ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτος και καλύτερος...

Το τρένο που λέγεται… Πανιώνιος δεν σταματά πουθενά. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες μετά την επικράτηση κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας (78-64), με την οποία ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Τα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα ήταν το «κλειδί» του ροζ φύλλου για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι είδαν τέσσερις παίκτες τους να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο σκόρερ τον Στέφεσον με 19. Τα δεκάλεπτα: 23-22, 43-36, 63-50, 78-64

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 12 (2), Κιζ 12 (4), Αθανασούλας 6 (2), Στίβεσον 19 (11 ρ.), Ντίμπλερ 13 (1), Γιάνκοβιτς 2, Ιωάννου 3 (1), Σαρικόπουλος, Νάντζφεϊ 6 (2), Παραγιός 3, Μπάρλος 2.

Δηλώσεις Γιώργου Μπαρτζώκα


Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη πίεση από τον Ίκαρο Καλλιθέας ήρθε η νίκη για τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ωστόσο, ο προπονητής των «κυανέρυθρων» ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ. «Το παιχνίδι ήταν αρκετά θεαματικό με ψηλό ρυθμό και σε αυτό βοήθησε ο Ίκαρος. Εμείς έπρεπε να παίξουμε σε ψηλό επίπεδο. Δεν είχαμε έναν παίκτη που κινεί τον ρυθμό, όπως ο Μπατής, αλλά όλα τα παιδιά βοήθησαν σε αυτό. Νικήσαμε χωρίς να κινδυνεύσουμε. Δεν είχε ιδιαίτερη πίεση στο ματς ο Ίκαρος κι αυτό βοήθησε στον γρήγορο ρυθμό. Εμείς κάναμε αρκετά ομαδικά λάθη. Όταν το ματς πήγε στους 10-12 πόντους κάναμε αρκετά λάθη κι έτσι το παιχνίδι συνέχισε να είναι στο ίδιο μοτίβο. Είναι σημαντική η νίκη όπως και κάθε νίκη στο πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στον Ίκαρο και περιμένω τον Μπατή να επιστρέψει, ώστε να τον έχουμε στο ματς με το Ρέθυμνο», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε: «Κρατάμε την νίκη από το σημερινό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε την δουλειά από αύριο στις προπονήσεις για τον αγώνα με τον ΑΓΟΡ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν μαζί μας και κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα με το Ρέθυμνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου