ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Με ψυχή "Πάνθηρα"

Μια ανάσα από τα play-offs της Α1 μπάσκετ των ανδρών βρίσκεται ο Πανιώνιος που επικράτησε στην παράταση του Άρη με 89-80 για την 25η αγωνιστική. Οι «κυανέρυθροι» για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στην επόμενη φάση χρειάζονται νίκη, ενώ περνάνε και με ήττα εφόσσον χάσει το Περιστέρι. Μεγάλη ανατροπή στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, όπου οι γηπεδούχοι αν και βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 70-73 λίγα δεύτερα πριν το τέλος κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τρίποντο του Άντερσον στην εκπνοή και να πάρουν πανηγυρικά τη νίκη στην παράταση.
Πανιώνιος (Γιώργος Μπαρτζώκας):
Άντερσον 13(2), Αθανασούλας, Παναγιωταράς, Γιαννόπουλος, Τσιάρας 22(4), Αθηναίου, Μπατής 8(2), Γιάνκοβιτς 11, Ιωάννου 11(1), Σαρικόπουλος 2, Κοβίλ 18(11ρ.), Παραγυιός 4.

Μπαρτζώκας: «Χρειαστήκαμε και την βοήθεια του Θεού»

Η ικανοποίηση για την νίκη της ομάδας του επί του Άρη ήταν εμφανής και ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε πως έτσι όπως ήρθε, χρειάστηκε και η βοήθεια του Θεού. Ο Πανιώνιος έμεινε ζωντανός στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 και ελπίζει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «κυανέρυθρων»:

«Είμαστε περήφανοι για τη νίκη. Απαιτήθηκε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα, στις διεκδικήσεις της μπάλας. Η υπεροχή μας στα ριμπάουντ και ο τρόπος, που οδηγήσαμε τον Άρη, να κάνει 21 λάθη, έκριναν το ματς. Φυσικά και χρειάστηκε η βοήθεια του Θεού. Καθώς μάλιστα στα 40'' πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα και με το σκορ στο 70-71 ο Μπατής σούταρε τρίποντο, αντί να πάει να πάρει φάουλ. Παίζουμε με σημαντικές απουσίες».

Ο Ζερμέιν Άντερσον, ο παίκτης που έστειλε το ματς στην παράταση, τόνισε: «Είχαμε υπομονή και για αυτό πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Μας έλειψαν σημαντικοί παίκτες και έπρεπε να καλύψουμε το κανό τους. Τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι. Δεν ήταν το πρώτο σουτ, που έβαλα με αυτό τον τρόπο. Ο κόουτς με πίστεψε στο τέλος και παρά το κόψιμο, που δέχθηκα, ο Θεός με βοήθησε να βάλω το δεύτερο σουτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου