ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ερχεται ο Ντάριο!

Λέξεις όπως «λεφτά», «χρήματα» και άλλες παρόμοιες μπορεί να είναι… απαγορευμένες στη Νέα Σμύρνη, αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως ο Πανιώνιος θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι αρμόδιοι αναζητούν παίκτες ελεύθερους ή δανεικούς που θα έχουν φθηνές οικονομικές απαιτήσεις.

Μια τέτοια περίπτωση-λύση είναι αυτή του Ντάριο Φερνάντες, η επιστροφή του οποίου στους «κυανέρυθρους», όπως τονίζει η SportDay, φαντάζει, πλέον, εφικτή!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΛΚΗ στο τέλος Οκτωβρίου, φέρεται να επιθυμεί 80.000 ευρώ. Η πλευρά του Πανιωνίου του προσφέρει 50.000 ευρώ συν 15.000 ευρώ ως πριμ, εφόσον στο τέλος της σεζόν έχει σωθεί η ομάδα, οι άνθρωπο της οποίας αισιοδοξούν για την έκβαση των διαπραγματεύσεων!

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έρθει αύριο ο παίκτης στην Ελλάδα για να τα πουν από κοντά!

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν τα ονόματα των Θέμη Κουλοχέρη, Βασίλη Ρόβα. Ακόμη, προτάθηκε ο Χαμπίμπ Μπαμόγκο του Παναιτωλικού. Ωστόσο, είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας για το αν θα προχωρήσουν ή όχι οι τρεις αυτές περιπτώσεις.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να κλείσει ο Ντάριο. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής & επιπλέον έμπειρος για το χώρο του κέντρου που ο Πανιώνιος δεν εχει αντίστοιχο. Κάποιοι θα πούν ότι είναι μεγάλος όμως σήμερα 33 ετών δε θεωρείται κάποιος μεγάλος και επιπλέον σ' αυτή την ηλικία υπάρχουν αρκειτοί που ακόμα διαπρέπουν αγωνιζόμενοι μάλιστα σε υψηλότατο επίπεδο (π.χ. Ιμπαγάσα, που είναι ακόμη μεγαλύτερος αλλά & πολλοί ακόμη ...). Επίσης αν ο Φερνάντεζ ξεκινήσει απο τώρα προπονήσεις θα μπορεί να είναι έτοιμος με το νέο χρόνο!
    Βέβαια ο Πανιώνιος θα πρέπει να στραφεί και σε άλλες λύσεις. Σήμερα λόγω της κρίσης οι τιμές έχουν μειωθεί & μπορεί να βρεθούν καλοί & φτηνοί ποδοσφαιριστές. Όσοι φύγουν θα πρέπει να αντικατασταθούν ώστε η ομάδα να διαθέτει αξιόπιστες λύσεις σ' όλες τις θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή