ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Μεγάλη νίκη...

Μπορεί ο Πανιώνιος να πήρε τη νίκη στην Κέρκυρα, όμως στις δηλώσεις του στάθηκε στο πέναλτι της Κέρκυρας και τόνισε ότι δεν πάει άλλο και πως δεν γίνεται να γίνονται συνέχεια τέτοια λάθη εις βάρος των «κυανέρυθρων». Η νίκη επί της Κέρκυρας εξασφάλισε στην ουσία την παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λιγκ. Όμως, λίγο έλειψε να μην αποδράσουν με το «διπλό» οι «κυανέρυθροι» λόγω του ανύπαρκτου πέναλτι και της ισοφάρισης της Κέρκυρας. Σε αυτό στάθηκε και ο Τάκης Λεμονής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας πως δεν πάει άλλο.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε ακόμη δύο ματς και όλα μπορούν να γίνουν. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, τόσο όταν παίζαμε δέκα παίκτες όσο κι όταν παίζαμε με έντεκα. Δίκαια κατακτήσαμε αυτή τη νίκη», ήταν πρώτα λόγια του τεχνικού του συλλόγου της Νέας Σμύρνης για να αναφερθεί στο πέναλτι. «Δεν πάει άλλο. Δεν γίνεται να γίνονται συνέχεια τέτοιου είδους λάθη εις βάρους μας».

«Νίκη-χρυσάφι»

Στη συνέντευξη Τύπου ο Λεμονής έκανε λόγο για νίκη-χρυσάφι, καθώς και για δίκαιη επικράτηση επί της Κέρκυρας. Αναλυτικά είπε: «Νομίζω ότι πετύχαμε την πιο καθοριστική νίκη στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα. Μπορώ πραγματικά να τη χαρακτηρίσω χρυσάφι.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νομίζω ότι η νίκη μας είναι κάτι παραπάνω από δίκαιη. Ήρθαμε αποφασισμένοι στην Κέρκυρα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό ήταν ένας είτε τρεις βαθμοί. Καταφέραμε όμως με την απόδοσή μας να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιγνιδιού δεν κινδυνεύσαμε από την παραγωγή φάσεων της Κέρκυρας παρά μόνο από κάποιες στημένες φάσεις.

Κλειδί στην επιτυχία μας ήταν η τακτική που ακολουθήσαμε και πιο συγκεκριμένα η πίεση που ασκήσαμε προς την άμυνα της Κέρκυρας, δηλ. περιορίσαμε τους αμυντικούς να μεταφέρουν την μπάλα στα χαφ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να οδηγηθεί στις μακρινές μπαλιές που εκεί δεν είχαμε πρόβλημα».

Γκαλίτσιος: «Δείξαμε θέληση»

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος επεσήμανε μετά το «διπλό» στην Κέρκυρα ότι οι παίκτες του Πανιωνίου έδειξαν την απαιτούμενη θέληση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να φτάσουν σε μια σπουδαία νίκη. Η μεγάλη νίκη του Πανιωνίου στην Κέρκυρα επί της ομώνυμης ομάδας ήρθε επειδή οι «κυανέρυθροι» είχαν την απαιτούμενη θέληση, όπως δήλωσε ο Γιώργος Γκαλίτσιος. «Πετύχαμε μια σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα την επόμενη αγωνιστική να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία.

Προσπαθήσαμε από την αρχή να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Παίξαμε αρκετά καλά και παρότι ισοφαριστήκαμε και μείναμε με δέκα παίκτες, δείξαμε την απαιτούμενη θέληση και με το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη», είπε ο αμυντικός του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου