ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Συγχαρητήρια από Τάκη Λεμονή

Η αποστολή του Πανιωνίου επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας από την Κέρκυρα και από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" κατευθύνθηκε στο προπονητικό κέντρο. Στο "Απήλιον" πριν από την προπόνηση μίλησε στους παίκτες ο προπονητής, Τάκης Λεμονής.
Αρχικά τους τόνισε: "Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια όχι μόνο για την νίκη στην Κέρκυρα, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρηστήκατε τον αγώνα, μετά το πέναλτι, την αποβολή του Ομο και την ισοφάριση. Αντιδράσατε όπως ακριβώς έπρεπε και καταφέρατε να πάρετε το τρίποντο".
Στην συνέχεια όμως, έδωσε και το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Πανσερραϊκό: "Πήραμε μία σημαντική νίκη, όμως ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τον στόχο μας και μαθηματικά. Αυτό θα πρέπει να γίνει στον επόμενο αγώνα, αυτόν με τον Πανσερραϊκό. Για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και με σοβαρότητα για να πετύχουμε τον σκοπό μας".
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα έκαναν χαλάρωμα το πρωί της Δευτέρας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Για το παιχνίδι της Κυριακής δεν υπολογίζονται ο Κοντοές, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του και φυσικά και ο Ομο που αποβλήθηκε στην Κέρκυρα. Επίσης ο Μάχο, έπαιξε για τελευταία φορά φέτος, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, αυτά με τον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου