ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Χαμόγελα για το μέλλον...

Είναι μερικές ήττες που σε κάνουν καλύτερο. Μια τέτοια ηττα υπέστη απόψε ο Πανιώνιος στη Ξάνθη. Ενα τσούρμο νέα παιδιά έστειλαν το καλύτερο μήνυμα σε όλους τους Πανιώνιους. Οτι αυτή η ομάδα εχει και παρών, αλλά και μέλλον... Μπράβο στα παιδιά μας...
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Πετκάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κόρντι, Ρόκας (89' Βλάχος), Γουνδουλάκης (83' Ντούνης), Σκέμπρι, Μπούζας (68' Σταυροθανασόπουλος).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ

Ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασε ο «λαβωμένος» με τις πολλές απουσίες Πανιώνιος, αλλά απογοητευμένος με την ήττα από την Ξάνθη εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

«Έχει τελειώσει ένα παιχνίδι για το οποίο είμαι και ευχαριστημένος και δυστυχισμένος. Και αυτό γιατί ήρθαμε στην Ξάνθη με 10 βασικές απουσίες και διαθέτοντας 17 Έλληνες στην αποστολή λίγοι πίστευαν ότι θα πραγματοποιούσαμε τέτοια εμφάνιση. Ήταν μία τρομερή προσπάθεια, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αν και φεύγουμε άδικα χωρίς βαθμούς», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι χωρίς ο τερματοφύλακας να πιάσει την μπάλα καθώς δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Σίγουρα και ο αντίπαλος παίζει ρόλο μίας και η Ξάνθη είναι μία καλή ομάδα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και στο τέλος πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε από τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου