλβανίας ο Στρακόσια

Τη λύση της συνεργασίας με τον Φώτη Στρακόσια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Οι δύο πλευρές «χώρισαν», επειδή ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας θα αναλάβει την εθνική ομάδα Νεών της Αλβανίας ως πρώτος τεχνικός.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φώτη Στρακόσια, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Αλβανίας για να αναλάβει την Εθνική ομάδα Νεών ως πρώτος προπονητής.

Ο τερματοφύλακας της "χρυσής ομάδας" του 1998 που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, αποχωρεί από το τεχνικό επιτελείο και η Πανιώνια Οικογένεια τον ευχαριστεί για όσο πρόσφερε στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής. Επίσης του εύχεται κάθε επιτυχία στην νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Αυτονόητο είναι πως η πόρτα του Πανιωνίου θα είναι πάντα ανοικτή για ανθρώπους με το ήθος και την προσωπικότητα του Φώτη Στρακόσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου