ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αμφίβολος ο Μπάλαμπαν για το φινάλε

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπόσκο Μπάλαμπαν στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος για τον Πανιώνιο με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Η συμμετοχή του Κροάτη επιθετικού θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση της ομάδας που θα γίνει το Σάββατο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Εξάλλου εκτός πλάνων είναι και ο Σουλεϊμάν Όμο ο οποίος υποβλήθηκε την Παρασκευή σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στον μηνίσκο του.

Το βράδυ της Παρασκευής ή το αργότερο αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης σε περίπου 20 ημέρες. Πάντως θα είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης περιόδου.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής, τις θεραπείες τους συνέχισαν οι Γιούργκεν Μάχο, Νταβόρ Κούκετς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Τρίπολης.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας μάλιστα, θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας, οι παίκτες του Πανιωνίου θα προπονηθούν την Μεγάλη Δευτέρα στο Κορωπί και στην συνέχεια θα μείνουν ελεύθεροι για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους, μέχρι και την Τετάρτη 27 Απριλίου. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι την Πέμπτη 28 Απριλίου.


2 σχόλια:

  1. giati synexos yparxoun skies gyro apo thn omada mas?mia me thn enhmerothta,mia me tous paiktes pou tha prosfygoun sthn oueaf(baro,risgkarnt)....poioi ta dhmiourgoun ayta kai pou aposkopei h olh upothesh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή