ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Βράβευση Δημήτρη Σιόβα MVP ΟΠΑΠ 28ης αγωνιστικής

Το βραβείο του ΜVP ΟΠΑΠ της 28ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Τετάρτη (6/04) στο Δημήτρη Σιόβα του Πανιωνίου, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Ο Δημήτρης Σιόβας βραβεύτηκε από τον team manager της ομάδας, Γιώργο Δέδε, σε ειδική τελετή που έλαβε χώρο στο Μουσείο του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Ο Δημήτρης Σιόβας βραβεύτηκε για πρώτη φορά και αρχικά μίλησε για τα συναισθήματά του: «Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, πρώτα για το γκολ που πέτυχα και η ομάδα κατάφερε να κάνει σημαντικό βήμα για την σωτηρία σε μία άσχημη χρονιά και αυτό είναι που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή».

Που αφιερώνεις αυτό το βραβείο;

Στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν.

Επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Πανσερραϊκό. Δυο λόγια γι αυτόν τον αγώνα που «ουσιαστικά» θα κλειδώσει και την παραμονή.

Δύσκολο παιχνίδι, ουσιαστικά θέλουμε ένα βαθμό. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, είμαστε μεγαλύτερη ομάδα, το έχουμε δείξει άλλωστε και αυτό στον δεύτερο γύρο. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε την μπάλα που έχουμε παίξει, με αυτή την διάρκεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Τα όνειρά σου από δω και στο εξής

Ανάλογα με το τι θέλει να κάνει ο Πανιώνιος με μένα, εκεί θα βαδίσω κι εγώ.

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φιλοδοξία;

Φιλοδοξίες έχω πολλές. Πρώτα απ’ όλα να σωθεί η ομάδα με το καλό και να αγωνιστώ κι εγώ στην Εθνική ομάδα. Από κει και πέρα βήμα με βήμα θα κοιτάξω κι εγώ τη συνέχεια.

Τέλος καλό έστω και με πολλά εμπόδια για τον Πανιώνιο με εσένα να πραγματοποιείς την καλύτερη χρονιά στην καριέρα σου.

Ετσι ακριβώς. Τέλος καλό, όλα καλά, καλή χρονιά, γεμάτη, αυτό που ήθελα και πλέον κοιτάω με αισιοδοξία το μέλλον.

Από την πλευρά του ο tem manager του Πανιωνίου, Γιώργος Δέδες, τόνισε: «Ηταν μια πολύ άσχημη χρονιά. Μετά τα τελευταία δύο παιχνίδια, θα κάνουμε τον λογαριασμό και θα δείτε ότι η χρονιά αυτή, με τα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου, ήταν χρονιά για θέση στην πεντάδα».

Πιστός στρατιώτης του Πανιωνίου βοηθήσατε κι εσείς στην αναμόρφωση της ομάδας.

«Η επιτυχία της ομάδας είναι συνολική. Εχει παίξει σημαντικό ρόλο όλο το σύνολο που συμμετείχε αυτή την εποχή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στην διοίκηση, αλλά και οι παίκτες. Είναι σημαντικό πράγμα, το ότι άλλαξε η συμπεριφορά της ομάδας και πιστεύω ότι από δω και πέρα ο Πανιώνιος θα προγραμματίσει σωστά και θα μπει σε μία λειτουργία όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια και θα μπορέσει να επιστρέψει στην πεντάδα και την εξάδα, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου