ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Δύσκολη (αλλά...) πρόκριση...

Τι κι αν κατάφερε να «αποδράσει» στο 105' της παράτασης από την Καλλονή; Ο Πανιώνιος χρειάστηκε μια… διαδικασία πέναλτι για να το καταφέρει! Οι «κυανέρυθροι» έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ και μετά από ένα τραβηγμένο πέναλτι (που έχασε ο Γουνδουλάκης), ένα που αξιοποίησε ο Τσότσαλιτς και τους έδωσε, τελικά, την πρόκριση και ένα που κακώς δεν δόθηκε στους γηπεδούχους στο 115', κατάφεραν με το 3-2 να περάσουν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ένας πρώην… κυανέρυθρος, ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος άνοιξε το σκορ στο 6' με δυνατό σουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι -ο διαιτητής Παπαδόπουλος είδε κράτημα του Τραορέ πάνω στον Σκέμπρι- και την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Γουνδουλάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σουλογιάννη. Ό,τι δεν κατάφερε ο… παλιός, το πέτυχε ο… νέος, λίγο αργότερα. Στο 15', ο Σιόβας «έγραψε» το 1-1, αλλά στο 43', ο Μανούσος, με πλασέ, έκανε το 2-1 για την Καλλονή (όνομα και πράμα η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα). Ο Πανιώνιος ισοφάρισε ξανά, με τον Σκέμπρι στο 51' και κάπως έτσι, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, το «χρυσό» γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Έντιν Τσότσαλιτς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 105', αλλά δέκα λεπτά αργότερα, ο ρέφερι… έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή Βλαστέλλη από τον Σιδεράκη.

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Τραορέ, Καρακώστας (84' Προβατίδης), Τζιωρτζόπουλος (108' Τριανταφύλλου), Κριπιντήρης, Μαρσέλο, Ντος Σάντος (60' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Μανούσος

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κούρντι, Πετκάκης, Αναστασόπουλος, Ρόκας, Κολοβός, Σάμαρης (75' Σταυροθανασόπουλος), Γουνδουλάκης (120' Σταματής)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός του Πανιωνίου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, μίλησε στην κάμερα του «OTE Sport» αναφέροντας πως οι «κυανέρυθροι» είχαν την ουσία, που είναι η πρόκριση, ενώ τόνισε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει μέλλον με τα πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή της. "Σε τέτοια ματς μετράει η ουσία. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Οι συνθήκες του αγώνα και ο κακός αγωνιστικός χώρος συνετέλεσαν να έχουμε φάει δύο γκολ από το πουθενά. Είναι δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν καλό», ανέφερε αρχικά. Παράλληλα, ο Άκης Μάντζιος μίλησε και για τα πολλά προβλήματα της ομάδας: «Επηρέασαν τα προβλήματα, αλλά ο Πανιώνιος μπορεί να είναι βιώσιμος και έτσι». Τέλος, για το αν είναι προτεραιότητα του συλλόγου το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο, σχολίασε: «Το επόμενο ματς είναι προτεραιότητα για μας και είναι για το πρωτάθλημα».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του επί της ΑΕΛ Καλλονής, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Αναστασόπουλος. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, μίλησε στην κάμερα του «OTE Sport» χαρακτηρίζοντας την πρόκριση σημαντική, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια. «Η πρόκειται είναι πολύ σημαντική γιατί ήρθε σε μία πολύ δύσκολη έδρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αναστασόπουλου και συνέχισε: «Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος για να περάσουμε με τις οικογένειές μας τις γιορτές και επόμενος στόχος είναι το παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου