ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Τσακίρης: "Μας έσωσε ο Μήτρογλου..."

Δεν θεωρεί ότι είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή (δανεισμός εν προκειμένω…) του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια, καθώς, όπως λέει -και το εξηγεί- θεωρεί πως αυτές των Χούτου και Τζεμπούρ «έδωσαν» περισσότερα στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης, αναγνωρίζει, όμως, ότι ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός που έσωσε τους «κυανέρυθρους» φέτος!

Ο λόγος για τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο οποίος μίλησε για τον «πιστολέρο», αλλά και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Αχιλλέα Μπέου για την ΠΑΕ…

Αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είπε στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»:

- για το αν η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου είναι πιο επιτυχημένη του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια: «Πριν δωρίσω το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Ερασιτέχνη, μιλούσαμε, ήδη, με τον Ολυμπιακό για να πάρω με τον Μήτρογλου, μαζί με τον Ζαϊρί και τον Γκαλίτσιο. Έναντι του Κουμορτζί, ο οποίος θα πήγαινε τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό και του Μανιάτη, που θα πήγαινε το καλοκαίρι και θα παίρναμε και λεφτά. Το τελικό deal, που έγινε έπειτα με τον Ερασιτέχνη, ήταν μία παραλλαγή αυτών των διαπραγματεύσεων. Έχω δει πιο επιτυχημένη μεταγραφή από αυτή του Μήτρογλου… Του Χούτου, για έξι μήνες, όμως, ακόμα πιο επιτυχημένη θεωρώ τη μεταγραφή του Τζεμπούρ, ο οποίος και έπαιξε φοβερά και έφερε 3,5 εκατ. ευρώ στο ταμείο μας, ποσό ρεκόρ για τον Πανιώνιο! Πάντως, επειδή οι δύο αυτοί παίκτες που ανέφερα μας έβγαλαν στην Ευρώπη, ενώ ο Μήτρογλου μας έσωσε, συμφωνώ ότι αυτός ήταν πιο χρήσιμος».

- για τον Αχιλλέα Μπέο και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του για την επιστροφή του στην ΠΑΕ Πανιώνιος: «Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του Μπέου. Σε ό,τι αφορά την εύρεση αγοραστή για την ΠΑΕ, δεν θέλω να ανακατευτώ σε διαπραγματεύσεις κτλ… Είναι αρμοδιότητα του Δ.Σ., του οποίου δεν είμαι μέλος. Δεν έχω καμία απαίτηση, αφού πια κατέχω το 22%. Εγώ εξέφρασα, απλώς, μία επιθυμία, είτε να πωληθεί η ΠΑΕ, είτε να συνεχίσει με Δ.Σ. διοριζόμενο από τον… μεγαλομέτοχο Ερασιτέχνη. Αυτό, όμως, να μην γίνει χωρίς την έγκριση Γ.Σ. του Ερασιτέχνη! Επίσης, να ανακοινωθεί σε όλους τους Πανιώνιους ότι η ΠΑΕ είναι, πλέον, λαϊκής βάσης και να γίνει κάλεσμα μαζικής εγγραφής μελών στον Ερασιτέχνη, ώστε, εφόσον παραμείνει στην κυριότητα του η ΠΑΕ, να λειτουργεί πραγματικά ως λαϊκή βάση. Όπως ο Άρης, για παράδειγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου