ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μπαρτζώκας: «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου»

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί το Σάββατο (16/04, 17:00) τον Άρη στο κλειστό της Νέας Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όπως εξήγησε ο κόουτς των «κυανέρυθρων», αφενός λόγω των απουσιών και αφετέρου εξαιτίας της καλής αγωνιστικής περιόδου που διανύουν οι "κίτρινοι".

«Παίζουμε με έναν αντίπαλο με μεγάλο όνομα και ιστορία ενώ τη δεδομένη στιγμή είναι φορμαρισμένος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς έχουμε και σε αυτό το ματς αρκετές απουσίες αφού χωρίς τους Αλεξιτς, Μπάρλο και Καββαδά έχουμε μείνει λιγότεροι σε αριθμό και αυτό μας δυσκολεύει αρκετά», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Για τον λόγο αυτό αν θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση κόντρα στον Άρη, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας. Θέλουμε να μας συμπαρασταθεί και να μας σπρώξει στη νίκη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Από πλευράς παικτών ο 23χρονος γκαρντ της ομάδας, Γιάννης Αθηναίου, σχολίασε για το ματς:

«Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο ματς για εμάς. Εμείς θέλουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια να σημειώσουμε δύο νίκες και από κει και πέρα θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και χρειαζόμαστε την παρουσία του κόσμου μας ο οποίος μας έχει στηρίξει και βοηθήσει μέχρι τώρα και θέλουμε να το κάνει και κόντρα στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου