ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Κουμορτζί στην Ντιζόν

Παίκτης της Ντιζόν θα είναι από το νέο έτος ο Μπερνάρντ Κουμορτζί, καθώς τελείωσε και τυπικά το θέμα της μετακίνησής του από τον Πανιώνιο στη γαλλική ομάδα.

Ο Γκανέζος μεσοαμυντικός, ο οποίος την Τετάρτη (07/12) βρέθηκε στην Γαλλία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων με την Ντιζόν.

Ο Κουμορτζί θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο παιχνίδια του Πανιωνίου για την Super League με τον Παναθηναϊκό (11/12) στη Νέα Σμύρνη για την 13 αγωνιστική και με την Ξάνθη (17/12) για την 14η αγωνιστική.

Μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια, ο Κουμορτζί αναμένεται να αναχωρήσει για την Γαλλία, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, με την οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου 2012.

Να θυμίσουμε ότι ο Πανιώνιος θα εισπράξει ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η μετακίνηση του Κουμορτζί από τους «κυανέρυθρους» στην Ντιζόν έχει απασχολήσει έντονα τις γαλλικές και αφρικανικές ιστοσελίδες.

1 σχόλιο:

  1. Καλή τύχη στον Κούμο & ευχόμαστε να εξελιχθεί εκεί στη Γαλλία. Πάντως εδώ στον Πανιώνιο δεν απέδωσε οσα μπορούσε. Η απόδοσή του ήταν αμφιλεγόμενη & δε νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί απ' αυτούς που λέμε αναντικατάστατος. Πάντως τα χρήματα που θα εισπράξει ο Πανιώνιος είναι λίγα. Εκτιμώ ότι θα μπορούσε να πάρει και κάποια ακόμη. Όμως σ' αυτή τη συγκυρία ο Πανιώνιος θα βουλώσει κάποιες τρύπες. Τέλος μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Μιλοβάνοβιτς, που απορρώ πώς δεν έχει πιάσει ακόμη, αφού πρόκειται περί ποιοτικού ποδοσφαιριστή.
    Αν ο Πανιώνιος απαλλαγεί από τα συμβόλαια των τραυματισμένων Γιόνσον & Μάχο και πουλήσει τους Τσότσαλιτς, Κρικβέλια, Ριέρα σε καλή τιμή τότε νομίζω ότι θα μπορέσει ν' ανασάνει. Να μη ξεχνάμε πάντως ότι ο Πανιώνιος σ' όλες αυτές τις θέσεις έχει ήδη αντικαταστάτες (Πετκάκη, Ελευθερόπουλο, Αυλωνίτη, Ρόκα, Δρόσο)όμως κατά δήλωση των υπευθύνων όσοι φύγουν θ' αντικατασταθούν, προφανώς με φτηνότερους ποδοσφαιριστές. Σ' αυτούς θα πρέπει να προστεθούν βέβαια και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές όπως οι Αναστασόπουλος, Κολοβός, Κούρντι & Μπούζας, που με κάποια επιπλέον προσπάθεια μπορούν να καθιερωθούν στην 1η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή