ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Καμία ανησυχία από Πανιώνιο (μακάρι να είναι έτσι...)

Μπορεί η ΠΑΕ Πανιώνιος να μην συμπεριλήφθηκε ανάμεσα σε αυτές που πήραν –κατά πρώτο λόγο- την άδεια για τη συμμετοχή της στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν, αλλά στη Νέα Σμύρνη δεν ανησυχεί κανείς.

Τόσο από την νυν διοίκηση, όσο και από εκπροσώπους της προηγούμενης διοίκησης του κου.Τσακίρη διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα είναι τακτοποιημένα.

Ο λόγος, που φέρεται να προκάλεσε το πρόβλημα είναι τα χρήματα που οφείλονται στον Ρίσκαρντ. Οι άνθρωποι της ομάδας, όμως, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι υπάρχει δικαστική διαμάχη με τον παίκτη, λόγος για τον οποίο δεν έχει προχωρήσει η ΠΑΕ στην πληρωμή των χρημάτων. Εάν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι ο παίκτης έχει δίκιο, τότε τα χρήματα θα καταβληθούν άμεσα στον παίκτη.

«Εάν όμως, του δώσουμε τα χρήματα και δικαιωθούμε, τότε ποιος μας εγγυάται ότι ο παίκτης θα μας τα δώσει πίσω», αναφέρουν στην ΠΑΕ.

Τέλος, από την ομάδα υποστηρίζουν ότι όσα ερωτήματα υπήρξαν από την επιτροπή αδειοδότησης, απαντήθηκαν –και μάλιστα- με αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου