ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Απλά πράγματα....

Αυτοί που επέτρεψαν στον κύριο Τσολακάκη να έχει την ευθύνη των οικονομικών της ΠΑΕ ας κάνουν τώρα ότι πρέπει έτσι ώστε η ομάδα να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λιγκ. Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει... Απλά πράγματα!

7 σχόλια:

  1. Μου αρέσει που ο κος Βεντούρης περηφανευόταν που δεν είχε το άνοιγμα των 3 εκατ. στο οποίο αναφέρονταν οι Ζερβακάκος-Λιανός.

    Μάκη εκτός απ' αυτούς που εννοείς, που μπορεί να μην κάνουν και τίποτα, εμείς που αγαπάμε την ομάδα πρέπει κάτι να προσπαθήσουμε. Αλλά τι όταν δεν ξέρουμε τι ακριβώς χρειάζεται...
    Σκεπτικό της απόφασης πότε αναμένεται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω την εντύπωση ότι ο Τσολακάκης προσπαθεί να κάνει κόλπα των δεκαετιών 70 και 80 τα οποία δεν γίνεται να έχουν πέραση σήμερα. Δυστυχώς δεν με πείθει καθόλου και φαινεταί ότι θα χρειαστούμε πάλι τη βοήθεια του θείου Μαρινάκη για να τη βγάλουμε καθαρή. Να δούμε τώρα τι θα μας πουν για να μας καθυσηχάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Iwn δυστυχώς εμείς δεν μπορύμε να κάνουμε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φταιμε γιατι οταν μαθαμε οτι ανακατευεται παλι ο τσολακακης αντι να παμε να τον διωξουμε με τις κλωτσιες σφυριζαμε αδιαφορα.
    ποτε ομως δεν ειναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και δεν αποκλείεται να τραβήξουμε τον Γολγοθά και να μας προκύψει και κάποιος σωτήρας - γνώστης της β' κατηγορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να βγάζουμε μία άνεση προς τα έξω δεν είναι κακό. Αν όμως αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί, τότε μπορεί να είναι καταστροφή!!! Το θέμα είναι σοβαρό και καλά θα κάνουν οι διοικούντες να το αντιμετωπίσουν ως σοβαρό και να καταλάβουν ότι η σωτηρία δεν έρχεται την τελευταία αγωνιστική, αλλά με την επικύρωση της βαθμολογίας.
    Δεν την έχετε σώσει την ομάδα ακόμη κύριοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μας έριξε μία φορά ....
    θα μας ρίξει μία ακόμα.....
    δεν πειράζει
    έχουμε μεγάλη καρδιά
    μόνο που κάποιοι έχουν και μεγάλες παλάμες
    και λίγα αποθέματα υπομονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή