ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Παπαδόγκωνας: «Είμαστε κοντά σε τίτλο»

Μια ημέρα μετά από την «βαριά» ήττα από την Σαβόνα στην Ιταλία και την απώλεια του Λεν Τρόφι οι παίκτες του Πανιωνίου έρχονται αντιμέτωποι με την ελληνική πραγματικότητα, τις διοργανώσεις αλλά και τα οικονομικά προβλήματα.
Το κλίμα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν είναι και το καλύτερο αλλά οι αθλητές σκοπεύουν να τα δώσουν όλα στο μήνα που απομένει και να φέρουν μια κούπα στο σύλλογο.

Ο διεθνής άσος του Πανιωνίου Παναγιώτης Παπαδόγκωνας μιλώντας στο www.theplayer.gr για τη χαμένη ευκαιρία στο Λεν Τρόφι αλλά και για τους δυο εγχώριους τίτλους που θα διεκδικήσει ο Πανιώνιος. «Σαφώς και η Σαβόνα ήταν καλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο. Είμαστε δυσαρεστημένοι από την εμφάνιση μας όμως γιατί η διαφορά μας δεν είναι τόσο μεγάλη. Δυστυχώς κάναμε τα ίδια λάθη όπως στη Νέα Σμύρνη και αφήσαμε τους Ιταλούς να κάνουν το παιχνίδι τους», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος και συνέχισε: «Χάθηκε μια ευκαιρία και μένει πικρία. Συνεχίζουμε όμως στην Ελλάδα για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πιστεύω πως είμαστε πιο κοντά από ποτέ σ’ έναν τίτλο. Θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Τίποτε πάντως δεν είναι εύκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου