ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πόρτα σε Κολωνία για «Κούμο»

Αρνητική ήταν η απάντηση του Πανιωνίου στην πρόταση της Κολωνίας για τον Μπερνάντ Κουμορτζί ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Οι «κυανέρυθροι» τονίζουν πως δεν πρόκειται να πουληθεί παίκτης κάτω από δύο εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα φιλικό με τον Ολυμπιακό θα δώσει η ομάδα του Τάκη Λεμονή.

Η πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι του Πανιωνίου και έτσι η απάντησή τους ήταν αρνητική. Παράλληλα έγινε και αντιπρόταση για δανεισμό του παίκτη, αλλά είχε την ίδια τύχη με την πρώτη.

Ακόμα όπως έγινε γνωστό φιλικό με τον Ολυμπιακό θα δώσει ο Πανιώνιος στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα έσοδα θα δοθούν στον Ερασιτέχνη Πανιώνο.

Στα αγωνιστικά και ενόψει του Αστέρα Τρίπολης οι Μπάλαμπαν, Σβέρκος και Όμο έμειναν εκτός προπόνησης και ειδικότερα ο τελευταίος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Θεραπεία ακολούθησε και ο Κούκετς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου