ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Καταστροφικές οι συνέπειες για τον Ιστορικό από το μη διορισμό διοίκησης πρωτοδικείου

Του Πάνου Κατσούλα

Είναι εντελώς απαράδεκτο να μη διορίζει το πρωτοδικείο μια διοίκηση για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, αλλά και για οποιαδήποτε ομάδα, ιδίως αν το αίτημα έχει υποβληθεί εδώ και πολύ καιρό! Το αποτέλεσμα είναι να διαιωνίζεται μια δυσάρεστη κατάσταση, σύμφωνα με την οποία ο Πανιώνιος παραμένει διοικητικά ακέφαλος για μεγάλο χρονικό διάστημα! Και δημιουργούνται τα παρακάτω ερωτήματα: Ποιός θα διοικεί τον Πανιώνιο, ποιός θα υπογράφει για λογαριασμό της ομάδας, ιδίως τώρα που πρόκειται να λυθούν συμβόλαια ποδοσφαιριστών & να υπογραφούν κάποια άλλα νέων, που θα έρθουν στην ομάδα; Πώς θα έρθει στην ομάδα ένας ποδοσφαιριστής όταν γνωρίζει ότι δε διαθέτει ούτε καν διοίκηση; Με ποιόν εκπρόσωπο της ομάδας θα συζητάει επισήμως; Έχει ή όχι τρωθεί το κύρος του Πανιωνίου με την ύπαρξη αυτής της δυσάρεστης κατάστασης;

Τόσο δύσκολο είναι σε μια συνεδρίαση του πρωτοδικείου να οριστεί διοίκηση για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ;

Πάντως όσο αργεί ο ορισμός της, συντελείται μέγιστη καταστροφή για την ΠΑΕ Πανιώνιος διότι πολλές υποθέσεις θα παραμείνουν εκκρεμείς & κάποιες άλλες ίσως να μην ολοκληρωθούν ποτέ! Οι συνέπειες όμως τότε θα είναι καταστροφικές, ιδίως όταν χρειάζεται να γίνουν άμεσα ενέργειες, που θ’ αποσκοπούν στην οικονομική εξυγίανση της ομάδας και στην αγωνιστική της σωτηρία.

Ο ερασιτέχνης Πανιώνιος χρειάζεται ν’ αντιδράσει άμεσα & δημόσια τόσο στο αρμόδιο πρωτοδικείο όσο & στο υπουργείο δικαιοσύνης διαμαρτυρόμενος για την παρατηρούμενη καθυστέρηση (ή μήπως & κωλυσιεργία;) στην έκδοση απόφασης του πρωτοδικείου αλλά και εν γένει των Ελληνικών δικαστηρίων!

Αν ο διορισμός διοίκησης δε γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα, το γεγονός συνιστά μέγιστο θέμα για τη λειτουργία των Ελληνικών δικαστηρίων, διότι οι μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση των αποφάσεών τους αποδεικνύονται επιζήμιες για την Ελληνική κοινωνία.

1 σχόλιο:

  1. Ναι ρε παιδιά...Ας υπάρξει μια αντίδραση με παρέμβαση που να τονίζει το επείγον του ζητήματος. Και ας βάλουν όλοι στην άκρη διάφορα προσωπικά για το καλό του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή