ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Με τους… νέους στην Ξάνθη ο Πανιώνιος!

Από 17 Έλληνες, εκ των οποίων αρκετοί προέρχονται από την ομάδα Νέων του συλλόγου, και τον Σκέμπρι, αποτελείται η αποστολή του Πανιωνίου για το αυριανό (17/12) εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Οι «κυανέρυθροι» ταξιδεύουν στην Ακριτική πόλη με πάρα πολλά προβλήματα, καθώς εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι τραυματίες Ελευθερόπουλος, Κουμορτζί, Ομο, Γιόνσον, Παναγόπουλος, Μιλοβάνοβιτς, Κούτσι, Κβιρκβέλια, αλλά και ο τιμωρημένος Τσότσαλιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Σιδεράκης, Ανέστης, Αυλωνίτης, Πετκάκης, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Κούρος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Μπούζας, Κολοβός, Ντούνης, Σκέμπρι, Σταυροθανασόπουλος, Σταματής, Βλάχος.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης θα παραταχθεί στο γήπεδο των «Πηγαδιών» με ενδεκάδα… ανάγκης και με νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν άλλη συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ.

Απευθείας στην Μυτιλήνη

Ο Πανιώνιος αναχώρησε για την Ξάνθη (μέσω Αλεξανδρούπολης) την Παρασκευή. Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με την τοπική ομάδα για την Σούπερ Λιγκ.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Ξάνθη το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη. Από εκεί θα μεταβεί στην Μυτιλήνη, όπου την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι του κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου