ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Πανιωνίου Κόσμου

Στο νέο τεύχος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που κυκλοφορει μπορείτε να διαβάσετε: "Δεν εχει τελειώσει τίποτα". Ο Τάκης Λεμονής μιλάει αποκλειστικά στον ΠΚ για τη νίκη στη Κέρκυρα, αλλά και το ματς με τον Πανσερραϊκό. "Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο", ο Κώστας Μήτρογλου καλεί τον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει την ομάδα. Ρεπορτάζ για τις επόμενες κινήσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη, αλλά και του Γεράσιμου Βεντούρη για το μέλλον της ΠΑΕ. Ρεπορτάζ από τη γενική συνέλευση του ΠΓΣΣ. Μεγάλο αφιέρωμα στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας. Πως από την απαξίωση έφτασε στη "σωτηρία". Συνέντευξη του Μάριου Καπότση για την μεγάλη πρόκληση της ομάδα πόλο να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης. Αφιέρωμα & συνεντεύξεις για την ομάδα νεανίδων μπάσκετ που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην ΕΣΚΑΝΑ. Ρεπορτάζ για την ομάδα μπάσκετ. "Κυανέρυθρος Πλανήτης", οι Μαντινάδες του Λεφτέρη, η άποψη των Πανθήρων, κείμενο της Λέσχης Φίλων Ιστορικού Πανιωνίου Αθηνών, όπως πάντα μαχητική αρθρογραφία από τους Λ.Μ. Πατσουράκο, Μιχ. Λαδόπουλο, Π. Κατσούλα, BR Funatic, Μ. Διόγο και βέβαια τα αποκαλυπτικά "Κυανέρυθρα Καρφια".

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ η εφημερίδα όλων των Πανιώνιων. Θα την βρείτε στα γνωστά σημεία: Στο περίπτερο μπροστά από τη θύρα 5, στο περίπτερο μπροστά από τα Starbucks στη πλ. Νέας Σμύρνης, στο "Νίκο" τον Τυροπιττά απέναντι από τη θύρα 3, στους "Πάνθηρες" και στη θύρα 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου