ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μάντζιος: «Μπορούμε να σωθούμε»

Αισιόδοξος στα όρια της… βεβαιότητας πως ο Πανιώνιος θα παραμείνει στην κατηγορία, αρκεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενώ προανήγγειλε μεταγραφές παικτών έτοιμων να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα.

«Η παραμονή μας στην κατηγορία θα κριθεί από τα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια στο δεύτερο γύρο, αλλά νομίζω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα διεκδικήσουμε απλώς την παραμονή μας, αλλά θα τερματίσουμε ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία», ανέφερε ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Όσο για τη μεταγραφική ενίσχυση των «κυανέρυθρων», είπε: «Θα κάνουμε και κάποιες προσθήκες με παίκτες έτοιμους που δεν θα χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Εξετάζουμε και τη λύση των δανεικών παικτών, αρκεί να είναι καλές περιπτώσεις».

Αναφορικά με τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Πανιώνιος, τόνισε: «Χρειάζεται ένας τερματοφύλακας, ένας μέσος και ένας δεύτερος επιθετικός», αλλά ξεκαθάρισε πως πρωταρχικό μέλημα είναι να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου