ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ισοπαλία στη Λιβαδειά

Σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, Λεβαδειακός και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0. Κακό ποιοτικά το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δείχνουν την ξεκάθαρη… αδυναμία τους στο σκοράρισμα. Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 19’ με τον Φαβάλι, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος, ενώ από τους «κυανέρυθρους» διασώθηκε ο Ριέρα, ο οποίος αποβλήθηκε με την λήξη της αναμέτρησης καθώς ο Κάκος (που μας φόρτωσε με κίτρινες κάρτες), που αρνήθηκε πέναλτι σε χέρι του Λισγάρα εξάντλησε την αυστηρότητα του στον Ισπανό που δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκε καθώς ο Πανιώνιος έφυεγε σε αντίπιθεση και αυτός σφύριξε τη λήξη. Εξαιρετική παρουσάι των "κυανέρυθρων" φιλάθλων...

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον (24’ Πετκάκης), Ριέρα, Κούτσι, Κουμορτζί, Κολοβός (55’ Αναστασόπουλος), Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σκέμπρι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ


Ικανοποιημένος από την βαθμό της ισοπαλίας εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου. Ο νεαρός τεχνικός είδε κάποια θετικά στοιχεία στην ομάδα του, ενώ τόνισε πως ήταν και τυχερή, καθώς σε κάποιες στιγμές θα μπορούσε να έχει δεχθεί γκολ από τον Λεβαδειακό.

«Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Και οι δύο έδειξαν ότι θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι. Εμείς στο πρώτο μέρος, παρά την ευκαιρία που είχαμε με τον Ριέρα να ανοίξουμε το σκορ, θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος. «Πάταγε» καλύτερα από εμάς», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Σαν αμυντική λειτουργία, θεωρώ ότι ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχήσαμε να μην βάλει γκολ ο Λεβαδειακός σε δύο κλασικές ευκαιρίες που είχε. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι.

Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο και θα μπορούσαμε και εμείς κάποιες φάσεις που είχαμε προς το τέλος να είχαμε ανοίξει το σκορ. Θεωρώ όμως το αποτέλεσμα, βάσει την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δίκαιο και είναι ένας βαθμός πολύτιμος, απέναντι σε μία ομάδα που την θεωρώ πολύ καλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου